Косопад - 3 тема

• 91 494
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • В къЩи.

GNC имат много добър продукт за косопад   /при жените/- не е и скъп /ставнено с Пантогара и продължителния му прием/

Може линк към продукта?

# 556
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, този шейк еднократно ли се пие, че като му гледам цената Rolling Eyes Останах с впечатление, че е под формата на течност/шейк/?
Ако трябва да е всеки ден по една опаковка.....
Иначе аз вече си купих витамините от нашата аптека. Една оп. за един месец с 30 капсули.
Убедиха ме, че това е продукта и аз ги взех.

този http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Ultra-Shake-Vanilla-Flav … z-975-g/4112?at=0 е за 25 приема - т.е. всеки ден по 1 доза и така 25 дни

а другият http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Ultra-Hair-Thick-Shake-French … a-1-lb-454-g/7493 e за 16 приема

скъпички са, да, максито е за 45 дни - по-изгодно излиза  Peace

аз пия водорасли от други добавки, затова не ги целя в добавките за коса  Peace

# 557
  • София
Аз реших, че едно пакетче е за един ден. После прочетох в описанието Peace
А доставката е 4 долара и не отива на Митница - това правилно ли съм разбрала?
Извинявай, че затрупвам с въпроси. Разбрах, че по-рано си поръчвала.

# 558
  • в 1001-та нощ
ще ти пиша на лични  Peace

# 559
Да споделя какво се случва с моя косопад. От 2 месеца пия Приорин, по 2 табл. на ден, отделно си продължавам с маски и Миноксидили. От 1-2 седмици забелязвам, че започна да намаля количеството на падналите косми, а вчера и днес, при ресането сутрин паднаха по 2(два) косъма  Heart Eyes . Това не помня откога не е било. Дано най-накрая малко влязат в релси нещата. Поздрави на всички.

при теб каква е причината за косопада  Rolling Eyes
[/qu]

Стрес предимно

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 20:29 от Aesa

# 560
  • София
Предполагам, че това:
http://apteka.framar.bg/30011305/%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B0- … 1%81%D0%B0-60-gnc

denis_d , шейковете продават ли се в БГ?

Да, точно това е продукта/ GNC Ultra Nourish-Hair™/, но това е старата опаковка - вече има нов дизайн на опаковката - имат Магазин в МОЛ Сердика

За шейковете, ето темата  iHerb

# 561
  • в 1001-та нощ
но се предлага и в аптеките, нали?

# 562
  • София

GNC имат много добър продукт за косопад   /при жените/- не е и скъп /ставнено с Пантогара и продължителния му прием/

Може линк към продукта?

http://www.marvi.bg/gnc-ultra-podhranvane-kosa-za-jeni-60-tabl-3344.html

# 563
  • София
но се предлага и в аптеките, нали?
Само в аптеките и спортните магазини, които предлагат GNC

Този продукт ми беше препоръчан преди повече от 10 год. от един фармацевт - според него самата комбинация от съставки и дози била много добра

# 564
Това предложение за продукта на GNC ми идва тъкмо навреме. Благодаря!

Установих, че ако косата трябва да окапе - си окапва независимо от всичко. Или по-скоро от нищо.

Сезонният косопад ме връхлетя доста рано тази година, при това на фона на Макси Хеър, регулярно ползване на ампули против косопад / Дюкре, Лореал, Шварцкопф, Голдуел, дори Кресчина/, редовно масажиране на скалпа и щадене на косата като цяло.

Така че сменям арсенала и се надявам да не оплешивея.

# 565
  • в 1001-та нощ
при косопад усещането винаги е - че ще останеш без коса, но не става така и радостта от новата коса е голяма  Heart Eyes

а като процес започва - поне 2 месеца, преди да стане видим (ако не е реактивен), така, че е възможно да е започнал и преди максито  Peace

# 566
И аз забелязвам, че твърде рано започна да ми капе и то при същите условия които спомена Airborne.  И макси хеър пия, и шампоани и ампули  закосопад ползвам сигурно от юни месец, по-скоро започнах с тези за растеж на Шварцкопф(които са и за косопад все пак) и след това ги сменям. Сега съм на Лакме. Чудя се дали пък не е възможно в някакъв момент да сеполучи един вид предозиране с такива продукти и да има обратен ефект  Thinking Ако продължи така може би и азще прибегна към "по-тежки" продукти  Peace

# 567
при косопад усещането винаги е - че ще останеш без коса, но не става така и радостта от новата коса е голяма  Heart Eyes

а като процес започва - поне 2 месеца, преди да стане видим (ако не е реактивен), така, че е възможно да е започнал и преди максито  Peace
Абе в повечето случаи не става така, но знае ли се, не се ли - аз съм феникс във филма Косопад и вярата ми граничи с непукизъм Mr. Green, обаче има и един червей дето не спира да ме яде, че този път може и да няма... нова коса Grinning

А Максито аз го пия с почивки... не помня колко време вече, повече от година със сигурност... От теб го научих   bouquet
Исках да кажа, че не съм спирала превантивните мерки и пак се случи - много мразя израза "Така било писано", но... Mr. Green

# 568
  • в 1001-та нощ
ами, ако няма някаква друга причина - смяна на козината  Mr. Green колко често имаш косопад  newsm78

aDaMaNt^, предозиране от нещата, които описваш - едва ли, ако пиеш според указанията

повече риск от предозиране има с мастноразтворимите и то, ако прекаляваш  Peace

# 569
  • В къЩи.

Да, точно това е продукта/ GNC Ultra Nourish-Hair™/, но това е старата опаковка - вече има нов дизайн на опаковката - имат Магазин в МОЛ Сердика

Да разбирам ли ,че това http://www.marvi.bg/gnc-ultra-podhranvane-kosa-za-jeni-60-tabl-3344.html е новата опаковка на горе-показания продукт?  Embarassed  Blush

Общи условия

Активация на акаунт