САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 568
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
47899 дава безплатна доставка под 10Е, и то не от новата колекция. Пробвах с два броя от детските сиви анцузи за общо 9 Е  Peace
Аз пробвах и с един брой от този анцуг и пак ми даде БД,но не посмях да пусна такава поръчка,че не знам дали ще я изпълнят.Добавих си нещо,че да мина 10-те евро.
Мисля,че ако плащаш с ПП няма проблем поръчката да е под 10 евр.

Да не си просим забрана и от ЛР ! Naughty

47899 - дава БД с Албанци + 1 евтин артикул от осн.сектор. Peace

# 376
Точно така.Аз затова сложих нещичко до 10 евро,за да не се чудя после кое къде ми е Simple Smile

# 377
Здравейте, момичета,
Някой има ли отзиви за тези кани брита
http://www.laredoute.fr/vente-carafe-filtrante-marella.aspx?prod … n&prodcolor=1
http://www.laredoute.fr/vente-carafe-filtrante-elemaris.aspx?pro … n&prodcolor=2
Могат ли да се намалят, прабвах с повечето кодове, но не хващат

# 378
Каните Брита можеш да видиш в повечето вериги за бяла техника в БГ, същите са, но от ЛР са по-евтини. Ползвам първата отскоро, доволна съм. Но я купих за 7 евро плюс доставка (благодарение на Ева   bouquet). Изчакай за подходящи кодове (напр. 20/29), струва си. Същото се отнася и за филтрите, за около 60 лв. излизаха комплектът от 12 броя.

# 379
Каните Брита можеш да видиш в повечето вериги за бяла техника в БГ, същите са, но от ЛР са по-евтини. Ползвам първата отскоро, доволна съм. Но я купих за 7 евро плюс доставка (благодарение на Ева   bouquet). Изчакай за подходящи кодове (напр. 20/29), струва си. Същото се отнася и за филтрите, за около 60 лв. излизаха комплектът от 12 броя.

какъв е този код 20/29 че аз имам кана , но ме интерсуват филтрите?

# 380
  • плевен

няма такъв код в момента предполага се че може да има Peace  bouquet

# 381

Филтрите се намалят идеално с 47899.

# 382
Благодаря, Чикита. А филтрите стават и за двата модела, нали?

# 383
Здравейте, момичета,
Някой има ли отзиви за тези кани брита
http://www.laredoute.fr/vente-carafe-filtrante-marella.aspx?prod … n&prodcolor=1
http://www.laredoute.fr/vente-carafe-filtrante-elemaris.aspx?pro … n&prodcolor=2
Могат ли да се намалят, прабвах с повечето кодове, но не хващат
Благодаря, Чикита. А филтрите стават и за двата модела, нали?

Не е по темата, но да, филтрите Maxtra стават и за 2та посочени модела  Peace  Ползвала съм ги и двата, Elemaris е малко по-луксозен, има като гумирани крачета на каната за разлика от marella и капака за наливане на водата се връща на принципа на някаква тежест, което е много удобно.
Относно филтрите: тези в Бг освен че са по-скъпи, нямат нищо общо с тези, които продават навън. За пръв поръчах от Франция преди дни, чакам ги да дойдат, но досега съм купувала от amazon.co.uk и личното ми мнение е, че като време на изтичане и вкус на водата са съвсем различни от тези, които продават в супермаркетите тук например. Затова и ги поръчвам вече само по интернет.
Извинявам се за отклонението от темата, дано съм била полезна Hug    bouquet

# 384
Продължава да ми начислява 12Е пакетаж, въпреки адреса на СД. Въпреги кода за БД, като цъкна на 2ра стъпка последното - 24h a domicil - 12Е (в кошницата имам 37Е).

При вас как е, бъркам ли някъде???

П.П. Да не би да трябва да натисна средното So Colisimo?

# 385
Продължава да ми начислява 12Е пакетаж, въпреки адреса на СД. Въпреги кода за БД, като цъкна на 2ра стъпка последното - 24h a domicil - 12Е (в кошницата имам 37Е).

При вас как е, бъркам ли някъде???

Аз вчера имах същия проблем. Ползвах код 47899  и на 2ра стъпка ми начисляваше някаква такса. Смених кода с 35068 и вече на втора стъпка ми махна доставката. Дано съм помогнала.

# 386
здравейте,пуснах поръчка с код 47899,но сега искам да пусна втора от същият акаунт и никой от кодовете за БД до френски адрес не ми хваща,моля кажете някое кодче ,което да ползвам.
Благодаря ви  Hug

# 387
  • Сливен
♥Люси♥      So Colisimo

# 388
40207 дава БД

40412 също.........

40169, 40185 - вероятно и тези дават БД, но не мога да ги пробвам, заради проблема с ЛР.

Евка   bouquet

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 10:12 от stokrini

# 389
Момичета, моля дайте код за някакъв подарък. Има ли такива активни към момента?

Общи условия

Активация на акаунт