Веганството - да споделим опит - 8

• 40 422
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Аз не помня как попаднах на темата за хармонията, но пък много добре помня как попивах всяка информация там и колко ми беше интересно /дори си запазвах някои неща във файл  Simple Smile/. Съжалявам за разочарованието, което сте изживяли  Hug
И аз бях попаднала на тази тема преди доста време(може би миналата година) и я бях изчела с голям интерес, сега не съм я чела доста отдавна. Какво се е случило в темата, от какво сте се разочаровали, момичета? Извинявайте, ако ми е тъп въпроса ама беше доста отдавна като я четох и явно съм изпуснала нещо. Embarassed

# 721
Здравейте момичета! Аз миналата година бях взела участие за малко във вашата тема, тъй като бях бременна, но прекъснах, защото се оказа неуспешна (кухо яйце), а все пак форума е за майки. В момента съм отново бременна в средата на 6-ти месец и се надявам и аз да стана бъдеща мама като всички вас.  Grinning Аз и преди това и сега ви чета най-редовно, но просто не вземам участие. Знам и темичката за Хармонията, която също ми беше много интересна. Сега разбирам, че от нещо сте се разочаровали, но явно не съм разбрала. Ще може ли да уточните какво имате предвид ако е възможно?
П.П. Много благодаря, че сте включили и моя блог към линковете на първата страничка! Голям жест!   bouquet

# 722
  • София
Мила Деси, много се радвам, но и толкова мъчно ми стана, че си се объркала и неправилно си ни възприела като форум на "майки".
Твоето появяване казваш, че е било кратко, но аз не помня такова нещо Simple Smile
На мен ми липсваше, мисля, че и другите усещаха липсата ти. Даже имаше и едно питане за теб (поне едно Simple Smile )
Честита напреднала бременност!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 723
  • София
Ето и една гатанка от мен Simple Smile
От чий сайт е копирано това?

Цени

КОНСУЛТАЦИИ

Цената за всяка консултация (независимо дали се изготвя програма или не) е 60.00 лв. и може да бъде заплатена в брой на място след провеждане на консултацията. Продължителността на всяка консултация е между 30 и 55 минути.

От 02.04.2012 г. цената за всяка консултация (независимо дали се изготвя програма или не) ще бъде 70.00 лв.

От 14.05.2012 г. цената за всяка консултация (независимо дали се изготвя програма или не) ще бъде 80.00 лв.

# 724
Жълта Роза ,
разочарованието дойде не конкретно от самата тема, а от последвалото превъплъщаване на някои идеи и потребители  чрез  създаването на специфична група, извън пределите на бг- мамма. Не "идеите'", а начинът на реализирането....едно се мисли, друго се пише и трето се върши....Изобщо , казано е "По делата им ще ги познаете" . Създателите на темата и първоначалното ядро от участниците отдавна не пишат там Wink Това е най- общо, не съм сигурна дали успях да съм достатъчно  ясна. Peace

desi82 , съвем наскоро питах за теб, извън форума,  и разбрах, че очакваш бебенце!!! Simple Smile
Чудесна новина, радвам, се че мога да те поздравя тук!
Ще ми е интересно да споделиш как се чувстваш, как протича бременността ти  /то малко ти е останало Wink/ , дали тренираш пак така редовно, взимаш ли някакви добавки, променила ли си нещо в храненето си и изменил ли ти се е апетитът и изобщо, каквото ти се иска Simple Smile
Мисля, че ще е от полза и за други момичета, които са бременни в тази тема Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 13:39 от take a smile

# 725
desi82 , съвем наскоро питах за теб, извън форума,  и разбрах, че очакваш бебенце!!! Simple Smile
Чудесна новина, радвам, се че мога да те поздравя тук!
Ще ми е интересно да споделиш как се чувстваш, как протича бременността ти  /то малко ти е останало Wink/ , дали тренираш пак така редовно, взимаш ли някакви добавки, променила ли си нещо в храненето си и изменил ли ти се е апетитът и изобщо, каквото ти се иска Simple Smile
Мисля, че ще е от полза и за други момичета, които са бременни в тази тема Simple Smile

Деси, много се радвам за теб  Hug И на мен ще ми е интересно това, което пита take a smile

Вчера не хапнах нищо, съвсем нормално мина деня само на вода. Но тази сутрин се събудих със силно гадене, бях доста отпаднала и многа бледа /най-вероятно беше паднало кръвното/, направо не можех да стана от леглото. Пих малко вода с лимонов сок, после малко чай от копър и така няколко пъти на глътки и всеки път ги повръщах. Оправих се чак като хапнах две-три хапки препечена филийка и сиренце, унесе ме и заспах.
Сега съм добре, обядвах печени картофи.
На вас така ли ви се случва след еднодневно гладуване?
Аз не знам дали скоро ще повторя  Simple Smile

# 726
Честито, Деси! Лека бременност!

Палиа, според мен е от детокса, но може и да греша. Почни олекотен вариант следващия път с плодове примерно. Мен не ми се е случвало повръщане от прочистване. Не съм правила водно никога,само сок или плодове, или суровоядство. Първите дни понякога са ми излизали афти, пъпки или имам ужасен главобол със силна отпадналост. Ако минаваш само на вода, добре е предните 1-2 дена да ядеш само лека храна, за да няма шок за организма. Ти си го знаеш сигурно, но аз пак да кажа.

