Веганството - да споделим опит - 8

• 40 418
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • София
 Щастливата, надявам се всичко да остане зад гърба ви и да не се случва повече на никой от семейството ти. Когато четях поста ти за огромните и неоправдани надежди, които си възложила на Гайдурков за помощ все едно четях моите мисли... и пак - дано да е за последно.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 12:35 от cmilena

# 706
  Щастливата, бързо и пълно възстановяване, много щастие, разбира се Grinning Човек е щастлив когато е здрав Hug Много ме разчувства поста ти Hug
  Търся си ник, ужасно е това,което си преживяла, нечовешко е това отделяне на бебетата #Cussing out
   Момичета, аз се върнах да чета и темата за хармонията и там сте писали интересни неща Wink

# 707

Момичета, аз се върнах да чета и темата за хармонията и там сте писали интересни неща Wink
о......аз от там тръгнах  Simple Smile Така започна моята история с виртуалния живот.  Simple SmileСлучайно, докато търсех инфо за децата индиго....
И така...вече 2-3 години. Завътяха се разни -разнообразни....виртуално- реални.....отворих всичките си врати безрезервно, доверих се. Confused
А после нещата се оказаха малко не толкова "красиви", да речем Wink
Имай го предвид, аз се опарих.
И ....цялата тази "концепция" на "авторката"....ми звучи доста егоистично вече. Не е ли по - добре да живеем в хармония с околния свят, а не със себе си? Така много перфидно манипулативно звучи. Със себе си......хм.... Да подчиним всичко на себе си , така ли?! Че то така излезе.....

# 708
take a smile  Hug, аз вече съм минала по този път с виртуалния живот.Изградила съм си система за отсяване Wink При теб е било тежко, защото е дошло в момента на отваряне, може би още не си го преодоляла, може би ще помогне да скъсаш мислено "договора" с тези които са те наранили Hug

# 709
  • на острова на мечтите
Честит св. Валентин, а и Трифон зарезан също!
Щастливата   много светлина и любов!!!

# 710
  • София
Аз писах на Щастливата, че бих си поискала парите от "прегледите" .

За моя късмет да раждам два пъти в Шейново напълно аз съм си виновна. Вторият път бях напълно грамотна как не се ражда и кърми (от първия път) и вярвах, че ще бъде "на моето".
Освен, че една сутрин към 05 ч изкопчих бебето, за да го кърмя (абсолютен прецедент) и че издействах да си тръгна на третия ден сутринта, а не на обяд, друго нищо не постигнах.

Толкова се надявам реката на раждането най-после да бъде оставена сама да тече, бебето да е с майка си, с нейната кърма.  
Затова и благодаря на всички в тази тема и извън нея, които съм срещала из темите за раждане и кърмене. Благодаря ви от името на всички след нас
Simple Smile  Hug
Имена няма да споменавам Simple Smile

Данилу, от снимката със светещото кълбо можем директно да зареждаме батериите Simple Smile

Честит празник, за кой каквото празнува!!!

# 711
Щастливата,  Hug

Ние нищо не празнуваме. Wink
Не обичам някакви си точни дати и всички да ми се лигавчат изкуствено (визирам едно друго тъй модерно и нашумяло място за клюкарстване).  Joy
Още повече от къде се намърдаха сред българските празници Св. Валентин и Хелуин, сигурно има и още, сега не се сещам. Сега ще ми каже някой ми то на българина една радост му е останала - радостта от празника ( и разбира се кръчмата, чалгата и пиенето). Нямаме никаква гордост, идентичност и ценности.
Ще правя торта във форма на сърце за събота, но защото ще ни дойдат на гости едно много приятно семейство. Тогава нали може?  Laughing

Доколкото схващам Шейново с нищо не се е променило. Но брат ми и снаха ми са си избрали там да раждат този път. Нищо не казах. Вече не се меся и обаждам. Той и без това е друга бира. Предишният път беше Окръжна.

Take a smile, разбирам те и съм съгласна с теб. Дано и другите те разберат, защото моят опит друго показва.
Когато си в общия вихър, много неща не се забелязват. И си склонен да духаш в предварително определената посока, колкото и да не е правилно.
Сапунените балони са много. Но не смятам, че тук е мястото да говоря за повечето "известни". Иначе бих споделила с всички вас някой ден, да. Как се оплитат в собстевените лъжи и как се изнася по разни блогове само това, което им изнася и за което хората ще им ръкопляскат и ще им се възхищават.
Срещам съвети: бъди по-умерен и резервиран в намеренията си; примерно не се наричай суровоядец и веган, за да не те настъпи после някой, който дебне кога ще кривнеш.
Ами не, не е това. Плюс това сме писали много отдавна нещо за лепването на етикети.
Просто мразя лъжите и изопачаването. Пък нека аз да съм от дебнещите.
То се вижда, когато някой е открит и искрен. и съм се убедила, че всичко се  връща на тоя свят.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 16:32 от Вери

# 712
mimkis@ Hug
Благодаря ти!!! Право в целта. Peace Аз "договорът" /личният/ съм прекъснала вече, Wink
Ама пусто, будната ми гражданско- майчина съвест още не се е закротила. Когато става дума за манипулации и клопки, в които може друга доверчива тъпачка като мен да се нахендри.... Confused
ето това ми смущава душата. Ако имаш рецепта и за това, ще съм ти стократно благодарна  bouquet

Как се оплитат в собстевените лъжи и как се изнася по разни блогове само това, което им изнася и за което хората ще им ръкопляскат и ще им се възхищават.
Срещам съвети: бъди по-умерен и резервиран в намеренията си; примерно не се наричай суровоядец и веган, за да не те настъпи после някой, който дебне кога ще кривнеш.
Ами не, не е това. Плюс това сме писали много отдавна нещо за лепването на етикети.
Просто мразя лъжите и изопачаването. Пък нека аз да съм от дебнешите.
То се вижда, когато някой е открит и искрен. и съм се убедила, че всичко се  връща на тоя свят.

