Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да участвам в гласуването на конкурса, ако не съм запознат с декупажа?
Има ли достъпни курсове по декупaж за начинаещи?
Как се определят победителите в конкурсите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да участвам в гласуването на конкурса, ако не съм запознат с декупажа?
Съгласно общите условия на конкурса, всеки регистриран потребител може да участва в гласуването, независимо от нивото на опит в декупaжа. Важно е да се спазват правилата, че не може да се гласува за собствена творба. Препоръчително е участниците да коментират и споделят своите мисли за произведенията, дори ако не са участвали активно в създаването им.
-
Има ли достъпни курсове по декупaж за начинаещи?
В момента няма конкретни курсове по декупaж, но участниците във форума споделят, че това не е толкова сложно, колкото изглежда и има специалисти, които предлагат семинари, особено в по-големите градове. За начинаещите е препоръчително първо да опитат и след като придобият увереност, да се запишат в курс.
-
Как се определят победителите в конкурсите?
Победителите се определят въз основа на гласовете, които участниците получават от другите членове на форума. Всеки има право да гласува за определени произведения, като се съобразява със своите предпочитания, а критериите за гласуване могат да варират - някои оценяват сложността, докато други се фокусират върху визуалната привлекателност.
-
Какви теми обикновено предлагат участниците за следващите състезания?
-
Каква е целта на конкурсите по декупaж?
Невероятна е!!!!

Когато пуснеш следващата тема, помоли модераторите да я заковат и да архивират ноември и декември. Без да ги помолим няма да го направят. Аз им писах за ноември, но явно очакват пускащия темата да го направи... или са доста заети, защото не я архивираха