Съпруги на военнослужещи 4

• 69 237
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
krasiva мерси,че сподели.Аз малко се притесних като чух,че ми звучи по зле от мисиите.Те поне са пожелание,а желаещи не липсват.
Дано наистина вече ги изтеглят от този Афганистан.

# 121
melanib,мъжът ми заминава март за Кандахар.Казва,че 2014 последно изтеглят войските от Кандахар.Сега било още по- голям наплив от желаещи.Дано наистина ги изтеглят.И при нас всяка мисия е за последно,до следващата.Косите ми побеляха от притеснение.Дано всички момчета ги пази Господ и се върнат живи и здрави при близките си.

# 122
Наистина голям наплив и голяма завист,ако си одобрен.Голяма краста тези мисии.
Едно време аз ходих на бригади в Англия,голяма краста и правих какво ли не за да замина пак.Сигурно и с тях е така,само дето аз не си рискувах живота.

# 123
mama na niki, откакто я има тази тема, твоят съпруг е по мисии, колко станаха?Най-много ме кефят хора, които не искат да ходят , но завиждат. Не се пускат от фустата на жена си , обаче първи са сметнали колко пари ще вземе "мисионерът" и седят и одумват: "...ма'аму стара, гле'й го тоА, колко пари ША вземИ, тцъ,тцъ,тцъ...". бррррррррр

# 124
  • В уютен дом! Елените
Такива сме хората- хем страхливи, хем завистливи.Не стига, че пресмятат постоянно парите, но и си мислят че там лежат по цял ден  #Cussing out Когато половинката беше там, не бяхме още семейни и всички му се чудеха как така ми е оставил пълномощно, а видиш ли те даже на жените си нямали вяра.Опитваха се да му набият в главата как ще ги изхарча и ще остане на сухо. Е поживяхме и всички видяха, че не е точно така.Винаги като чуя, че някой заминава само мога да му пожелая да изкара по-леко и да се върне жив и здрав!

# 125
savina_h,един Ирак и сега трети Кандахар.И при нас когато тръгна за Ирак се получи така.Не бяхме женени,и говориха същите неща като при теб ribbi.Дори хора,който не ме познаваха.Най-хубавото от всичко е посрещането.И последните часове преди да се видим ми се струваха цели месеци.Май месец като ги чакахме в Карлово,трябваше в 2ч. да ги посрещнем.Но чавдарите,който бяха изпратени да ги докарат от София.Пукаха гуми разваляха се и така не помня точно,но 4,5ч.по късно пристигнаха в Карлово.

Момичета,утре имаме коледно тържество в градината и са големи вълнения.Какво щял да му подари Дядо Коледа.Малкият ми заяви,че не било важно да се слуша цяла година.А само последните месеци преди Коледа.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 21:09 от mama na niki

# 126
Хахахах, хитрец  Grinning

# 127
  • някъде там и аз незнам
http://www.vbox7.com/play:b78f17ed77
Момичета не искам да ви натъжавам с този клип, а просто да си мечтаем за този момент в който ще си ги гушнем

# 128
  • софия
Ради,  Hug

# 129
радини вълнения   Hug зная колко ти е тежко в момента.
Аз по принцип съм си ревла та и сега си поплаках .Ама и вчера когато даваха по новините изтеглянето на последните войници от Ирак си поплаках,като на лента се върнаха всички тези години ,всяка подготовка,заминаване,......завръщане и много други неща,но стига с тъжните неща,ето това приятелче макар и навън температурите да са ниски ни посрещна много добре,весели празници момичета !

# 130
Момичета,и аз се натъжих от клипчето.Като знам,че ни чака и изпращане още по кофти ми стана.И аз си поплаках.И на тези изпращания едвам сдържам сълзите си.Но като се пребера си поревавам на воля.Весели празници момичета.
Момичета всяка сряда по Дива телевизия,хванах един сериал.Казва се" Армейски съпруги" от 9 до 11ч.Дават как живеят в базите,живота на армейските семейства.Как съпрузите и синовете заминават в Афганистан.Какво се случва там и т.н.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 20:07 от mama na niki

# 131
  • някъде там и аз незнам
Момичета,и аз се натъжих от клипчето.Като знам,че ни чака и изпращане още по кофти ми стана.И аз си поплаках.И на тези изпращания едвам сдържам сълзите си.Но като се пребера си поревавам на воля.Весели празници момичета.
Момичета всяка сряда по Дива телевизия,хванах един сериал.Казва се" Армейски съпруги" от 9 до 11ч.Дават как живеят в базите,живота на армейските семейства.Как съпрузите и синовете заминават в Афганистан.Какво се случва там и т.н.
mama na niki не исках да ви разтройвам с това клипче  Embarassed няколко пъти вече го гледам вечерно време когато ми е тъжно и някакси влизам в друг свят и си мисля за това как скоро ще го посрещна и  прегърна и някак си се чувствам по спокойна и по весела.И аз го гледам този филм по Дива, но за съжаление тук в БГ ние не можем да ги стигнем американските съпруги Sad.
Весели празници на всички santa2 Много поводи за усмивки и големи подаръци Heart Eyes

# 132
Извинявайте , че се намесвам в темата ви , но този сериал е тотална измислица и няма нищо общо с реалността.  Peace Нито една супруга на военен не би и гледала този сериал. Не се тревожете за съпрузите си. Длъжностите , които имат в Афганистан са мноооого далеч от опасните зони, а и мисиите не са толкова дълги. Имаме приятели, които даже и не знаят къде са съпрузите им , защото е свръх секретно. Не чуват нищо за тях с месеци. Пожелавам ви кураж и весели празници.

# 133
Честита Коледа, момичета!

Желая на всички здраве, радост, щастливи мигове и много подаръци!
Всички мъже да се завърнат живи и здрави.

# 134
Lena 1,вярно е не патрулират в базата са.Но пак си има риск.Хвърлят се ракети в базата  и където паднат.Една от тези ракети е паднала на 200 метра от шалето на съпругът ми.Друг случай отивали са на обяд,ракетата е паднала няколко минути преди да влезнат в столовата.А да не говорим за шуменската бригада.Там момчетата пострадаха,най-много.А за тези пари в Кандахар,люлката на талибаните,няма кой да патрулира.Казва,че на патрул излизат 10човека примерно,а се връщат 5.Казва също,че американци и англичани и др.нации,не могат да си вдигнат знамената.Стига толкова.Честита Коледа момичета и весело посрещане на Новата година.

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 17:18 от mama na niki

Общи условия

Активация на акаунт