Операция на щитовидната жлеза -5

• 79 240
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • в белята
Мама Иси браво на теб. Peace
Ина ,аз от днес съм на на разтоварване само на чайчета с мед и лимон.Е меда сега съм го заменила с Мадал бал ,само и само да я разкарам тази глупост от в къщи..........от хубавия мед няма нищо по-хубаво.Чудя се чай от джинджифил ,как ще ми се отрази ,нали го дават тонизиращ newsm78 , а вчера в кауфланд имаше 50% намаление на корени от джинджифил ,и си купих да не остана назад от далаверата...... Laughing Laughing Laughing

# 346
мда,джинджифила стимулира метаболизма,бях правила една джикджифилова вода с лимон,мента и краставица..
и аз плача за пречистване,но ще е през постите явно..
за мадалбал-мда,глупост е и за мен..(аз имам глътка кленов сироп,но..)
успешен чаен ден на теб! Hug

# 347
Преди време,на една бензиностаниця  OMV пих чай от джиндър,толкова ми хареса,но от тогава го търся и не го намирам.Вълшебен леко лют вкус имаше....
  ros4enka,с добри чувства ти пожелавам наистина да не се записваш в темата,дано ти се размине.Аз така и не разбрах ти имаш ли възли.

# 348
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте!
Трепси, кръвното си е кръвно ама и винце по чашка вечер си пийвам. Embarassed Ти епикриза ли нямаш? Колко дни ще разтовараваш?
Аз в понеделник съм си правя плодов или фрешов ден. Нямате представа как се чувствам във вторник сутринта. Като преродена. Пробвайте, няма да съжалявате. Три дневен детокс също е много добре, но всеки месец ми идва в повече, но през лятото ще си направя поне 2 пъти. То така и д-р Михайлов препоръчва. Ако искате ще го правим колективно. Party
pepi1963, виното ми е разкошно. Моят Човек ми прави специално. Ако искаш да ти пратя! Hug
ros4enka, тук всеки, винаги е добре дошъл. Hug
my_dream, ето това ни кара нас пациентите да се разочароваме и да губим вяра в нашите лекари и здравеопазване. Но имаме ли избор? Когато опира до здравето и живота просто трябва да разчитаме на тях. Тук малко не разбирам. Кой ти взе пробите? Резултата от кого трябва да се вземе? От патолога, или от хирурга?????? newsm78 Няма какво да се притесняваш. Консултирай се и ако е нужна операция, не си първата. Hug
mami isi, стискам палци и пиши за резултата. Hug Не е задължително да напълнеш, особено ако дозата си е паснала. Hug
Меци, Пепи, Ина Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мец, никакво отслабване. Ще си загубиш чара. Grinning

# 349
  • В уютен дом!
Гелика , ами доц.Пандев ми взе пробата, а пък ми каза, че резултатите са с подпис и печат на патолога, защото нали той е човека , който дава крайнат аси дума дали да има операция, да, но на мен доцента ми е пуснал резултата без подпис и без печат, това не знаех нормално ли е?При вас как е било, ако сте правили биопсия? Hug

# 350
понеделник е и моят любим ден за фреш.
та хайде заедно. Hug
а и чакам с огромно нетърпение постите.

# 351
 Добро утро,сладуранки.
Гелика,като се появиш и ми става хубавооо,прави го по често.И аз искам от твоето специално винце,мила,не е честно само на Пепи да предлагаш. Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЩе видиш като ти направим изненада с нея.Искам с теб в понеделник,на фреш,ама ме светни по подробно де.И с Инка да постя искам,ама да видим.
 Хубав ден ви желая.

