Коледата чука на вратата, пълни с топлина сърцата!

• 9 016
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Кроелка честит рожден ден! Пожелавам ти от здраве да не се отърнеш и много поводи за усмивки!
Светле честит ти племеник. Много да ви радва.

# 46
  • Талант на 2012,2013 г.
Светлее, зло да те забрави, другарче мило... Hug Hug  bouquet

Честит племенник! Жив, здрав, много щастлив!!! Tada

П.П. Много съм отнесена днес. Embarassed

# 47
Кроелка, честит рожден ден и от нас!
Бъди много здрава, щастлива и обичана!  Hug

Светле, честита ви прекрасна "придобивка"!  Mr. Green  Hug

# 48
 Благодаря ви за милите думи и прекрасните пожелания !

Честито вуйнеее :е: ,да е жив и здрав племенникът   Laughing Hug

Вчера ми откриха дископатиа ,виенето на свят ми е било от нервите има и друго ,но да не се обременявам в днешният ден ,друг път ще се оплача.  : Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Радвам се на подаръците си като малко дете ,пък и Коки след 4 дневно разтройство и температура ,и зъбоникнене ,вече е по добре ,пу ,пу пу ,да не чуе дявола .
След този букет  вече съвсем се обърках ,прекрасни букетчета  Heart Eyes Grinning Hug Hug Hug Hug

# 49
Кроелка,честит рожден ден   bouquetМного здраве,късмет и само радост да има около теб.И най вече послушни малки и големи дечурлига Mr. Green Laughing

Светли, честит ви  племеник  HugДа е живо и здраво детето и да хубавее като вуйна си   Laughing

Мари, Hug

# 50
Кролека, приеми на патеричка и моите най-искрени пожелания за рождения ти ден! От душа ти желая да сте здрави и щастливи всички у дома! И само благини по пътя ви напред!  bouquet

Я, мацки, признайте си натворихте ли вече коледни къщички и сладки. За Ники съм сигурна де.  Mr. Green Аз, мързеланата, нищо още не съм приготвила.  Embarassed

# 51
Кролека, приеми на патеричка и моите най-искрени пожелания за рождения ти ден! От душа ти желая да сте здрави и щастливи всички у дома! И само благини по пътя ви напред!  bouquet
И от мен! С извинение за закъснелия поздрав, Кроелка!  bouquet
Класната, какви неща говориш? Сладките не се правят в магазина?
Мари, вече да вървите и гледате само напред с твоето ИЗЛЕКУВАНО пре-препатило момче.   bouquet

# 52
  • Талант на 2012,2013 г.
Рони, благодаря миличка, Hug но още не е излекувано... Дълго възстановяване предстои. Тази рана не се е затворила.

От предишната от преди седем месеца има две незатворени фистули... Тепърва след затварянето на тази с контрастно вещество ще търсят причината да не се е затворила предишната.

И ще трябва да отстранят евентуалното "Нещо". ooooh! ooooh! ooooh! Но той има дух и това най-много ме крепи. В момента ние се гледаме у дома, а синчето и учи и работи... И цялата заплата си дава на нас миличкият.Обявих си книгите за продажба, за да мога по някакъв начин да подпомогна бюджета ни... Ей, стига съм ви занимавала с нас. Коледа идва, радвайте се... Hug

Не съм правила сладки. От мързеланите съм... Mr. Green Heart Eyes

# 53
В момента ние се гледаме у дома, а синчето и учи и работи... И цялата заплата си дава на нас миличкият.Обявих си книгите за продажба, за да мога по някакъв начин да подпомогна бюджета ни...

Прекрасно дете си отгледала! Да ви и жив и здрав и все така да се грижи за вас! Hug

# 54
Мари, spoko (наскоро за още един случай с незарастваща след интервенция рана говорихме с позната. Резултатите уж са добри, а проблемът е налице.  Confused) Наистина сте отгледали страхотно момче. Заради него си струва да се преборите, защото той го заслужава.  Hug

# 55
 wavey
Ехо, здравейте!Позабравихме се...няма да се оправдавам, след като трябваше да сменим 4-ти хардиск решихме че е по-добре да си вземем нов лаптоп и ето вече сме на линия Laughing Вчера хвърлих бегъл поглед по темите, виждам имало е много щастливи поводи за честитки, обаче има и много новодошли уви...
Цвете е първа група според самата нея е "какичка" Grinning, определено й е много по-интересно отколкото в яслата. Не че я хваля обаче ми е много музикална, с рисуването не можем да се похвалим Embarassed песнички, стихчета само пее и бърбори.От дядо Коледа искаме кукла, скромна е, много усилия полагам да е такава.Разбира се за пореден път е болна, със страшно упорит кашлица е втори месец Tired
Нефертити, Честито лека и безпроблемна бременност! Ех и на мен ми се прииска! 

# 56
 Прекрасно Коледно настроение и от менза всички!
Нефертити,честито и лека и спокойна бременност!Хайде,ще борим страха заедно:)
С мноооооого голямо закъснение да честитя РД на Кроелка и специална прегръдка за Карма и прекрасното ви момче!
  На всички  пращам по една голяма топла прегръдка и пожелавам прекрасно Коледно настроение!
Обичам ви,мили момичета!

# 57
  • Варна
Весели празници ви пожелавам момичета! Много коледно настроение и да продължаваме да вярваме в чудесата!

# 58
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз също искам да пожелая на всички ви усмихнати празници. Heart Eyes

Бъдете отново с най-близките си...

Покажете им отново, че ги обичате. Понякога не са нужни думи. А всеки от нас се нуждае от толкова малко... Hug Hug Hug

# 59
Весело посрещане на празниците и от мен, момичета!  Hug
Утре ще мина да прасна едни чушчици сигурно, но днес искам да ви пожелая:

на тези, които са сбъднали мечтата си, много здраве на семействата им и нека домовете им са пълни със щастие и детски смях!

а на тези, които още го очакват, се моля от сърце Коледа да сътвори едно малко чудо за всяка една от тях! Сигурна съм, че ще е така!

Бъдете много, много щастливи, благодаря ви, че ви има!

Общи условия

Активация на акаунт