Операция на щитовидната жлеза -5

• 79 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • в белята
Ами загрява малко ,но чак пък да е люто ...............но аз ям люти чушки в индустриални количества така че вкусовете са ми притъпени за люто. Mr. Green

# 361
  • гр.Гоце Делчев
Леле аз влезох за малко в нета,че днес нали знаете си гледам внуците.Трепси душко,шо чак сега казваш,че си от Благоевград скоро бяхме там на ТЕЛК на дъщеря ми,иначе нямам път през Благоевград като ходим в Пловдив,но ако имаш желание решим ли ще те включим в групата.Пък ако има желаещи и други още по-добре.Гелика кат се знаем кви сме пияници току виж наистина сме изпили винцето. Grinning Е отдавна не съм ходила до вашето селце и затова не прецених колко минути е пътя.Меци яко ти се кани и затова внимавай да не бягаш от групата.Трепси още едно общо нещо между македонките и аз обичам лютичко.Инка ти ще осигуриш мястото на срещата без теб не може разбира се.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 18:19 от pepi1963

# 362
мда,чушки люти запекани в уок тиган със сирене и грозде по екс министър паси-ги имате от мен.. Joy

# 363
и шоколада също...Simple Smile

# 364
Инче,2-3 шоколада ме оправят мен,без люти чушки мога,тях ги пази за Трепси и Пепи. Grinning

# 365
  • в белята
Mmmmmm пукани чушки в оцет и чесън с препечена филийка с масълце и сирене.........няма да казвам какви количества поглъщам от лакомия ,ама и шоколада ми е мноооооооого любим ,ей сега направих на децата течен домашен шоколад ( налиго знаете оня от едно време със сухото мляко)  chef  chef  chef

# 366
аз се стремя да си го правя по-диетичен и постен..
и си ми харесва..
щом е сладко и с шокич аромат... Embarassed

# 367
Трепси,я метни рецептата за шоколада,домашния,супер калоричния GrinningАз съм по вредните и забранените неща...

# 368
  • гр.Гоце Делчев
E момичета леко,че много се увлякохте с вкусотиите,но и аз обичам същите неща.Трепси и аз едно време правех на децата същия шоколад беше много вкусен,но вече съм забравила как се правеше.Децата ми пораснаха и ме мързи да правя сладки вкусотии.Ами къде ви отиде диетата  Grinning Hug Hug Hug от мен мили дружки.

# 369
Здравейте сладурки! Като гледам какви ги  мислите ви се радвам за желанието за разходки. Хей и по  леко  с шоколада къде отиде детокса, фрешовете  Laughing виж лютото не ми е по сърце но на шоколад ммммм не отказвам... Grinning Терпси как действа  чайчето  чела съм че  за стомаха е добро  ако има ефект казвай..... Hug Hug Hug на всички и като имате път елате в ПЕТРИЧ винце нямам но  имам много хубав домашен медец  лично производство  Embarassed е на пчеличките де.....

# 370
 Добро утро ,милички.Как сте в новата седмица,ще постите ли?
pepi1963,ти като ми каза ,че ме харесва по пухкава и аз реших да си ям,да не си развалям чара Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 Доста станахте в оня край на България,ето и Петрич...Като ще мина да забера Инчето,и ще ви обиколим всички на лято.
 Хубава седмица от мен,бъдете здрави.

# 371
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки .Меци ,то кво стана накрая ще е по лесно да се съберем в нашия край,че много станахме македонките  Grinning extr3me_girl не съм била в Петрич,но като се мине през Папазчаир и е близо ,много обичам и домашен мед.Гелика обеща винце и ето ти купона е готов.Като ме чуят други ще кажат слаба пък ако ядеше и толкова колкото работи харесва щеше да е пухкавка.Меци радвам се ,че си се отказала от диетите. Hug Hug Hug

# 372
  • в белята
Еxtreme-girl туко виж сме се и виждали ,ако знаеш колко често съм по Сандански и  Петрич ,че то там имам много рода  Hug Hug Hug А аз предлагам да се съберем на Огняново ,като се сетя за топлата водичка и ми се ще да запаля колата веднага.
Меци ,пращам веднага рецептата за калорийната бомба. Peace
Е, сега дойде ред и да се оплача.............от снощи така ми се вие свят,има моменти ,в които си залитам и се държа я за стената ,я за количката за да не падна ( като някой пияница съм),меря кръвното бива,кръвна захар и тя ок......е къде е проблема,едвам ходя по децата  Sad Sad Sad

# 373
Трепси,де я рецептата бе душа?На лични ли ми я прати?С виенето на свят и аз съм тъй понякога,ама не смея да ви казвам.Дори кало спя нощем и се завъртя,цялата стая ми се върти.Много е неприятно.
Но има периоди -отминава,и после пак.
 И аз на Огняново ще дойда ,да изплискам някой басейнче лятото,само да кажете.Ще мина да забера Инчето и идваме.
 Айде,оставям ви,че много работа.
 Гелика пак изчезна,да се яви веднага,че да ми стане хубаво.
 Пепи,диетите не съм ги отказала,ама с тоз слаб ангел по 2-3 дни държа...
 Целувки на всички.

# 374
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки.Трепси много добро предложение за Огняново като се позатопли,ама Гелика се скри някъде и не казва дали е съгласна там да проведем  срещичка.Относно виенето на свят да не е от рязката промяна на времето.Пийвайте по малско винце та да знаете от какво ви се вие свят  Grinning Инка заговорихме за слещичка на наша територия и ти се покри някъде ,я хайде кажи си мнението.Пък ако имам път към Плоовдив и там може да се оформим срещичка,нищо не ни пречи. Hug Hug Hug на всички.

Общи условия

Активация на акаунт