Боя за коса - BLOND 25 - Ослепителни Снежанки ***

• 67 066
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
здравейте! искам да ви помоля за съввет Simple Smile ето я и моята история:
По принцип имам кестенява коса,но преди година реших че искам промяна и я потъмних с много тъмно кафяво и от тогава спрях да я боядисвам.В момента косата ми е тъмно кестеняво,боята се отмива постепенно,но все още има остатъци от нея,Сега отново искам промяна и съм решила че трябва да я изсветля до тъмно русо  Laughing някакви предложения? благодаря

# 661
Цвета ми след посленото боядисване преди 3 седмици е такъв след като се изми http://elinor1985.snimka.bg/daily/bg-mama.533476.26077279.big, това е на изкуствена светлина, но на естествена нямах време да снимам.Утре ако нямам ангажименти ще ме боядисват с 9http://zlatnaribka.com/boq-majiblond-903s-super-svetlo-ruso-leko … latno-84-459.html на Мажиблонд и 12% оксидант, чудя се какво да очаквам, този цвят ми подхожда много, но дали корена ми 4-ка ще се изсветли толкова newsm78

# 662
Последно се боядисах на 30-ти с 12.1 и точно след 5 дни корените ми двойка се виждаха #Cussing out Днес мисля да направя кичури с блондор, да я оставя 2 седмици, за да имам време да я подхраня и тогава ще сложа 12.11, но този път с  12 % окислител. Последен опит да изсветля и ако не стане, минавам на нещо русо, но в кафеникавата гама, няма смисъл да горя, ако цветът е все жълтеещ. Само исках да попитам нещо друго. Сега като направя кичури и после мина с боята след 2 седмици примерно, няма ли да стана с 1000 цвята на главата? Това ме притеснява доста, сега съм рижавееща, но поне равномерно, не ми се ще да имам цяла есенна палитра на главата си. Иначе постоянно си наблюдавам косата, някаква мания ми стана откакто изсветлявам. Само я пипам суха ли е, не е ли, прокарвам пръсти да видя заплита ли се, разглеждам си дължините буквално под лупа, за да  видя има ли изтъняване на крайчетата или цъфтене. Това не е нормално, не съм аз, както се казва Shocked

# 663

Селма получава се така, защото корените са т.н. девствена коса която реагира по различен начин на боята + топлината от скалпа засилва действието на окислителя . Пробвайте да прави първо дължините, нищо че не целиш допълнително изсветляване там.
  Благодаря ти за мнението!
  И аз горе-долу това предположих.....
  Боядисаните дължини би трябвало да са по-порести и затова,може би,поемат повече пигменти,ако боята не е от най-светлите.
  В такъв случай май няма да се постигне добър ефект,ако боядисването се започне от дължините .....  Thinking Говоря за номер 7

Уффф.....Обърках се направо....Разчитах фризьорката ми да знае как да се справя и как да не се стига до такива проблеми,но.....явно не е била добра ученичка в техникума или къде там.... Crazy

# 664
  • в 1001-та нощ
друг подход е да се забъркат различни смеси за дължини и корени, поверявала съм се на фризьори, които го правят (за къс коса - 3 отделни смески  Blush )

момчето е завършило техникума и има 20 г стаж в един от известните салони със своя школа (не негова, а към веригата салони), има награди и т.н.

момичето (жена, по-голяма от мен) не е отСофия и не зная къде е учила, но го прави (2 смески)  Peace

# 665
  • В полите на Пирин планина
Аз точно това си мислех да изсветля дължините с по-висок номер боя, че разликата ме влудява направо. Около 6-7 см от темето надолу ми е светла косата, а към краищата върви плавно към по-тъмно. Освен това се отмива много бързо този Преференс. Това на нищо не прилича  Whistling

# 666
Здравейте, дами!
Отдавна ви чета и сте ми много полезни  Hug да покажа и аз последното боядисване с Матрикс

http://prikachi.com/images.php?images/328/4245328G.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/330/4245330R.jpg

много хубав цвят-с какъв цвят и обезцветител се прави?

с 9А (пепеливо) с 9% окислител на Матрикс без обезцветяване преди това, по крайщата имам само обезцветено, но то е отдавна и се получи след няколко процедури "пране на коса" (което никак не препоръчвам), а и естественият ми цвят е светличък

От къде си купуваш Матрикса? Аз намерих само в и-бей  newsm78

# 667
Здравейте, дами!
Отдавна ви чета и сте ми много полезни  Hug да покажа и аз последното боядисване с Матрикс

http://prikachi.com/images.php?images/328/4245328G.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/330/4245330R.jpg

много хубав цвят-с какъв цвят и обезцветител се прави?

с 9А (пепеливо) с 9% окислител на Матрикс без обезцветяване преди това, по крайщата имам само обезцветено, но то е отдавна и се получи след няколко процедури "пране на коса" (което никак не препоръчвам), а и естественият ми цвят е светличък

От къде си купуваш Матрикса? Аз намерих само в и-бей  newsm78

От някой салон. 
Аз също я заглеждам.    Crazy

# 668
говори ли ви нещо марката професионални бои Violla?

# 669
  • София
Днес си взех пакетите от Емпреса, та вече е в мен изсветляващия спрей. Нямаше на Schwartzkopf, който се коментираше преди време тук, но си купих този от ибей. На моята коса няма да стане светло русо, но дори да омекоти и изсветли малко ест. ми цвят, ще съм доволна. Simple Smile Пише, че има и термо-защита, мирише приятно.

# 670
Селма защо са порести дължините? Какво ползваш за възстановяване на структурата? Пробвай друг фриз., може би наистина имаш нужда от различни смески.

vat предложения за какво? боя, оксидант, фризьор....? Много неясено е заданието. Разгледай 1ва стр. определи какъв ти е естествения тон, какъв е след боядисването и какъв целиш, + какви ноанси са, топли, пепелни и т.н. и за какво искаш съвет по-точно.

# 671
  • София
Боядисвах се в салон. Иначе и аз не знам от къде може да се купи, а съм търсила  newsm78

# 672
  • Бургас
говори ли ви нещо марката професионални бои Violla?

На мен да, 3 пъти съм се боядисвала с нея! Grinning

# 673
Здравейте! цвета на косата ми по дължината по Номерация на тоновете на косата е може би 2,а в корените-4 и искам да я изсветля до тъмно пепеляво русо. Проблемът е че е боядисана и ме е страх да не стане неравномерно на петна.Какви продукти бихте ми препоръчали да използвам?

# 674
Аз днес ходих да ме боядисват и съм доволна от резултата.Изсветлиха ми корена с блондор и после 10 на МАтрикс от серията Мока мока

Общи условия

Активация на акаунт