Операция на щитовидната жлеза -5

• 79 201
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • В уютен дом!
4eri, стискаме мила, не се притеснявай, каквото и да препоръча, даваш напред!
Аз съм на 15.03 на операция, на мен също ми се е свил корема  Praynig Hug Praynig

# 511
Боже момичета невероятни сте. Ако не бяхте и вие не знам как щях да съм аз. БЛАГОДАРЯ Ви от сърце и Бог да пази всички.
my dream, стискам и аз за теб всички палци. Късмет на всички. Утре вечер ще пиша. Hug

# 512
Днес трябва да съм на контролен преглед, но да видим дали ще отида или ще го отложа. Имам една голяма твърдина, за която искам да питам, не си въобразявам. Никоя от вас  не ми писа дали
 има такова нещо при нея. ще видим какво ще каже доктора.

# 513
darmi54 не отлагай прегледа, може и нищо да не е, но ще го мислиш и ще се притесняваш като не знаеш  Peace аз май не съм имала никакви твърдини, то аз не смеех да се пипна маса време, честно казано страх ме беше и да се погледна...
Малко черен хумор - това за лака на ноктите по време на операцията да не го забравите - изчистете го преди да влезете в болница. Много се чудих за какво е тая глупост, нямах лакочистител и се изнервих. Като ми го обясниха легнах от смях - като умре пациента на масата да разберат лекарите, като видят че са му посинели ноктите  Joy  Joy Joy
Забравете притесненията, много усмивки и успешна седмица ви желая  Hug

# 514
Фри, благодаря ти за отзивчивостта! Ходих на преглед, нормално било около разреза да я има тази твърдина, ще я има до около месец и половина. След това щяло да се появи пък дърпане, но това е добре, че вече съм информирана. Така съм по- спокойна. Помислих, че аз нещо съм се повредила Embarassed Crazy

# 515
отток след разрез е в реда на нещата.тъканите са травмирани.като се удариш,как също има...

# 516
Аз отокът си го представях като нещо по- меко, пък то е твърдо, но докторът казва, че е нормално Grinning Ще разбера от новите, които скоро ще оперират. Само смело, аз много се притеснявах, живях месеци наред в стрес, а самата операция мина по- леко, отколкото очаквах Simple Smile
Успех!

# 517
Здравейте момичета. Преди малко се прибрах от преглед. Д-ра каза че сега ще пия Елтироксин, селен, калции и витами Д (че той ми е под критичният минимум заради друга операция). След месец нови изследвания на хормоните и така ще следим ситуацията на първо време. Питах за възлите, тя каза че в левия дял са псевдонодули, в десният има добре оформен възел, който ще следи с ехограф за сега и ще прецени след няколко месеца, дали да взима биопсия. Не ми е много спокойно заради това че трябва да следя нещо, което не знам какво е, но тя ме увери че за сега не се налага нещо повече от това. Смятам да и се доверя, а и доктора от сцинтиграфа също каза да следя този възел. За сега това е, дано да постъпваме правилно. Целувки на всички и благодаря за куража който ми вдъхнахте. Ставам една от вас и ще следя с интерес какво се случва с всички ви.  bouquet

# 518
Чери, радвам се за теб. Simple Smile Не го мисли това със следенето. Това е добър вариант, може никога да не се стигне до операция Simple SmileОзначава, че всичко ще бъде под контрол! Simple Smile

# 519
Чери, радвам се за теб. Simple Smile Не го мисли това със следенето. Това е добър вариант, може никога да не се стигне до операция Simple SmileОзначава, че всичко ще бъде под контрол! Simple Smile
Благодаря ти мила. Дано постъпваме правилно. Няма да се уморя да  благодаря на ВСИЧКИ за успокоението което ми донесохте.  Peace

# 520
  • гр.Гоце Делчев
darmi54 добре,че си послушала съвета на Фри и отиде на преглед,да не го мислиш този отток,а не както се чудеше дали да отидеш или не.4eri. не ги мисли възлите,докторите са тези ,които преценяват дали да оперират или не.Доколкото си спомням те по структурата определят типа на възела.sun sea ни е специалиста в темата тя най-добре ще ти отговори.Фри наистина е смешен отговора за лакирането на ноктите,но когато са ти го казали сигурно не ти е било до смях.Как може такъв черен хумор от страна на докторите.И без това хората все повече ги е страх от операциите дори и рутинни след това,което дават по телевизията.my_dream не се притеснявай,ще видиш,че всичко ще е наред и с нетърпение ще чакаме новини след операцията остават само още 2 дни. Hug Hug Hugи най-много на моите дружки Ина,Гелика и Меци.Гелика струва си да те критикува човек веднага отговаряш,пиши от време на време по някой ред та да не те мислим много.

# 521
  • В уютен дом!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 522
  • при моите деца .....
Аз съм на 15.03 на операция, на мен също ми се е свил корема  Praynig Hug Praynig
Мила, спокойно, всички ще е ОК....
Отдай се на любими приятни занимания и не мисли само операцията!  Hug

# 523
  • В уютен дом!
Мила, спокойно, всички ще е ОК....
Отдай се на любими приятни занимания и не мисли само операцията!  Hug

Hug Hug Hug

# 524
аз съм олекнала от към кости..остеопороза на моята възраст.стоят и се маят,но с добавки ще ги ошашкам след време повече..
отивам да си правя и другите изследвания..
вечерта ще ви прочета и пиша!
но в щит.жлеза-съм бомба,никакви нови находки..нямам изтървана клетка за нов разстеж Laughing

Общи условия

Активация на акаунт