http://www.beinsadouno.com/articles.php?id=129

Аз съм с класическо музикално образование,и майка ми не мисля че ми е пускала класика докато е била бременна с мен- и дано не е ( трябва да я питам
),но ....не мисля че ако конкретната майка се изнервя от този тип музика по принцип и е неспокойна докато "обучава" бебето,ще е добре и за двамата.Само ще се изнерви и ще стане по-неспокойна.Аз ,разбира се обичам да слушам класическа музика и я слушам с по-друго(професионално) ухо,но не бих казала че няма да ми се слуша ZZ top например или че ще се лиша от други любими за мен неща в името на някакви подобни странности.Аз също така съм чувала че МОцарт лекува,но- ако съм болна бих отишла на лекар,а не бих си пуснала СД с избрани негови творби 
Аз съм с класическо музикално образование,и майка ми не мисля че ми е пускала класика докато е била бременна с мен- и дано не е ( трябва да я питам
),но ....не мисля че ако конкретната майка се изнервя от този тип музика по принцип и е неспокойна докато "обучава" бебето,ще е добре и за двамата.Само ще се изнерви и ще стане по-неспокойна.
ще трябва да му връзвам ръцете вече, че отсега прави едни диригентски движения 
. Цял компютърен спец си имаш вече!