Косопад - 3 тема

• 92 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
ooo, дай Боже  bowuu така да е  Peace  bouquet

# 181
Здравейте!
Тъй като нямам никакво време да ви чета ( а много ми се иска) Hug, влязох за малко поне да споделя какво се случва с моя косопад.
Преди време бях писала, че посетих дерматолог в Токуда, която ме насочи да изследвам хормони.От прочетеното тук и сама знаех, че това е следващата логична стъпка.Ходих при една страхотна лекарка в ендокринологията в майчин дом-Мариета Лазарова.След ехограф и кръвни изследвания се оказа, че и там проблем няма.Така че и дерматологът и ендокринологът са на мнение , че проблемът е на нервна почва.Днес си купих Тричъп-а, и ойла и шампоана, почвам ги , спирам да мисля #Cussing out и да си броя опадалите коси newsm28, пък да видим....Успех на всички вас, момичета! Heart Eyes

# 182
  • в 1001-та нощ
а какви хормони ти изследваха?

и ехохграфия на какво?

# 183
ехография на щитовидната жлеза

а хормоните - TSH ,ФТ3, ФТ4  за антитела:TAT , MAT

# 184
  • в 1001-та нощ
дай боже всичко да ти е наред и да няма хормонални проблеми, но тези по-долу далеч не са всичко, което следва да се изследва  Peace

както и да е  Peace

сега като започнеш да се грижиш, най-малкото ще успокоиш, което е много важно  Peace стискаме палци  Peace

# 185
Zdraveite, maika mi strada6e ot kosopad, bqh 4ulaa za edni hap4eta Fitoval kupih i gi i tq zapo4na da gi pie, ako ne se luja trqbva da se piqt pone 3 meseca, usporedno s tova se kupe6e i s 6ampoan Fitoval ot nego raste mn burzo kosata, no mn po-burzo se omaznqva, koeto nikak ne e priqtno. No nai-golqm rezultat ima6e ot 1 maska, koqto pak az q nakarah da si pravi, sigurno 6te vi se stori mn stranno, no naistina e mn efikasna...ta maskata e slednata:
v 6i6ence s pompi4ka(za da vi e po lesno da vpruskate) smesvate 1 6i6ence konska maska - vialiton ili trivitaminol (prodava se vuv veterinarnite kliniki ili apteki), polovin 6i6ence stimulant na Ikarov za rastej na kosata (vuv vsqka apteka go ima) i malko hininova voda. Moje da si q pravite tazi maska venuj sedmi4no kato vpruskvate samo v korenite i sled tova si slagate 6apka za banq, za da moje da se zatopli glavata, stoi se min 30 min.

Naistina ima unikalen reziltata, osven 4e kosata i sprq da kape, zapo4na da i nikne i novai raste po-burzo. Az su6to si pravq tazi maska, za da mi se podhrani kosata, za6toto predi se boqdisvah i mn mi se be6e izto6tila Simple Smile

Nadqvam se da sum vi bila polezna..Ako imate vuprosi pi6ete  Wink

# 186
А какво ще кажете за Ревалид? Ефикасен ли е..и дали се пълнее от него?

# 187
Здравейте мами и от мен.Аз съм нова в тази тема,но и в  борбата с косопада.
За мен серията на Ревалид е за сезонен или много,много слаб косопад.
Така,че ти трябва да си определиш какъв тип е твоя косопад.  bouquet

# 188
Слаб е, но на моменти се увеличава. Сега третирам косата си много добре и косопада намаля доста....но и с ноктите положението не е розово.. пък и знам ли от Ревалид-а пълнее ли се?

# 189
Слаб е, но на моменти се увеличава. Сега третирам косата си много добре и косопада намаля доста....но и с ноктите положението не е розово.. пък и знам ли от Ревалид-а пълнее ли се?

Не се пълнее от него. Пила съм го много пъти.... Помагал ми е . Този път обаче не даде никакъв резултат, може би защото положението беше много сериозно..

А л е н а - малко встрани от темата. Кажи ми някаква щадяща боя за коса, по-слаба(може би на растителна основа, безамонячна или просто не много силна). Не смея след такъв безумен косопад да се боядисам с силна боя..
Благодаря!

# 190
  • в 1001-та нощ
зависи какво ще боядисваш - имаш ли бели коси, изсветляваш ли и т.н.

кой номер ти е основняи цвят, кой номер боя ползваш и марка и т.н.

# 191
Имам 6-7 бели косъма. Косата ми е кестенява. Правя я по- тъмна- тъмен шоколад, може би 2 тона потъмнявам. Досега ползвах Л'Ореал( пробвала съм повечето от тях, като последно се направих с кремообразната и форма- новата ако се сещаш).  За номера боя не помня кой беше, не съм се боядисвала от 6 мес, поради косопада, сега УЖ съм по-добре и искам да пробвам. Мога да сменя боята стига да е добра и щадяща.
Мерси

# 192
  • в 1001-та нощ
пробвай с ричес - това е безамонячната професионална на лореал, много е трайна и с нисък оксидант - мисля беше 2,7%

иначе мисля Фито имат растителни и в iherb има, но не съм ги пробвала  Peace

# 193
Благодаря ти! Simple Smile

# 194
http://apteka.framar.bg/30024215/priorin-caps-60#axzz1kvNvIbRV

Приорин вече и в България, естествено по- скъп  Wink

Общи условия

Активация на акаунт