Кухните - 41 тема

• 90 339
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
Точно 10мм и е тесен от този с декоративната фуга. Не съм знаела, че имат официален вносител ние го купихме от Камко и има включен монтаж в цената. Но, монатажа на Камко не го препоръчвам, защото монтажниците им са малоумни и нагли. Още от магазина започват пазарлъци да им се даде бакшиш, а на място цяло театро разиграват, което им отнема повечето енергия и не успяват да я насочат в градивна посока. От самия ламинат съм много доволна.

# 241
AEG bp5013021m  -  исках да е с пиролиза и да е 74л, не исках малка фурна. За студеното стъкло научих, когато Meggysan каза, че имала и точно готвех, когато го прочетох, отидох и пипнах - брей, наистина било студено стъклото  Laughing  На телескопични водачи изобщо не държах, но свикнах и е удобно. Оцених ги, когато вчера пекох пуйка на друго ниво и набутах тавата без телескопите - ауу... то мъка било.  Simple Smile  Тези програми, дето са готови и пускаш за кекс, за пиле и т.н. и си имат май зададена температура и време - не знам точно как са, никога не съм ги ползвала и не мисля и, че ще ги ползвам. Но някои съфорумки са писали, че са доволни от тях, тъй като успяват да ги ползват децата. Да, за деца може би не е лоша идея.

Pina, честито! А фурната има ли опция за готвене на пара?

# 242
# 243
Ето я и моята кухничка на 99% готова:

# 244
4естито, pehoko, със здраве да я ползвате!

# 245
Някой, който има фурна Бош с функция clean ако може да ми каже за какво е тази функция и как почиства фурната си? В упътването пише само с вода и сапун, но това изобщо ще я почисти ли? newsm78

# 246
Ето я и моята кухничка на 99% готова:
Честито и от мен!
Много да и се радваш, много изкусителни гозби в нея да правиш!

# 247
Здравейте,
Аз съм съвсем нова в обзавеждането и предстои кухнята   chef
Само че изобщо не знам от къде се започва, кои са "тънкостите" при избора т.к. винаги, когато се започне нещо, с което не си запозната започваш грешно, изпускаш разни неща и после се чудиш как да си оправеш грешките  Tired

Моля за съвет от къде да започна  Thinking

Гледах тук в предишните мнения магазини и ще ги прегледам, но ако някой има впечатления от някоя фирма за поръчка на кухня моля да сподели с мен  Embarassed

Благодаря предварително

# 248
Ще ти кажа от къде да започнеш според мен  -  помисли каква атмосфера искаш да създадеш, какво усещане да ти носи. Запознай се със стиловете обзавеждане - по- класическите, по- модерните, русткалните, екзотичните и т.н. Дай си време да осмислиш в кое се чувстваш по- уютно. После си намери производител, който да ти го произведе качествено.
Създай си цялостна концепция за жилището. Не си прави кухня рустик и минималистичен лакобелен хол - примерно  Simple Smile

# 249
Ами той хола вече е готов. Много изчистен общо взето в 2 цвята - мръсно бяло и венге като забравих да спомена че кухничката е доста мъничка т.е. само за уредите, мивка и шкафове, а трапезарията си е част от хола.
Като придобия някаква гледна точка ще искам съвети от вас със сигурност ще има въпроси  Rolling Eyes Simple Smile

# 250
В едно помещение ли е хола с кухнята?
Щом хола е готов, значи посоката си я определила вече.

# 251
Отделно са като в кухничката се влиза през хола. Тя изглежда като по-широкичко коридорче с прозорец в края му Simple Smile

# 252
Благодаря ви за честитките и пожеланията, дано се сбъднат chef

# 253
Преди 2 години  направихме основен ремонт на кухнята.Много си я харесвам и ползвам,но основният ми проблем е масата!Пространствато е малко и масата е с много малки размери 50/70.Тогава взех от термоплота изрезката от мивката,сложихме кант, стойка за маса и готово!Но недостатъка и е че на нея мога да меся но не мога да режа защото се надрасква.
1.Какъв плот да търся от какъв материал върху който мога спокойно да режа и да не се надраска?
2.Масата опира в стената,под прозореца е/може да се мести ,но там е свободното място/,постепенно стената се опръска с всякакви течности,които не се измиват и останаха петна.Какво мога да сложа там зад масата което да може по лесно да се почиства-някакво пано ли,ама от какъв материал-някакви идеи
 Praynig

# 254
  • Раковски
масивно дърво

Общи условия

Активация на акаунт