Веганството - да споделим опит - 8

• 40 427
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Stelda, Флайбъл, Сиси ♥♥, благодаря за включването ви за машинките! Вече си изясних някои неща  Simple Smile

take a smile, хареса ми клипа за Божията аптека. Новост за мен беше информацията за авокадото, смокините и целината.

# 691

В далечната 2007, на 8 май, вторник, един много специален за мене човек ми каза -

"Words are an inadequate and clumsy means of expressing..."

Тогава, моята зелена и бъбрива главица си каза - "Е, чак пък толкова!" Когато чувстваш нещо - го казваш! Намираш думите...

Но ето, сега, и аз като него, нямам /а и несъществуват/ думи, който да опишат, изразят моите чувства, моето състояние като прочетох вашата подкрепа към мене. "Трогната", "развълнувана", "благодарна" могат да се използват, но са далече, много далече от това, което изпитвам.

Наистина, думите са тромави, несполучливи, ПРАЗНИ...

Затова искам само от сърце да ви пожелая да изпитате това, което усещам в момента!

Благодаря, че ви има!

Аз излязох от болницата, сега съм вкъщи, възстановявам се и се моля наистина операцията да е била успешна. Междувременно се радвам на смеха и усмивката на детето си /а и всички около мене/ както никога досега! Невероятно нещо е животът!

P.S. А съвсем междувременно физическата ми болка беше заменена от една голяма душевна мъка, когато се запознах с историята на това семейство - http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/32101 … D0%B4%D0%B5%D0%BD

Телефонът на майката е даден в коментарите отдолу, можем да помогнем...кой както може!

Сърцето ми е пълно с любов към вас, дано успеете да я усетите в този студен ден, така, както аз усетих топлината на мислите ви към мене!

# 692
Ах, Щастливке, така се зарадвах като видях известието, че си писала  Hug.
Много се радвам, че си вече у дома - няма нищо по-хубаво след всичко случило се да си сред хората, които обичаш и те обичат.
Желая ти само усмивки и радостни мигове занапред!

# 693
Щастливата,

Силно ме затрогна поста ти! Heart Eyes Hug Благодаря ти!   bouquetНаистина понякога думите са празни.
Случва ми се да искам да мога да предавам мислите си енергийно, а не чрез думи. Така или иначе тук форумът е словесен, затова, ще ти пожелая: Бързо възстановяване! Силна храна, хармонична душа  и повече сън!
Жизнерадостта винаги да струи от теб!
Да си здрава, всичко да е зад гърба ти и повече нищо да не напомня за това, каквото е било!
Да съхраниш Любовта си завинаги и животът да те обгръща в благодатната си прегръдка!!!  Hug

# 694
  • София (Възраждане)
Преви време говорихме за небио кокосовата мазнина, ето тази http://www.walter-rau.de/rau/tmp/stage.php?node_id=77.
Производителят е подал информация, че е 100% натурален продук, не е втвърдявана и не е хидрогенирана. В Хит цената е около 2,50 лв.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 21:35 от Mooimeiske

# 695
Щастливата,и мен ме трогна твоя пост Heart Eyes
Хвърлях по едно око тук с надеждата за новини от теб.Радвам се,че вече си със семйството и боичните си хора и ти желая бързо възстановяване.Дано операцията е била успешна Praynig
 Hug

# 696
  • София
...
Жизнерадостта винаги да струи от теб!
....

Щастливостта винаги да струи от теб !!!

Аз мисля, че бях от тези, които не писаха нищо. Следих внимателно и очаквах хубавите новини.
Много се радвам,че си с близките си, че прегръщаш детенцето си! Колко простички неща, нали?

Не съм видяла линка за семейството. Снощи изгледах всички последни серии на Такъв е животът (по БТВ) и още не мога да изляза от историите.
А днес даже и видях на био щанда на КАрфур един от героите Simple Smile
Много ми се иска да обсъдя с вас отношението на екипа към "героите", техните проблеми и пътища за преодоляването им.
Аз щях също да съм вътре, но ме достраша загубата на анонимността ми. измислях какви ли не извинения- пред себе си, пред организаторката от предаването.
Сега ме е срам.
Щеше да е много просто, а аз го направих супер сложно и невъзможно...

