Кухните - 41 тема

• 90 353
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
Подобен е моя,но на половина голям.За качество не мога да се оплача,макар да ми струва само 7лв.

# 211
Eved, мишолинка, благодаря ви! Имам един шкаф над мивката, които мога да освободя именно за такава цел и това ми върши идеална работа.

# 212
Не зная дали е правилната тема, но ще пробвам да попитам, от опит глава не боли. Simple Smile Та, търся си вградена сушилка за съдове, такава каквато се поставя в шкаф. Съвети има ли изобщо такова животно и, ако да, къде да го поръчам/търся?
Аз всичко от тук поръчвах:
http://lotostrading.com/products.php?cat=18
Имаха 2-3 вида за вграждане.

# 213
Бръмбофръц, благодаря и на теб. В процес на разглеждане съм. Simple Smile

# 214
  • София
Ох, имам нужда от съвет:
Сутринта получих подранил "коледен подарък" - установих, че вътрешния кръг на горния реотан на фурната не работи Close Резултата беше мързелива баница попрегоряла по краищата и бяла - беличка в средата.
Чудя се дали ще успея да си опека питката за Бъдни вечер в това положение? Дали на долен реотан с вентилатор ще се изпече добре според вас?
Ама че карък!!!

# 215
Аз нямам вентилатор  Sick но ако е само вътрешният кръг, според мен трябва да загрееш предварително фурната - и отгоре!
В много краен случай ползвай вариант "питка с паричка от 800 гр" - готова  Mr. Green
Миналата година нямахме ток 4-5 часа и това беше изхода от положението...
Весели празници на всички!  santa2

# 216
Аз да питам замазка на под от 4-5 см на места (пясък и цимент) за колко дни ще изсъхне, ако в стаята е 22 градуса? Трябва ли да е проветриво през това време?

# 217
  • София
Здравейте отново  Simple Smile

Минавам само да се похваля, че ми монтираха кухнята и изглежда супер  Party
Ще кача при първа възможност и снимки. Остава ми само да реша въпроса с гърба и плочките,
понеже имам за облепяне и частично видимо коминно тяло в ъгъла, а още дори не съм се спряла на цвят/модел..  newsm78 Някой ако е доволен от добър плочкаджия, да даде знак  Hug   

# 218
Със закъснение, но да кажа, че само на долен реотан + вентилатор с топъл въздух готвя абсолютно всичко от 12 години! Питките стават идеални. Не знам изобщо работят ли ми горните реотани - не съм ги пробвала.

За замазката - трябва да е проветриво! Една седмица е хубаво да изчакате, но и самата замазка ще си покаже. Много зависи от различни условия дали ще изсъхне.

ragazza, честито и чакам снимки!  Simple Smile

# 219
Не знам помни ли някой дискусията за фурните с пиролиза и пише ли тук още някой, който пишеше преди 1-2 месеца, когато аз се чудих колко често да си пиролизирам фурната и се колебаех между всеки месец и веднъж годишно, както и съветите бяха безкрано различни и противоречиви..., та в крайна сметка днес фурната ми сама изписа на дисплея, че иска да се пиролизира  Laughing  Не знаех, че така става. Явно няма нужда аз да се чудя, тя сама си казва кога. Общо взето 3,5- 4 месеца е периода, но предполагам зависи колко е ползвана в този период от време, може би. Нямам идея на какъв принцип е подсказката. На време ли, на брой употреба ли, на степен на замърсеност ли  Thinking

# 220
  • Стара Загора
Не знам помни ли някой дискусията за фурните с пиролиза и пише ли тук още някой, който пишеше преди 1-2 месеца, когато аз се чудих колко често да си пиролизирам фурната и се колебаех между всеки месец и веднъж годишно, както и съветите бяха безкрано различни и противоречиви..., та в крайна сметка днес фурната ми сама изписа на дисплея, че иска да се пиролизира  Laughing  Не знаех, че така става. Явно няма нужда аз да се чудя, тя сама си казва кога. Общо взето 3,5- 4 месеца е периода, но предполагам зависи колко е ползвана в този период от време, може би. Нямам идея на какъв принцип е подсказката. На време ли, на брой употреба ли, на степен на замърсеност ли  Thinking
до колкото си спомням пиролизата се пуска 2-3 пъти в годината (все пак загрява на 500 градуса),и фурната трябва да е абсолютно праздна,водачи и всичко останало да се вади

# 221
  • Русе
Pina, Моята фурна на 2-та седмица ми изписа, че иска пиролиза. Явно не е на време, а нашите май бяха съвсем еднакви. Мен ме изуми, че иска толкова скоро да се чисти. Естествено, че не съм го направила. Вярно, че маааалко се пооцапа, готвя често и по-много, забърсвам даже вътре леко като сготвя, но чак пък толкова често няма да я пускам пиролизата.

Весела Коледа и чакаме нови снимки.

# 222
  • София
Честита Коледа на всички!
Питката се опече чудесно на долен реотан с вентилатор - изядохме я цялата  Grinning

# 223
Meggysan, ти се колебаеше между две и накрая май купихте точно същата като нашата. Хм, тя пък за две седмици и пиролиза ѝ се прищяло  Thinking   Laughing  Аз като че ли сравнително рядко я ползвам, повече на котлон готвя, май  Thinking Поизцапана е, но не е драматично мръсна. Много интересно как решава кога да го поиска това почистване  Thinking Аз бездруго мислех след нова година да пускам, тъй че горе долу нейното желание съвпада с моето. Бях решила на 4 месеца, т.е. 3 пъти годишно.

# 224
Със закъснение, но да кажа, че само на долен реотан + вентилатор с топъл въздух готвя абсолютно всичко от 12 години! Питките стават идеални. Не знам изобщо работят ли ми горните реотани - не съм ги пробвала.

Здравейте! Не съм готвила никога по този начин. Ако може малко съвети  Embarassed На кой ред се слага тавата за печене /моите редове са 5/ и на какви градуси се готви по този начин? В смисъл, ако обикновено пека на 150 градуса сладкиш, печено с вентилатор и долен реотан ще имат ли значение градусите?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт