Съпруги на военнослужещи 4

• 69 547
  • 755
  •   2
Отговори
# 330
  • софия
simpatiuh4e , това са бели кахъри. не си разваляй празника с такъв повод!

# 331
 Абсолютно с права, но все пак си ми е криво и исках да споделя и да си оттуша...

# 332
Честит празник, скъпи майчета! Бъдете успешни, удивителни и много уважавани! Децата ни го заслужават!

Ние го заслужаваме, миличка!
Честит празник   bouquet

# 333
Привет! Някой  може ли да сподели мнение за ФРЕГАТА?

# 334
Привет! Някой  може ли да сподели мнение за ФРЕГАТА?

Мога, да. )
Миналата година бяхме там.
Базата става, храната е ок. Единствен недостатък, по-далеч е от плажа. Има стъпала, на слизане не са проблем. На връщане, с малко дете си е малко изморително. За 5мин си на плажа, за 15мин сме се качвали нагоре. )
Като направиш това упражнение 2пъти (сутрин и след обед) и вечер се замисляш дали да ходиш към "центъра" да се разходиш.
Но ако сте без деца си е идеално.

# 335
  • софия
Ние на Фрегата бяхме преди 2 години. Мирама е права за разстоянието.
Това, което на мен не ми хареса там:
1. Столовата- точно така бих я нарекла, не можеш да си поръчваш за пиене, т.е. не като на Флагман.
2. Спомням си, че дали смениха спалното бельо или го направиха едва след 6,7 нощувка.
3. Имаше метла на етажа- сами да си чистим. Представете си банята на какво приличаше
4. Шума от главния път- почти цяла нощ. Ако затвориш- топло.

# 336
iniici, шум изобщо не се е чувал при нас. А аз съм от хората, които спят на тишина.
А за ресторанта, не можеш да си поръчваш, но всеки си носеше това, което му се пие. Никой не ни е спирал. Кой биричка, кой ракийка, каквото искаш.
Във Флагман не можеше, трябваше само от бара да си поръчваш.

# 337
Фрегата само в краен случай трябва да се избира, само ако много искаш да си на ВПД. Там може би единственото предимство са широките просторни стаи.

# 338

Във Флагман не можеше, трябваше само от бара да си поръчваш.

Те си казаха че не може,ама никой не е дошъл да преравя чантите всеки ден си внасяхме.

# 339
Ние бяхме на Фрегата 2010 г. -чистеха всеки ден с моп. Смениха ни чаршафите на 5-тия ден.  Peace

# 340
kativita, е чак пък в краен случай...
Не виждам какво толкова и има на базата, при положение, че бяхме и с малко дете.
Ако става въпрос за отдалеченост, Маяк е по-далеч и от Фрегата. А беше пълна.

# 341
  • Велико Търново
Съпругът ми ходи с голямата дъщеря във Фрегата през 2008г. Все още си спомня дразнещия шум от главния път. Аз само съм я оглеждала и не ми хареса това, че зелените площи около станцията са много малко.
Наистина, Фрегата и Маяк си струва, само ако нямате други варианти.  

Mirama, по-луксозната почивка за мен не означава по-скъпоструваща, а по-пълноценна. Ако водещият показател при избора на почивка е максимум продължителност за минимална цена, винаги се налагат много компромиси. Ще се чудим или как да внесем пиене, или пък как да изнесем храна, примерно. Мен ме е втрещявала липсата на елементарни познания и умения по туризъм като почнеш от Агенцията, та до обслужващия персонал по ВПД-тата, а като се сетя за овехтелите и очукани ПДЧ-та, захабените бани и оборудване ....  Stop Това са все неща, които могат да допринесат много или пък да вгорчат почивката ти.
А и да се чудиш как ценообразуват в нашата Агенция.  ooooh!
За нашето семейство 7 дни в 4* AI на брега на морето, където те носят на ръце, излиза колкото 10 дни във ВПД. Е, тази година избрахме първия вариант. А миналата успяхме да вместим 4 дни море и 5 дни планина за същия бюджет. Получи се луксозна и пълноценна почивка на добра цена.  Peace

Не е хубаво това, че настава бой за картите на МО. Докато има такъв интерес към тях, няма никакъв шанс да подобрят нито базата, нито нивото на предлаганата услуга.

# 342
Тонита, както казах, всеки си преценява къде и как да почива.
ОИ хотелите не са кой знае колко по-добри, особено що се отнася до храната.
Миналата година наши приятели пръснаха луди пари за 5звезден хотел. На 3тия ден всички бяха се натръшкали от чревна инфекция и така си изкараха до края на почивката. За храната, не ми се иска да коментирам по снимките им и описанието.
С мъжа ми почти не консумираме алкохол и въпроса дали да си внесем, или не, изобщо не стои пред нас.
Като толкова ми се пие, ще излезем вечерта, ще седнем в някое заведение и ще си поръчаме.

# 343
  • Пловдив

Има телефон, но там свързването е много трудно, и все пак ние 2г. поред успяхме.
Бихте ли издали телефона, моля Simple Smile) Мен ми се иска да отидем на Флагман, но дали ще ни се усмихне късмета, незнам ...
А има ли някой от вас, снимки от Флагман ?

# 344
Тел: 02/ 92 21705 / 21757 / 21759, военни номера– 21705, 21757, 21759, факс: 02/ 952 2174

e-mail: infoactive@militaryclubs.bg
Понеделник-петък 9-17,30 ч.

На сайта на агенцията има 1-2 снимки на Флагман,но в предишната версия на сайта бяха повече и можеше да се добие по-добра представа.

Общи условия

Активация на акаунт