Та.. ако гледате циганското семейство с 6 деца как живеят във фургон и се радват на децата си, без да крадат. Господи, метли плетат!
Или специалистката в естественото раждане Олга Дукат  успоредно с това младо момиче Силвия - Сиса, която беше разпорена заради едрия плод 2.900 от компетентния гинеколог.

Колко любов има в Сиса, колко сподавено щастие... Как не умее да изрази емоциите си, как крие лицето си... А когато чух от вдървеният й език да се опитва да излезе  " Как е бебето ми?" чух себе си. и моят глас звучеше така, макар и в друг момент.

Сиса избяга от родилното на четвъртия ден !!!!!!!!!!!!! Защото Сиса е била в дом за деца без родители и знае как да пази живи инстинктите си.
Аз не можах да избягам.

# 697
  • София (Възраждане)
Щастливата, най-сърдечни пожелания за бързо възстановяване! Hug

# 698
В моето гърло с дни остава някаква буца след всеки епизод на това предаване.А в по първите епизоди една жена роди секцио без обяснение защо(която бе дошла в София за второто си дете).
Има неща които не ми харесват в предаването.Но може би за нашата реалност -толкова!

# 699
  • София
Питат ме дали се организира ВЕГАНСКИ РОДИТЕЛСКИ КООПЕРАТИВ  или  ВЕГЕТАРИАНСКИ
ВИЕ НЕЩО ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ?

# 700
Кооперативите, с които съм се запознавала не използват месо за приготвянето на храната. Млечни и яйца може да има като компоненти. Все пак почти всички кооперативи предлагат само едно основно хранене, плюс плодове и ядки или нещо друго като допълнителни, т.е. всеки родител може да си храни детето с каквото иска на закуска и вечеря.

и двата кооператива имаше алергични деца и списъци с какво не ядат, съответно храната се съобразяваше с тях; наистина не виждам проблем с типа на храната в кооперативите. Виж, в ДГ е по-сложно...

# 701
  • София
В единствения, в който отидох и много ми хареса  разбрах, че се яде месо всеки ден. Ако ние се присъединим, трябва да се съобразяват само с нас. И не продължихме, за (наше) съжаление. Останалите не са подходящи за възрастта на детето ми.

Мислех си, ако ние, от тази тема, направим РК, как ли ще се напаснат възрастите и удобната локация за всички. Много сме малко, за да се съберем достатъчно такива желаещи Simple Smile

В едното от предаванията на ТАкъв е животът имаше тема за създаване на РК от майка в центъра на София.

# 702
Щастлива, и от мен бързо и пълно възстановяваме, много радост и любов Hug

Търся си ник, за водене до обяд мислила ли си или не те устройва? Аз поне засега ще водя детето до обяд, именно заради нежеланието ми да яде там. Ще види само дали сутрин ще успея да я карам да закусва толкова рано, за да пропуска закуската в градината.
Аз доколкото знам, коопераивите все са за по-малки деца.

Аз съм гледала Такъв е животът няколко пъти. Има моменти от това предаване, които много ме дразнят. Каква всъщност е целта на предаването. Няколко пъти попадам на епизоди, където лекари уж експерти казват, че секциото е много наложително в дадения случай, а изглежда по друг начин. Може и аз да съм улучила само такива предавания. Потресох се от един епизод, в който майките стояха и чакаха пред асансьора да си видят бебетата.

# 703
  • София
солей, последното излечение се отнася за мен Sad
аз така чаках 2 бебета по 3 дни
а един път като бързам за уречения час "пред асансьора" и заварвам само моето в цялото фоайе, добре че не плачеше, щото тогава щях да трепя някого (изкарали стоката няколко минути по-рано...)

РК Детски стъпки е до 5 г Simple Smile

# 704
  • София
Щастливата, щастлива съм за теб, петорно да ти се връща всичко хубаво - и здраве, и любов, и благородство  Hug

Общи условия

Активация на акаунт