Да не би пък да си хванала някакъв вирус?

Търся си ник, откъде е? Shocked

Момичета, ще правя втори опит с квас. Изчетох пак линковете. Имам въпрос. Нормално ли е да мирише на вкиснало кваса ми? Тоест предполагам,ч е трябва да има някакъв дъх на леко кисело, но да не би пък да съм го вкиснала прекалено много, че стои до парното.
Втори въпрос: тестото се замесва с нормална гъстота, без да лепне както с мая, нали? Предния път го оставих лепкаво, защото четох,ч е трябвало да има повече вода вътре, но май не е правилно.

# 727
Palia
 А хубаво ли спа през нощта? Други симптоми имаш ли? Може да е от детокса, както казва Soleil*, може да е хипогликемичен срив ....
На мен не ми се е случвало до сега подобно нещо.
Сега как си?

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 15:36 от take a smile

# 728
На вас така ли ви се случва след еднодневно гладуване?

Не мисля, че е от гладуването, било е само един  ден.
Но е възможно да си пипнала вирус между другото.

Когато  правех детокси по 3 дни, денят на захранването ми беше тежък.
Отпадналост и немощ, но гадене , повръщане - не.

# 729

-робот

http://www.kenwoodworld.com/uk/Products/Processing-Blending-Mixi … Processors/FP980/

Робота е с повече опции и май е  2 пъти по мощен.
Този робот имам в къщи. Много е мощен - моркови, цвекло и т.н. режа на 1 Simple Smile А, за ядки като го включа на последната степен (забравих дали беше 9 или 12) и направо излита Simple Smile Последния път като правех бонбони, се замотах нещо и беше поизбил маслото от кашуто.
Само да знаеш, че няма сокоизтисквачка. Има някаква дето се монтира допълнително, но тези от Кенууд нещо не я пускат все още за продажба..

# 730
Търся си ник, откъде е? Shocked
100% от Гайдурков!  Laughing

# 731
Деси, честито и от мен! Лека бременност до финала.
И мен живо ме интересува как се чувстваш и какъв е режима ти.

Момичета, понеже наближава края на темата (ако няма друг желаеш за прави нова), ако някой има желание да добавя линкове към първата страница на новата тема, да ми драсне едно  Л.С.  Peace
Аз чета темата набързо напоследък и не съм отбелязвала нищо.

Tака се оказа! Абе, този човек да не е станал професор или академик???

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:36 от Cantariny

# 732
  • София

и на мене на него ми прилича!

# 733
Грешка. Wink
Не мога да си трия мненията след обновяването на форума.
Беше нещо за канадската тема.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 17:23 от Вери

# 734
Палиа, според мен е от детокса, но може и да греша. Почни олекотен вариант следващия път с плодове примерно. Мен не ми се е случвало повръщане от прочистване. Не съм правила водно никога,само сок или плодове, или суровоядство. Първите дни понякога са ми излизали афти, пъпки или имам ужасен главобол със силна отпадналост. Ако минаваш само на вода, добре е предните 1-2 дена да ядеш само лека храна, за да няма шок за организма. Ти си го знаеш сигурно, но аз пак да кажа.

Да не би пък да си хванала някакъв вирус?

Не мисля, че е от гладуването, било е само един  ден.
Но е възможно да си пипнала вирус между другото.

Ами мисля, че беше лека храната, т.е. не само плодове и зеленчуци /хляб с квас и пълнозърнест хляб, лозови сърмички с булгур, боб с лютеница, но пък в понеделник закусвах малко парче баница с яйце и сирене; иначе всеки ден сутрин деня ми започва с вода и после ябълка и на обяд винаги сурова салата/.
Определено не е вирус, защото трябваше и досега да ме държи, така мисля  Rolling Eyes, а и вече няма гадене, просто сега стомаха е раздразнен от повръщането.
О, и следващия път ще е с плодове  Simple Smile

Palia
 А хубаво ли спа през нощта? Други симптоми имаш ли? Може да е от детокса, както казва Soleil*, може да е хипогликемичен срив ....
На мен не ми се е случвало до сега подобно нещо.
Сега как си?

Добре съм сега, имам апетит и дори си направих хубава разходка по обяд. През нощта спах добре като изключим ставането ми два пъти да пусна котката, че искаше да спи при мен  Simple Smile, иначе сигурно нямаше да се събудя. Други симптоми - малко обострен стомах през последните дни и деня преди гладуването.

Благодаря за загрижеността, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт