Съпруги на военнослужещи 4

• 69 552
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Момичета как става вземането на карта от София.Обаждате се и ако има свободни места правите резервация,така ли.Ние никъде не сме ходили по военните почивни бази освен на Рибарица и Боровец и то след мисия.

Ще ми се тази година да отидем някъде,но т.к. аз изобщо не мога да си планирам отпуската още от сега не сме пробвали за карта.Изобщо има ли шанс да има свободни места юли-август и от кога трябва да започна да звъня.

Срокът за плащането е 30.04.2012 г. Така най-рано свободни карти има след празниците(6 май). Обикновено за юли и август за Флагман и Созопол няма. Но не се знае как ще е тази година ,забелязвам ,че през последните две години интересът намалява...Хората май предпочитат на свободно.

# 316
dani.m73, честито.

kativita, според мен хотелите са си пълни и не всички дори успяват да вземат карта. Така че едва ли интереса точно намалява. Няма къде другаде да получиш почивка за тази цена и за толкова време.

# 317
  • Велико Търново
kativita, според мен хотелите са си пълни и не всички дори успяват да вземат карта. Така че едва ли интереса точно намалява.

Намалява, намалява и още как. Поне нашия интерес към ВПД-тата от 2-3 години насам съвсем се е изпарил. Имам и други познати в системата на МО, които от години предпочитат да почиват на други места.   Peace

# 318
Да,аз все още смятам , че тези условия и цени са добри и лично мен ме устройват,но просто споделям,че тази година интереса за карти при нас е почти никакъв. И предната година беше подобно.Но през 2010 г. беше направо бой и разправии.

# 319
Тонита, е, възможно е. Ако почиваш 5-6г. поред на едно и също място. Където и да е, ще ти омръзне.
За мен с детето е идеално и цената също е ок.
Естествено, че ако можеш да си позволиш по-луксозна почивка, ще го направиш.
Заплащането на един войник, и на един лейтенант и нагоре доста се различава. )

Е, в поделението на мъжа ми картите никога не достигат. И с всяка година пращат все по-малко. Народа направо ще се избие за тях.

# 320
  • софия
И ние от вече трето лято не вземаме карта,т.е. предпочитаме на свободно. Peace

# 321
Хехе, добре че има такива, които не взимат. )
Тъкмо остава повече за нас, дето ни харесва. )

# 322
  • софия
А, не казвам, че не ми харесва...тези 10 дни ни идват много. 5 дни море и 5 планина .

# 323
А, не казвам, че не ми харесва...тези 10 дни ни идват много. 5 дни море и 5 планина .

О, никак не са ми много. )
Миналата година изкарахме 13дни, и пак ми дойдоха малко...)

# 324
  • Асеновград
Имаме си  карта- Несебър от 20.08  Simple Smile
размисли все пак, незнам дали сте ходили там, базата е преди разклона Сл.бряг/Несебър в горичката - колата ще ви е нужна сутрин , обед и вечер, а с паркирането си е голям проблем, освен ако не си на платен паркинг 10лв./ден примерно.....самата база не е нищо особено, силно пренаселено е на басейна, поради голямата отдалеченост от морето и още в 7часа отивайки на закуска, на всички шезлонги са намяткани хавлии да се пази място.......от нашите карти връщаме 90% от Несебърските, само който не е ходил той взема Hug

# 325
И при нас никой не иска Несебър,три карти върнахме.Били сме през 2001г.,когато без пари се паркираше колата до плажа в Сл.бряг ,но и сега да беше така няма да повторим.Много е отдалечено,въпреки че Несебър ми допада.

# 326
Въпрос на вкус е , момичета . Нашето семейство харесва и базата в Несебър , и града . Въобще не ни пречи , че плажа е на 20мин. ходене, а след обед на басейна винаги си намираме място , в града ходим на разходка отново пеш , така че грижа за колата - нямаме.
Първото ни желание беше Созопол, но не можахме да се класираме  Sad

# 327
Честит празник !   bouquet

# 328
  • Някъде в Европа...
Честит празник, скъпи майчета! Бъдете успешни, удивителни и много уважавани! Децата ни го заслужават!

# 329
 Честит празник, момичета!   bouquet

Мен като, че ли за празника чакаха да ми свият лявото огледало на колата и днес съм в траур  Tired

Общи условия

Активация на акаунт