# 352
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте хубавици.Гелика разбира се,че искам да ми изпратиш винце.Меци не се сърди ,но докато дойдеш виното може да е свършило LaughingПък както знаеш ние двете живеем на около 30-40 минути път и за наш срам все още не сме се срещали  :oopsГелика може и лично да ми го донесеш нямам нищо напротив.Пак започнахте с диетите да се включа ли и аз  Laughing за стотен път ви казвам,че ви харесвам такива пухкавки.mami isi както ти е отговорила Гелика не е задължително да напълнееш след операцията ,аз качих някое килце,но не можах да си върна килограмите,които бяха 1 година преди операцията,а тогава бях 63 сега съм 46кг,а са минали вече почти 5 години оттогава,но пък не съм на хапчета,може и това да оказва влияние.Инче много е хубаво ,че постиш ,аз не се заричам защото все забравям и си хапвам мазничко. Hug Hug HugМного си ви обичам моите дружки вие си знаете кои сте. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 353
Така като ви чета и се успокоявам и мислите ми не са толкова черни. Вече не се обвинявам за операцията /за това че избързах/. Старая се да мисля само за хубави неща. Ако ми мине през главата  нещо черно и веднага го прогонвам, защото ме е страх пак да не изпадна в онова гадно състояние след операцията. За прочистването и аз искам да го правя, още повече че сега съм отслабнала и искам да си запазя килограмите. Но апетит никога не ми е липсвал. Ще се помъча. Покрай операцията и след това отслабнах. Тогава наистина не ми се ядеше. Но лакомията ми вече се върна.

# 354
 mami isi,много се радвам ,че така се чувстваш.

# 355
  • При розите и топлата вода ......!
Добро утро! Как сте любими?
МЕЦЕ, щом ти е хубаво еЙ мА Я. Grinning  Никакъв, ама никакъв проблем няма за винцето, само че дет вика ПЕПИ да не го изсмъркаме, че ние сме малко македонски пияници!newsm40 /ЕЙ, някой да не вземе да ми повярва/ Wink
ПЕПИ, шА тА уПраиМ, само да видим кога и как. newsm78 Какви 30-40 мин. бе дуушко? Тази сутрин при заледен път и бавно каране в 5,30 съм го взела за 20мин.
my_dream, разбира се че не нормално данни да се дават биз подпис и печат. Още повече, какъв е проблема да се сканира за 2 мин, вместо да се описва, дори да е за същото време. За биопсия не мога да съм ти от полза защото не ми е правена такава. Ти иначе не се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото.
ИНКА, значи разбрано, в понеделник. Peace Аз ще съм на цитруси.
mami isi, недей мила. Не се обвинявай. Не се самонаказвай. Само си вредиш. Казвам ти го от личен опит. За да направи това доктора сигурно е имал основание. По добре ли е след година две пак под ножа. Тук има момичета оперирани 3 пъти. Така че ние сме щастливки! Laughing
Аз тази сутрин пак съм скована цялата. Пак трябва да изследвам "пустий калций"
Трепси, как си? Разтовари ли вече? Чай от джинджифил се продава готов ли?

Днес е Голяма задушница. Да почетем любимите ни хора, които вече не са сред нас. Мир на праха им.

# 356
Как сте ,дружки?Времето леко затопля,мирише на пролет....
Гелика,изненада ти гласим ние с Пепи,ама да видим,и обещай,че няма да се опъваш и да си търсиш оправдания.

# 357
  • в белята
Ааааааааа Меци ,Пепи като минавете през Благоевград вземете ме и мен на разходка към Гоцето Wink Wink Wink .От Гелика винцето ,а от мен домашно филе Елена. Simple Smile
Гелика ,в кауфланд има и пакетирани някакви чайчета с джинджифил ,но аз си взех корени,тях ги продават в сектор зеленчуци PeaceМмммммммм много хубав чай стана и е прекрасен заместител на кафето ,поне за мен.

# 358
# 359
терпсихора,с удоволствие ще те приобщим,обаче ние с Пепи си мислехме към Пловдив да запрашим,И Гелика да не ми излиза с номера,че не и се пътува,щотооооо  341uu
ina15,без теб изобщо не сме мислели да го правим,напротив-при теб ще кацнем,ти ще осигуриш хотелче и преПиването.Става ли?
Трепси,чайчето налютява ли?Тъй ми се пие едно,но в наше село таквиз есктри няма,като почна работа ще търся.

Общи условия

Активация на акаунт