Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Коледа 2011 - тема 3

• 106 251
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
за съхраняването- аз бях закътала едни кофички от течен шоколад, та сега влизат в употреба, макар че нищо не успявам да опазя  Grinning
а днес измих и един голям буркан от доматено пюре та нещо и на него му се чудя  newsm78 дали е подходящ за по дребни сладки ...

# 556
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ето моят снимков отчет на деня:
Щолен по рецептата на Джемма   bouquet

Преди печене: Опечени:

и единият щолен отблизо:

Утре продължавам маратона с меденките.  Simple Smile

# 557
здравейте момичета!Преди няколко страници се обсъждаше за останалите белтъци- интересуваме ако ги замръзя днес дали мога да ги използвам след седмица- две за направата на айсинга!?Предварително блогадаря!

# 558
[ellyganova[/b]-чудесни меденки си нарисувала,и се радвам,че малката ти сладурана е харесала гъбките!
Норе-много красива медена елха!Снимките също са много хубави!
Шушулкова-чудесни щолени!

Приказка за Коледа-плодови мъфини само с 1/2 чаша  брашно

и да ви припомня нещо много лесно,вкусно и ефектно, а също и трайно
Захаросани цитрусови пръчици

# 559
Извинявам се, щолените са на Дидранад-много са хубави
Относно белтъците-не съм замразявала и не мога да дам съвет, но утре ще ви покажа кексчета само от белтъци.

# 560
  • Sofia
Някой по-напред в темата беше казал, че замразява белтъци в стъклени бурканчета и после ги ползва за айсинг. Така че явно може.

# 561
  • София
Аз тази година ще изпробвам една рецепта за орехови кравайчета, само с белтъци. Ако се получат, мога да дам рецепта.
Дидранад   bouquet перфектни щолени, браво!

# 562
  • от точка К до точка С и обратно
За тази Коледа реших всички сладки да бъдат с характерен и специфичен аромат. Ето още малко от мен
Шотладски кейк "Дънди"
]

кокоски "Ангелски очи"

арменските сладки по рецепта на Берина

# 563
  • София
Дайте идея за сладки с бадеми, по възможност трайни и полети с шоколад. Меденките са готови (но не украсени...май така ще си останат), утре и в неделя иде ред на рохличките с орехи и линцеровите, другата седмица ще спретна едни коледни бисквити с лешникова глазура....и шоколадови и бадемови ми се губят, а ако е 2 в 1 съвсем ще ми се получи  Wink

# 564
mkp, ето една http://dimitranas.blogspot.com/2009/12/mandelkekse.html - можеш да ги топнеш целите в шоколад! Peace

# 565
mkp, ето една http://dimitranas.blogspot.com/2009/12/mandelkekse.html - можеш да ги топнеш целите в шоколад! Peace

Гуинет, колко дълго могат да се съхраняват тези сладки? чудесно изглеждат!

# 566
Аз ще ги правя 2-3 дни преди Коледа, досега не съм опитвала. Единственото притеснително нещо е жълтъкът, така че предполагам до седмица на хладно място няма да има проблем. Можеш да попиташ директно Дими в блога и.

# 567
Благодаря ви момичета за отговорите за белтъците!  bouquet
А щолените на  Didranad наистина са много хубави!И моите леко се по разляха при печенето и станаха по-тънки от очакваното, но се надявам на вкус да са перфектни!
Продължавайте в същия коледен дух- много е заразително!  Peace

# 568
  • София
Мерси, Гуинет, звучат подобно на ваниловите кравайчета, но с канела. Ти пробвала ли си ги? Изглеждат вкусни...

# 569
  • ГОре на черешата...
Ах, тези щолени...3-та година им се чудя, ама накрая май няма да издържа...
Гуинет, всичко е повече от прекрасно  bouquet! Радвам се, че Ангелските очи ти харесват Peace.
Утре, ако не ми мине котка път - започвам - първи са ванилените кравайчета на Наталина. Тази година ще огранича видовете, ще правя тях, звездите с капучино на Габи, трюфел сладките. За друго още не съм решила, имам и други ангажименти по празниците, няма да ми стигне времето...

Общи условия

Активация на акаунт