Стягаме подаръци, елхи, а под тях за нашите любими тестче с две черти - темa 82

• 21 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
pufpafka и ние с милото имахме само 2 отита този месец около предполагаемата О. Хич не се трудихме..а виж какви бледи черти изкарвам Simple Smile
може и ппри теб да стане така Simple Smile

# 181
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
 fingerscrossed за всички, които имат нужда  Hug

Hug Hug Hug за всички останали

# 182
  • София
Добро утро момичета Simple Smile  Crazy Crazy Crazy станах в тъмни зори Simple Smile
затова сервирам кафенце и закуска Simple Smile

признавам си че направих още един тест  Mr. Green този път престо и се виждат две хубави  EFP
Вече спирам да мрънкам и почвам да се наслаждавам на бременноста. Сега естествено се чудя да има ли сватба май месец както си бяхме планирали преди това..
 Hug ви всички многооо силноооо   Hug Hug  bouquet

# 183
Добро утроооо

Дарма, честита по - наситена втора чертичка. Hug И благодаря за закуската и кафето.

Пожелавам ви една прекрасна неделя Simple Smile

# 184
  • София
Добро утро.
Дарма, благодаря за закусчицата и честита по-наситена втора чертичка. Айде вече да се успокоиш малко. Пожелавам ти гладко протичаща бременност и един здрав сладкиш на финала  Hug.

# 185
Добро утро момичета!
Дарма браво страхотно си се справила със закуската food002
Честити наситени  EFP и успех!

# 186
  • Варна
Дарма,честито ,миличка,каква хубава новина за добро утро,закуската е супер!!!

# 187

Добро утро, мили дами!
Аз искам да ви "почерпя" с една хубава питка за здраве и късмет на всички вас  Heart Eyes
Днес ще се събираме орисници на малкия ми племенник, та реших да ви включа и вас към орисничеството  Laughing Нека малкия Алекс да бъде жив и здрав!
Ще си мисля за всички вас на това хубаво събитие и тайничко ще си ни орисам и нас  Simple Smile
Хубав ден  Heart Eyes
П.С. Дармичка, браво, мила,  Hug

# 188
ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА!!!

ДАРМА, е тава е страхотна новина! Честита втора, наситена чертичка, само хубави мигове от тук нататък, ти пожелавам  bouquet и мeрси за кафенцето!

ЗАЗУ ти как си, мила?

ХОТ ЛЕЙДИ пожелавам ти следващия месец, да се случи случката  bouquet

ПУФПАФЧЕ, САРНИЯ  нали знаете, че и един път е достатъчен  Praynig Laughing

Аз пък днеска няма, да работя, мъжлето каза, че ще бачка вместо мен, за да съм си починела малко Mr. Green

# 189
Добро утро, прекрасни,  Heart Eyes

Дарма, честито, този път по-уверено  Hug Много се радвам.  Simple SmileЗащо да няма сватба, с малко коремче ще потропваш лекичко хорце, кой сънуваше бяла кърпа - ей я на, иде  dancing

# 190
Добро утро, раннобуднички  Hug
Дарма, прекрасни сутрешни новини. Аз, като неотдавна минала под венчило и правеща бебе в процеса на подготовка, също си мислех какво ще правим, ако стане бебчето. Бих ти препоръчала да видиш как се развива бременността, имаш ли неразположения и гадене и ако се чувстваш добре - ставай булка Heart Eyes
Зазу, и аз те мисля! Как си, почиваш ли си?
На мен вече ми е пети пореден ден с една и съща темп., но започнах да се разболявам  Ill Чудя се какви лекарства да пия - чета в нета, че аспирин не трябва, ако имаш съмнения за бременност, можело парацетамол и фервекс.

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 09:35 от Неродена мома

# 191
Добро утро и от мен  Hug
desitkad да е жив и здрав племенника ви и много да ви радва   bouquet
dharmaaa вече може да се успокоиш и да си бременееш спокойно  Mr. Green
zazu1 как си? Дано всичко е наред  Praynig
Alexandria, Hot_Lady  spoko то и аз май на там вървя  Confused майната му когато тогава, сега поне покрай празниците ще се разсея и може би ще спра да го мисля толкова  Crossing Arms
adelina_bg може наистина да е рано, при някои тестовете отчитат 10 дена след О при други едва след закъснението, бременна до доказване на противното  Hug

# 192
Добро утро, раннобуднички  Hug
Дарма, прекрасни сутрешни новини. Аз, като неотдавна минала под венчило и правеща бебе в процеса на подготовка, също си мислех какво ще правим, ако стане бебчето. Бих ти препоръчала да видиш как се развива бременността, имаш ли неразположения и гадене и ако се чувстваш добре - ставай булка Heart Eyes
Зазу, и аз те мисля! Как си, почиваш ли си?
На мен вече ми е четвърти пореден ден с една и съща темп., но започнах да се разболявам  Ill Чудя се какви лекарства да пия - чета в нета, че аспирин не трябва, ако имаш съмнения за бременност, можело парацетамол и фервекс.
Защо да не трябва аспирин?!? Аз си пия всеки ден по 1 табл аспирин протект след 16-ти ден на МЦ по предписание на доц. при стартиране на опити за забременяване. Има и много други момичета на същата терапия. Мисля, че 1 табл не би ти навредила.
Най-добре се консултирай с личния си лекар

# 193
  • В къщурката на хълма на феите
ВНД то няма място за спорове, пък било то и гадни Mr. Green идеята, че кръвен тест за бременност с коректни резултати се прави най-рано на 11ти ден от О. идва от там, че за имплантацията на ембриона може да са необходими до 7 дни+ 3дни за развитие на ембриона и умножаване на стойностите на ЧХГ, ако разбира се не се касае за случай, в който има по-късна имплантация, по-бавно покачване на нивото на ЧХГ или просто по-бавна и ниска секреция на хормона от плода .. освен това в някои определени лекарствени препарати се съдържа екзогенен ЧХГ, който в най-общия случай се чисти от организма за 10 дни, но е напълно възможно да отнеме и повече време и е в достатъчни количества, за да може един тест за О. да бъде положителен, но същото не се отнася и за уринарен тест за бременност  .. понеже не знаем какво конкретно се случва в тялото на Аделина е по-логично да интерпретираме съгласно общовалидните факти, отколкото да теоритизираме върху частен случай .. много се радвам, че при теб нещата са се развили по най-добрия начин, но кой може да гарантира, че на този етап и при нея става дума за коректен резултат?!
Дарма тихичко честито Hug
Неродена мома както в аспирина, така и в парацетамола и фервекса се съдържа ацетилсалицилова к-на, тъй че най-добре пий чай с мед, храни се разнообразно и стой на топло Peace
Касиопея аспирин протекта е различен от обикновения аспирин Peace

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 09:56 от mecani

# 194
cassiopeia, споделям това, което съм прочела в сайтовете за бременни  Laughing - аспирин не трябвало да се приема, но може би има значение дали си "напреднало" бременна или само се опитваме да станем Grinning, консултация с личния ще има задължително Simple Smile
Мерси, Маци  Hug Ще се наливам с билкови чайове, ще папам мед, ще правя гаргара със сода и ще си промивам сополите с преварена вода със сол. Боли ме и ми тежи главата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт