Операция на щитовидната жлеза -5

• 79 243
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • При розите и топлата вода ......!
Червено вино вече пииих! Grinning
Честито мили мои, влюбени и любителки на червено- белият елексир! Hug  bouquet  bouquet  bouquet Няма да споменавам - знаете си! ЛиБя Ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз се въздържам от коментар! Naughty Всеки има право на собствено мнение! Peace

# 331
За всички неоперирали се все още, заповядайте в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641255.new#new

# 332
  • в белята
Гелика завиждам ти за винцето.
Незнам дали е свързано ,но след операцията ,като пия червено вино по една чашка ,вдигам кръвното до незнайни висоти ,та сега се въздържам и кръвното ми е ток и жица.

# 333
терпсихора,аз пък след операцията отново съм си с ниско и даже често вместо лекарство го вземам винцето. HugЩе слабеем ли ние с теб,нищо не казваш...чакам да предложиш нещо.
Дружките, Heart Eyes  bouquet

# 334
  • в белята
Ох ,аз тези дни все съм на девиза "От утре......" и затова си трайкам.Извадила съм Мадал Бал сиропа и сигурно пак с него ще почна ,ама до къде ще стигна един Господ знае.......... Embarassed Embarassed Embarassed

# 335
и аз искам пречистване на течности,че ми е много депресивно..
хайде заедно! Hug

# 336
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки пияни ли сте от снощи.Гелика ти се сети най-накрая да пишеш,хубаво ли беше винцето,за другто няма да питам  Laughingтерпсихора на мен също и преди и след операцията кръвното ми е ниско,така,че може и да не вдигаш заради щитовидната жлеза кръвното.За кой пореден път се каните да пазите диета и пухкавки си сте хубави.Инче,я се стегни не ти позволяваме да изпадаш в депресия. Hug Hug Hug

# 337
И аз се въздържам от коментар! Naughty Всеки има право на собствено мнение! Peace
Peace oще повече, че не идвам с идеята да споря с някого или да налагам мнение, дори не съм изказала нещо крайно и невярно.
надявам се да не се запиша скоро в темата, но ако ми се случи, ще се радвам да ме приемете добре Simple Smile
Здраве на всички и хубави емоции! Simple Smile

# 338
  • В уютен дом!
Здравейте мила момичета, от време на време влизам и Ви чета, но не успявам всеки път.Да Ви разкажа моята малка одисея, а именно:

Ходих на проверка за щитовидната жлеза, да се види размера на голямото възелче(а то е 2,5 см, не е малко), това добре, доктора ми препоръча биопсия, направихме я и когато дойде момента да си взема изслездванията(понеже не съм от столицата) се разбрахме по телефона или пощата.Като му звъннах първия път ми каза, че 9 те проби, натривки, които е взел, всичко е ок, но патолога искал да изсладва още неще , че го съмнявало.И така като звъннах да каже какво е станало, каза ,ми че имало няколко атипични клетки, каквото и да означава.Също така ми каза, че не е страшно , но се препоръчва операция.Аз съм съгласна, разбира се.И започнах да чакам резултата да ми го пусне по пощата, то този резултат сканиран с подпис и печат на доктора патолог.А м/у др.като говорихме той ми каза, че едва дали ми трябва резултата с подписа и печат, но все пак по нататък ще ми го сканира и ще го пусне.Е казвам ви, то не му звънях,той ме отбиваше, беше зает, нямал време, не бил в клиниката, та така близо 20 дни.Последно когато се свързахме ми каза, че ще ми опише в имейл нещата, защото пациента не разчита сложните медицински термини, при което аз му казах , нали все пак ще ми пратите и оригиналние резултат, той каза , да , разбира се, това е твое право.Днес ми го пусна кат прикачен файл, описано какво се е видяло, но неговото име никъде не фигурираше, а само това на доктора патолог, но без печат и подпис поне Thinking
Кажете при вас как беш, това ли е начина и изобщо имам ли основания да се притеснявам?
Съжалявам за дългия пост, но исках да бъда изчерпателвна и подробна.
Желая на всички Ви здраве и мноооого усмивки!  bouquet

# 339
а ще дадеш ли светлина кой е д-ра?

# 340
  • В уютен дом!
Ами Пандев е доктора мила? Някой да даде мнение ако е бил при него.... Peace

# 341
радвам се, че повечето се чувстват добре след операция.
единственото, което ми се ще да не се пише така смело е- че трябва да се направи операция, за да си осигурим нормален живот Sad знам, че всеки изказва мнение и разбира се- не упреквам никого, но мн хора се влияят, като четат и си казват- ще се оперирам, защо да чакам... ето опериралите се, че сега са по-добре и т.н.... Операцията се прави, когато е наложителна- когато по възможност поне 2ма специалисти са потвърдили, че трябва да се направи. Когато жлезата притиска хранопровод, когато има злокачествени образувания, възли и въобще причина.
Но тя не трябва да бъде ничие първо решение. Особено, ако дори не сте проверили дали се влияе от медикаментозно лечение.
Не ме съдете, не искам да засегна никого. Радвам се на положителните резултати на всички, преминали през лечение и операция. Просто ми се ще да не се дават съвети от рода- оперирай се, ще се чувстваш по-добре.
весел празник на всички днес и много здраве и повече позитивизъм НИ желая Simple Smile   bouquet

п.с- и да попитам нщо..все пак Simple Smile преди да направят операцията, искат ли ви пак изслдване на трак?
tova se otnasq za men mai????

# 342
  • в белята
Веднага отговарям ,аз официално нямам никакъв документ от хистологията след операцията.Само устно на втория преглед ми каза ,че всичко е наред.Дадох му мейла си и обеща да прати документа там............това преди два месеца.Пак при Пандев. Whistling Whistling Whistling

# 343
  • В уютен дом!
Хммммм..... Thinking

# 344
Здравейте! Скоро не съм писала, но ви чета редовно. Аз вече съм на работа. Чувствам се добре. Другата седмица ще ми пуснат изследвания за хормоните и калций. Докторката каза, че ще ме гледа и на ехограф. Още не съм напълняла.

Общи условия

Активация на акаунт