Съпруги на военнослужещи 4

• 69 568
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Розовата долина
Не!При нас в Казанлък,картите дойдоха в сряда и в петък ги разпределяха!!!По другите поделения няма ли  все още???

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 15:14 от inka2005

# 286
.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 21:26 от Mirama

# 287
  • софия
Mirama , при мъжа ми пък даже още нямало. Но ние и не искаме де...втора година си ходим на свободно и си ни е ОК.

# 288
.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 21:26 от Mirama

# 289
  • Някъде в Европа...
Не!!В при нас в Казанлък,картите дойдоха в сряда и в петък ги разпределяха!!!По другите поделения няма ли  все още???

Е това е. ))))
Ами браво. )
В поделението в Д.Митрополия реда е....абе мамата си трака. Пишеш една молба, пък чакаш да те одобрят....уффф, не ми се приказва.

Инка 2005, много бързи в Казанлък, бре.. Laughing В заповедта пише до 15.03 да се изпратят до агенцията имената на  хората, които са избрани на местно ниво, за карти. Наистина много бързат в казанлък при положение, че има още цели 2 седмици до крайния срок Simple Smile.
Честито за картата  bouquet Между другото и при нас имаше за този период, но аз не пуснах, а няма желаещи за нея. Може да видя и да се пиша, след като ще има познати  Simple Smile. Реших, че за този период ще има и в агенцията и даа се пробвам за другите.
Сега за времето = винаги е било идеално. Миналата година даже бях на Созопол с карта от 11 = 20 септември. Разкошно беше, нямаше го прежурящото слънце,а беше достатъчно топло, по цял ден висяхме с Ради на плажа, той не излизаше от водата и на басейна и в морето...виждала си снимки (във Фейсбук). Галимацията от активния сезон я нямаше, детето можеше да си играе навсякъде по люлките извън станцията без да изчаква. По разходки като ходехме очите ми не са били на 4, да не би да го изпусна от поглед и да изчезне в тълпата...Беше ни много спокойно, предполагам, че и цените са били по-ниски (Тук ДЕни ден да помага -  те като са били колко е струвала акумулаторната количка в парка напр. При нас беше 3 лв, гофрети с шоколад 1,5лв, това помня...) Плажната ивица беше празна буквално...говоря за плаж Харманите, който е най=близкия...по средата на престоя ни прибраха и платените чадъри а дотогава ги ползвахме безплатно  Laughing. Така иначе туристическия сезон официално приключи на 12 септ, поне миналат година. По заведенията имаше навсякъде места, не бяха пълни, но си имаше достатъчно хора. Даже на едната много голяма механа (не и помня името) по средата на въпросната "весела уличка" още си пееха Ориент експрес Mr. Green и ставаше голямо шоу, но заведението беше спокойно, а не претъпкано, както предполагам е било в сезона.
Подчертавам обаче, ако не помните, че миналата година септември беше изключително топъл и тогава температурите на въздуха бяха 25=30 градуса, а водата 25. Нямаше нито един облачен ден. Вечерите бяха много топли, на Ради почти не съм обличала връхна дреха. Просто температурите през деня и вечер, и на водата бяха с много малка разлика помежду си.  Да ходиш на море тогава е супер ако случиш на време, но си е чист късмет. Инка 2005, пожелавам ви го от все сърце, а не е изключено и да се видим Wink там. АА, за вила Сирена ли ви е картата или за хотела?

# 290
Интересно ми е, колко голямо е поделението в Казанлък и колко карти са отпуснати за него?
AIR, а вашето?
При нас ще се избият за карти, а вие казвате че има дати, за които няма желаещи...направо ме шашкате. )

# 291
  • Някъде в Европа...
Интересно ми е, колко голямо е поделението в Казанлък и колко карти са отпуснати за него?
AIR, а вашето?
При нас ще се избият за карти, а вие казвате че има дати, за които няма желаещи...направо ме шашкате. )

Нашето е много малко на фона на вашите Laughing поделения  Wink
 Погледнато процентно картите са 6 процента от броя на военнослужещите  Laughing и само 2 процента за юли, за август нямаме въобще...останалите за за юни и септември

Предполагам, че и по другите поделения е така - погледнато процентно Peace

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 23:09 от AIR

# 292
  • Розовата долина
AIR,благодаря за изчерпателната информация.То времето все си е късмет,но  вероятността да е лошо през септември е по-голяма,отколкото през август,примерно.Както и да е,дано имаме късмет,пък ти не му мисли,вземай карта,та да се видим и да прекараме приятно!!!
Mirama,не знам колко е голямо нашето поделение,доколкото знам е едно от най-големите.Казанлък е една бригада с Карлово!!А карти имаше(за нас)само извън активния  сезон.

# 293
Не!!В при нас в Казанлък,картите дойдоха в сряда и в петък ги разпределяха!!!По другите поделения няма ли  все още???

Е това е. ))))
Ами браво. )
В поделението в Д.Митрополия реда е....абе мамата си трака. Пишеш една молба, пък чакаш да те одобрят....уффф, не ми се приказва.

И при мъжа ми е с молби, ще им кажат резултатите на 06.03, гледат дали си взимал предната година ,затова е  малка вероятността да ни дадат и тази  Sad

# 294
л

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 21:25 от Mirama

# 295
Каква е разликата между вила Серена и хотела на Созопол? Къде е по- хубаво и удобно за малки деца?

# 296
Каква е разликата между вила Серена и хотела на Созопол? Къде е по- хубаво и удобно за малки деца?
В една станция са, но Серена е отделен корпус, май с големи апартаменти.
AIR беше там миналата година, тя ще даде повече инфо.

# 297
  • Някъде в Европа...
В една станция са, но Серена е отделен корпус, май с големи апартаменти.
AIR беше там миналата година, тя ще даде повече инфо.

Абсолютно...районът е един и същ, просто отделен корпус на 2 етажа със 14 (май) апартамента, големи...
Има я на снимките по=горе..

# 298
  • Някъде в Европа...
хайде да се похваля : днес мина комисията, резултатът:  11.07 - 20.07 Флагман.  newsm44

# 299
  • софия
 newsm48 AIR- благородно!

Общи условия

Активация на акаунт