Съпруги на военнослужещи 4

• 69 883
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
И при нас, но вече свършиха Sad

# 376
Здр,момичета има ли и други дами които изпращат половинките си в  Kандахар тази седмица Sad
Има,има..... ти утре ще ходиш ли на изпращането?

# 377
  • Някъде в Европа...
Здр,момичета има ли и други дами които изпращат половинките си в  Kандахар тази седмица Sad

Аз имам близък приятел...

# 378
  • София

Аз имам близък приятел...

Момичета, не обсъждайте точно тези неща тук /дати, заминавания/ или поне го правете, без да се знае кое точно кога се случва.
Приятелски съвет от колежка на съпрузите ви и ваша колежка по съдба.
Успех на всички военнослужещи, на които предстои заминаване и много сили и здрави нерви на чакащите половинки...

... и аз чакам кабулската смяна през лятото...

# 379
Момичета  Hug гледах репортажа от Карлово в новините.Ама ми стана интересно че извън поделението беше,и ме обхвана една носталгия към Карлово.

# 380
Ха ха, 5 години живях там, не че ми е било зле ама да пази Господ да се върна. Който е живял там знае за какво става въпрос (работата е Guns'n'Roses Joy)

# 381
Здравейте дами  Peace
Мнооого отдавна попреглеждам темата и все се каня да се включа в нея, ама все нямам много време да пиша, нооооо ето днес се реших най-после. Надявам се да ме приемете.  Hug

# 382
И аз изпращам,не ми се говори на тази тема.Добре,че работя да не се побъркам от притеснение.Карлово е хубав град,но ако не е поделението доста ще западне.

# 383
meri-geri Simple Smile добре дошла Simple Smile

Ха ха, 5 години живях там, не че ми е било зле ама да пази Господ да се върна. Който е живял там знае за какво става въпрос (работата е Guns'n'Roses Joy)
Аз също 5 г съм живяла там и това са едни от най -хубавите ми години,освен това оставихме там доста приятели,mama na niki и ти си много права.

# 384
И какво му е хубавото на Карлово?

# 385

И аз това се питам?

# 386
  • Стара Загора
А какво не му е?

# 387
  • Стара Загора
Zdr i ot men niakoi pocival li e v VPD Sarafovo?Spodelete kak e tam

# 388
  • Стара Загора
Izviniavaite.Varnah se ponazad vtemata i prochetoh za Sarafovo
 Wink

# 389
  • Асеновград
Izviniavaite.Varnah se ponazad vtemata i prochetoh za Sarafovo
 Wink
Да допълня само, защото питаш явно във връзка с картите , които миналата седмица пуснаха за там /срока за подаване беше 30.03/, че блокове 2 и 3 /над басейна/ са реновирани и имат климатици, хладилници и телевизия, другите с номера 5, 9, 10 и 11 /в дясно от рецепцията/ са доста зле и без оборудване, но пък затова са с намалени цени - 16,70лв./ден/на човек. Незнам дали споменах в предното описание на станцията, но има доста змийчета /безобидни според мен/ около басейна най-вече - в пластмасовите фуги на решетките от където прелива водата сме намирали няколко лично.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 09:32 от emi1978

Общи условия

Активация на акаунт