Много точно! Peace

търся си ник
, и аз бях идеалист като теб в началото. Докато не разбрах/осъзнах това - онова. Wink Иначе, и в 2006 г. , в София, майката си беше с бебето и кърмата, но не в Шейново Peace

Вери
Hug  bouquet
Страхотни изключително точни проникновения! Защо обаче с цената на изстрадването им се осъзнават....
Вкусна торта и весело гости в събота!!!

# 713
Take a smile, явно няма друг начин. С цената на изстрадването, времето, енергията, нервите...Но нали знаеш, че ние сме си виновни; явно не сме достигнали онова възвишено ниво да не се връзваме; да си тъпир и непукист. Балъци и вярващи в хората и доброто много.

# 714
Влизам да драсна една тъпотия. Идеята за заглавие: Да живеем в хармония със себе си аз я дадох навремето. Wink  Joy Тя се роди покрай 1-ва или 2-ра тема Раждане вкъщи. Изникваха много и други въпроси и така се появи.
Нали знаете, че помня като слон. Wink Така че няма измъкване по много аспекти. Wink

# 715
Здравейте! От толкова време не съм влизала във форума, че съм пропуснала цялата 8-ма тема  Embarassed 
Щастливата, бъди много, много щастлива!  Hug

Влизам да ви се похваля, защото само тук знам, че ще ме разберете.
Дъщеря ми е на бяло училище и въпреки, че е единствената вегетарианка (все още не съвсем веган), се съгласиха да приготвят храна специално за нея.
Написах списък с храните, които яде и засега й приготвят разнообразно и вкусно меню.
Благодарна съм на класната й, която го организира и на хората в ресторанта на хотела, които го правят.
Надежда има! Всичко е възможно, само добро желание да има!

А сега се връщам назад да чета ... Wink

# 716
Влизам да драсна една тъпотия. Идеята за заглавие: Да живеем в хармония със себе си аз я дадох навремето. Wink  Joy Тя се роди покрай 1-ва или 2-ра тема Раждане вкъщи. Изникваха много и други въпроси и така се появи.
Нали знаете, че помня като слон. Wink Така че няма измъкване по много аспекти. Wink

Аз не помня как попаднах на темата за хармонията, но пък много добре помня как попивах всяка информация там и колко ми беше интересно /дори си запазвах някои неща във файл  Simple Smile/. Съжалявам за разочарованието, което сте изживяли  Hug

Дъщеря ми е на бяло училище и въпреки, че е единствената вегетарианка (все още не съвсем веган), се съгласиха да приготвят храна специално за нея.
Написах списък с храните, които яде и засега й приготвят разнообразно и вкусно меню.

ucu, много хубаво  Simple Smile

Аз пък днес съм само на вода - за пръв път правя така, повечето от вас със сигурност имат повече опит от мен. Отдавна се каня да имам ден само на плодове, но не ми стигаше куража. То пък какво стана - направо минах само на вода  Simple Smile. От няколко дни чувствах, че имам нужда от разтоварване и почивка от храна. Изпила съм почти 1,5 л. вода, чувството за глад е умерено и мисля, че ще издържа до утре сутринта.
Ако все пак не успея и изям една ябълка, провалям ли всичко?

# 717

Аз пък днес съм само на вода - за пръв път правя така, повечето от вас със сигурност имат повече опит от мен. Отдавна се каня да имам ден само на плодове, но не ми стигаше куража. То пък какво стана - направо минах само на вода  Simple Smile. От няколко дни чувствах, че имам нужда от разтоварване и почивка от храна. Изпила съм почти 1,5 л. вода, чувството за глад е умерено и мисля, че ще издържа до утре сутринта.
Ако все пак не успея и изям една ябълка, провалям ли всичко?
Чудесно!!
Слушай си тялото. Както разбирам, точно това и правиш Simple Smile
Според мен, дори и 2 ябълки да изядеш, нищо не си провалила, след като са ти се дояли. Това не е някаква изрична рецепта с лекарско предписание  Peace

# 718
  take a smile, и аз съм в търсене на рецепта Laughing  Hug
   Вери, отново добре казано Peace
  Палиа, с водата и плодовете е пристрастяващо Laughing

# 719
Щастливата, много здраве и усмивки от тук нататък!  Peace

И на мен днес нещо не ми се ядеше и вода, вода, чай...и ябълка Simple Smile Може би понеже около мен масово върви житният режим:)

Хубави неща пишете и ми пълните сърцето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт