136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 719
  • 715
  •   1
Отговори
# 120
  • The QC to be!!!
Hitrusha  Joy  rotfImbo Да кажа аз кога се разделих с моят, след около 10 години вярна служба - когато моят умник реши, че може да вземе 1та бъркалка да я сложи на дрелката и да разбива с нея цимент.  Crazy Е скапа се и... и след толкова години нямаше такъв модел бъркалка да я подменя. Та зех, че му харизах и другата бъркалка и миксера да си бърка цимент колкото иска с тях... и си  бъркаше човека  Crazy отказ нямаше...

# 121
Мерси ви на всички!   bouquet Полезна ми беше сподялбата на мнения.  Peace За кексове и за бисквитено тесто за Дребния ми трябва. Писна ми да бъркам с приставката на един пасатор.  Crazy

# 122
  • САЩ
Бейби ако дам $250 за миксер наистина ще трябва и цимент да може да бърка и вар и каквото друго дойде  Mr. Green Ама за $6 чак цимент, ееее мнооо иска твоя мъж  Laughing
Сега обаче като похвалих моя миксер и чукам тука на дърво да не чува дявола че утре ще бъркам кекс и ако откаже баш тогава ще ми се стъжни

# 123
  • The QC to be!!!
Бейби ако дам $250 за миксер наистина ще трябва и цимент да може да бърка и вар и каквото друго дойде  Mr. Green
E не, толкова $$ за миксер не бих прежалила. Ма всеки си с неговите дертове. Моят беше ефтиниика някаква купена от SEARS на времето... дано ме не лъже паметта де... цена от миналят век няма начин да се сетя...  някакви си дребни $ беше. Знам, че ми вършеше супер работа, и след като си взехме домашен любимец, понеже беше фен на кексове и парфета, та заради него се ползваше всяка седмица... докато не се забърка цимент с него де...  Crazy

Solley чакаме снимки с подвизите в печенето.  Peace

# 124
  • WA, USA
Благодаря ви за съветите! Ще говоря и с градината и ще видим какво ще предприемем.
Мен основно ме притеснява този му нов страх от непознати, иначе знам че ще си е транзиция.
За съжеление няма как да го извеждам по плей групи, защото всички са през деня, а аз съм на работа. Баща му е последния човек, който ще се засили на подобно мероприятие. Ще го преживеем някак си и това чудо.

Ники, Баховите есенции се правят от различни цветя и се ползват при различни емоционални състояния. Тук има тема в подфорум Хомеопатия и алтернативна медицина. Ето малко и на английски http://www.nelsonsnaturalworld.com/en-us/us/our-brands/bachorigi … alflowerremedies/
Не съм сигурна дали помагат, но знам че не вредят. Пробвала съм ги на себе си, но съм по-скоро лаик в тази сфера и не съм се консултирала професионално с човек учил специално за такова лечение.

# 125
Руми, питай в градината дали можете да отнесете собствено одеало (негово, добре познато) и/или любима играчка например. Също - дали можете няколко дена да отивате на новото място за около час.

Благодаря за информацията   bouquet

# 126
Маймун и други заинтересовани, Уми имат 20% офф на клиърънс обувки. Кодът е на сайта им.
http://www.umishoes.com/shop/styles/clearanceAll/page0.html

Бейби, няма да дочакаш снимки. Simple Smile Нямам време (и желание) за това.

# 127
Маймун и други заинтересовани, Уми имат 20% офф на клиърънс обувки. Кодът е на сайта им.
http://www.umishoes.com/shop/styles/clearanceAll/page0.html

http://www.umishoes.com/shop/style/32214.html в оранжево.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 23:28 от Pickles.

# 128
Да поясня разликата, стоящите Kitchen Aid си се водят професионални и вечни, едната ми свекърва има едно такова чудо от 30 години, изглежда като нов. Но ако готвенето не ви е хоби или професия няма голям смисъл от тях Simple Smile Аз бих препоръчала обикновен миксер пак на Kitchen Aid - 45 долара във Fry's, на мен лично ми изглеждат много стабилни.

