Операция на щитовидната жлеза -5

• 78 721
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.Гоце Делчев
: na Krisko mamata можеш и в къщи да прескочиш да почистиш,че моите внуци бяха при мен и разхвърлиха всичко,но най-важното се успокой ще видиш,че всичко ще е наред.Меци наистина навсякъде е студено пък нашия град се прослави тия дни със най-големия студ в България.Мъж днес се прибра от Филибето и вече не съм сама в къщи има с кого да се скарам  Laughing.Прегръдки и целувки на всички от мен. Hug Hug Hug

# 211
Здравейте!
Имате ли представа доколко се възстановява /регенерира/ жлезата след операция и от какво зависи това да се случи?

# 212
по-скоро фиброризира-образува се съединителна тъкан.
само черният дроб регенерира.

# 213
леле плаша се каква фурия съм. не ми стигна това дето се оклекавих вчера, а и днес ми се чисти.  Laughing ама едно такова желание за бърсане... леле май верно ми има нещо... Joy

# 214
Въпрос за биопсията: има ли значение освен избора на екип /избрала съм Ралица Иванова от ендокринологията в майчин дом/ кой ще е патолога - който ще изследва пробата?? Трябва ли да се ориентирам в избор и на патолог? Моля, помагайте, тези, които знаете  Hug Препоръчали са ми Анна Михова патолог от ВМА, но дали ще могат да изпратят пробите при нея, има ли такава практика ?

# 215
разбира се,че има.не знам патолога да е по желание,освен ако не се уговорите предварително.
на мен точно патолозите ми объркаха диагнозата,но ендокринолога ми е пич!

# 216
Как сте, момичета? Не пишете тези дни  Simple Smile. Мен ме тресат едни вълнения, ама се надявам на добро все пак! Hug

# 217
Здравейте! Аз съм на линия. Вече се чувствам добре. Правя гимнастика на раната. Още не съм я мазала, но ще започвам. Старая се да не мисля какво беше и защо така стана. Вече само напред ще гледам.

# 218
Здравейте!Да се включа и аз.И на мен ми предстои операция на щт с възли.много съм притеснена.На 15-ти ще ми е биопсията.Не знам кои да си избера...Имам много въпроси и притеснения. Cry

# 219
Мама isi; кои ти прави операцията?как се чувстваш сега?

# 220
Кейт, горе главата! И аз съм по твоя път, ще споделяме и ще си удряме по едно рамо! Всичко ще е наред, надявам се при всички ни! Писах ти на лични  Grinning Peace за да не се повтарям тук с информацията

# 221
Colibri: БЛАГОДАРЯ за подкрепата,писах ти на лични Hug Hug Simple Smile

# 222
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки явно студа яко ни е хванал и всички гледаме да сме по-близо до печките.То верно ,че няма какво ново да пишем ама настина всички се изпокриха.Кейт горе главата и от мен споделяй с нас ако не друго ще намериш подкрепа.Меци ,Гелика,Инче къде се изпокрихте  и вие дано да сте добре. Hug Hug Hug

# 223
pepi1963, Hug
във ваканцията ли сте?

# 224
  И аз да се разпиша,много студено при нас.
pepi1963,тук съм,добре съм. Hug Hug Hug
 На всички лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт