Косопад - 3 тема

• 92 191
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
a.l.e.n.a.  ще погледнеш ли какво си поръчах и да си кажеш мнението за съставките в  този продукт  bouquet
http://topdobavki.com/biovea/hair-skin-and-nails-60-capsules
имам и друг въпрос,след приема им урината ми се оцвети в жълто.  bouquet

# 241
  • в 1001-та нощ
Привет Wink,

не е лошо, не са големи концентрациите, по-бедно е от максито, няма да ти расте много бързо косата от него, но ще има добър ефект  Peace

жълтата урина (лимонено-лимонаден цвят) е от витамини от гр.Б, не се притеснявай, обичайно е  Peace

# 242
Ако всеки ден се мажа със Себорала  ще си навредя ли по някакъв начин?

От него ми пада боята.  Confused

# 243
Привет Wink,

не е лошо, не са големи концентрациите, по-бедно е от максито, няма да ти расте много бързо косата от него, но ще има добър ефект  Peace

жълтата урина (лимонено-лимонаден цвят) е от витамини от гр.Б, не се притеснявай, обичайно е  Peace
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  a.l.e.n.a.bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
за това,че се отзоваваш на всички въпроси.От днес добавих и Panthenol forte в комбинация със селен,вит.С и вит.Е.

# 244
  • в 1001-та нощ
пила съм го Wink селенът много добре синергира с вит.Е  Blush

Естел  Hug според мен е хубаво да се придържаш към указанията  Peace

има продукти, които са предвидени да се ползват ежедневно и сутрин и вечер; други не саи не е случайно  Peace

# 245
АленаHug

Тогава минавам на режим през ден. Лошото е че забравям. Tired
Пия и бирена мая. Тя е сутрин, обед и вечер по две таблетки според упътването. През деня забравям дали съм я пила и за да не пия повече от шест на ден, сутрин пия четири и вечер две с противозачатъчните. Tired

# 246
  • в 1001-та нощ
ами когато се сетиш  Blush няма да е фатално да пропускаш чат-пат, но и прекаляването няма да ускори резултата  Peace

# 247
Здравей,  a.l.e.n.a ,
Здравейте, момичета,
 Hug

Не съм писала в темата малко повече от месец, и затова сега пиша за да кажа как вървят нещата при мен и ако мога да съм полезна с моя опит натрупан през последните 6 месеца.
a.l.e.n.a, през Октомври изследвах Тестостерон /беше малко над горна граница/ и DHEA-S /беше в норма/. През Февруари изследвах и т.нар. лош Тестостерон - 4 андро..... Той се оказа малко под нормата. И според това, което прочетох е че след като не е над нормата значи косопада не е от мъжки тип. newsm78
Всичко което приложих - Ревалид /ампули,шампоан,капсули/ за 1 месец, Виши /ампули,шампоан/ + Пантовигар донесен ми от Германия - също за 1 месец, в момента съм само на шампоана на Дюкре. Но не за косопад а за изтощена коса /в аптеката нямаха наличен за косопад/. Много съм доволна от продуктите на Виши и на Дюкре. Сигурно и капсулите са помогнали. Мога да кажа, че косопада ми в момента е сравнително овладян и, че даже ми е както обикновено. Спрях да използвам къната на Арома, и преминах на боя Wella. Изключително довона съм от нея, и се надявам да не е от агресивните бои за коса.
Но, къна на Арома - никога повече няма да ползвам!!! Немога да си представя как с години съм запушвала скалпа и фоликулите на косъма с това нещо.

# 248
  • в 1001-та нощ
Честито, честито  Hug много добри новини  Blush Heart Eyes много се радвам за твоите успехи, дано позитивната ситуация да се стабилизира за дълго напред   bouquet

# 249
След като овладях косопада(чак ме е страх да го кажа, за да не се самоурочасам) по един или друг начин-Тричъп, орехова вода с живовлек, ампули на Christian of Roma, мисля да взема препоръчвания тук Макси Хеър, ако изобщо се справя с поръчката Embarassed, за да усиля растежа на новите косички.
Само едно въпросче имам,въпреки че изчетох подробно постовете:Отразява ли се на теглото , т.е. качват ли се килограми от него по принцип(ясно , че е индивидуално, но все пак...)

# 250
  • в 1001-та нощ
на мен на ми се отразява и ан съм чела такива отзиви  Peace

# 251
a.l.e.n.a ,какво ти е мнението за маска на косата с прогестогел? Четох в нета ,че помага при косопад.
При мен няма явна причина за косопада(нямам хормонален проблем,не съм на диета,нямам напрежение и стрес),но напоследък се притеснявам ,че се засилва.Иначе съм с много суха коса ,която боядисвам почти всеки месец.Пия витамини и рибено масло.
Та ако имаш някакви препоръки,моля те казвай!

# 252
  • в 1001-та нощ
може би просто чисто физиологично сменяш козинката - рестарт на системата  Blush

за прогестогела - ефективен е при прогестеронов дефицит  Peace

# 253
може би просто чисто физиологично сменяш козинката - рестарт на системата  Blush

за прогестогела - ефективен е при прогестеронов дефицит  Peace
Благодаря!
А за много суха коса каква козметика препоръчваш?

# 254
  • в 1001-та нощ
може да правиш маска - преди шампоана, както косата е немита - леко я навлажняваш, нанасяш по-богата маска, може и с добавени с капки масла, ако имаш под ръка (вкл. зехтин  bowuu ), слагаш шапка за баня и затопляш леко със сешоар, топла кърпа .....така постояваш поне 20-30 минутки, после измиваш с шампоан, маска/балсам, финиш .....

за да не размиваме темата, може да коментираме на лични  Peace

Общи условия

Активация на акаунт