# 129
Sipirumi, спорем мен страхът от непознати е само период, и то при Анджи беше от най-кратките. С няе на съм стояла и минута в детската- хвърли се чавето (1.6мес) с глава в дълбокото, а аз а да ревна и китаеца ми показа вратата и ми обеща да се обади ако има нещо. Но никога не се обади, а аз със сигурност знам, че Анджи им поскъси живота на хората  Embarassed

За приятелка взех за кОледа един от тези стоящи КитчънАидс, дето ги мъдрите, защото според мъжа и бил върха на сладоледа. Аз нищо не им разбирам, но по ревютата им се обясняваха в либоф и се кълняха във вечна вярност на тези миксери  Crazy Момичето си го е заслужило де, неведнъж е спасявала от гладна смърт и мъжа ми и децата ми!

Утре си тръгваме от любимия апартамент ми е много мъчно, дано наемателите се грижат добре за него. А любимият ме плаши с 3-то, защото бил осигурил и спалнята и банята  Crazy Crazy Crazy

# 130
 Агент, тъкмо си мислех да те питам Коледа в новата къща ли ще посрещате Laughing  Мислех си да кажа, че чакам снимки от фасадата до банята, но се сетих, че като пускаш снимки от тоалетната е по друг повод Joy Много късмет и изпълнен с любоб нов дом ви пожелавам! Heart Eyes

# 131
За 2 години ми трябва миксера, толкова да издържи. Абсолютно се разколебах за стоящ, аз и бях в заблуда за тях де - мислех, че в цената влизат всякакви приставки.  Crazy Гледам някакви евтинджоси, с вкл. в цената бъркалки за тесто.  Sunglasses

Агент, леко и бързо пренасяне.  Hug Ние хем с фирма се пренесохме и пак 1 месец ми отне да оправя всичко кое къде. Много мразиМ местенето, а от както сме тук не сме празнували 2 поредни Коледи на един адрес.  Whistling

# 132
  • WA, USA
Agent, леко да е преместването и свикването с новото място. Хайде, връзвай се на любимия за третото, да бременеем заедно пак. Виж какви хубави деца направихме Laughing Ние сме решили скоро да я свършим тази работа, че да приключваме с бебешките истории.

# 133
 Grinning И аз ненавиждам местене! И ние решихме този път с фирма, уж да си спестим част от кефа, но засега програмата е пълна, уффф... а и ремонта е до под кривата круша, но пък съм майстор-мазач вече... обаче парочистачките вършат работа!
Со уат да не се кодоши с кака си Wink Мисля да правя парти за боядисването на гаража и мазето, всички сте ми добре дошли!

Аз всъщност се върнах да си довърша титаничната среднощна мисъл за Руми. Според мен хлапетата разиграват най-големите циркове пред нас, в наше отсъствие се ориентират по правилата на мястото и поведението на другите деца. Ангелината 2 год в зависимост от настрението си правеше ужасни циркове сутрин, тантруми, чудеса, не искала да ходи при Джуди (китайката налагаше здрава дисциплина  Mr. Green ). Като успея да я оставя я наблюдавах от прозореца на спалнята (гледаше директно в двора на градината) и детето си играе, смее, закача с другите, изобщо проблем няма. След 2-3 дена пак истерии да си остане вкъщи. Но си е до дете и до период и до възраст... 2 еднакви няма и ако прецениш, че и за 2ма ви е по-добре да пооставаш в началото значи това е оптималното решение. Ти си познаваш малкия човек най-добре  Hug
(за 3-то не смея, на години съм вече, на вас ще стискам палци и ще го гушкам после)

# 134
(за 3-то не смея, на години съм вече, на вас ще стискам палци и ще го гушкам после)

Искаш да кажеш, че сме на по 18. Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт