Кухните - 41 тема

• 90 356
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Татитт, благодаря за предложението!  Grinning  Сама ще се справям. Аз съм махнаджийка. Трябва да видя на живо, да пипна, да огледам от всички страни, да усетя. Инак не купувам. Обаче предлагането на фруктиери е изключително свито, не съм го знаела преди да търся. То на практика няма никакви, камо ли и да харесам.  Thinking 

# 181
  • Варна
Бръмбофръц, дневната е станала страхотна.  Peace Много ми хареса ламината. Незнам как не му обърнах внимание предния път. Моля те, сподели марка, модел, цена.  Praynig Изобщо апартамента ви е страхотен. Много ме гризе любопитството помещението горе какво ще бъде?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 182
Както е обяснила Пина, нищо не се вижда.
Аз ходих миналата седмица да питам същото+ това дали се маха прозрачното фолио от вътрешната страна на вратичката, че имах колебания.
То е точно за огледалния ефект, явно и намаля прозрачността на стъклото/как смешно го обясних/.

А дали не може да се смени с по-силна? Оф, сигурно пък няма да важи гаранцията тогава... То така си е жива мъка.

# 183
... най-много само в коридора да е така, защото там ще е  перилното! Simple Smile
При нас пералното също е в коридора, но е отделено с плъзгаща врата и вътре е с гранитогрес, направили сме прагче и сме оставили наклон+канал за всеки случай.
Реално вода няма как да излезе.

Благодаря, идеята ти наистина е добра! Ще го обмислим да е с праг и канал!  bouquet

Ето:
http://hakiba.snimka.bg/daily/domashni.634663.25876768
Гледах трапезарната маса със столовете. Ние търсим нещо такова, да не кажа същото. Може ли да споделиш на лични какви са като марка, материали, размер и цена?

# 184
А какво ви притеснява точно, ако в кухнята са плочки? Не съм виждала досега кухня с паркет!? Shocked Или ламината не е точно паркет?? Извинявам, се за глупавите въпроси, но сега тепърва "прохождам" в областта. Whistling

# 185
Ламината, че не е паркет не е, но и кухня с естествен масивен паркет съм виждала. Нашата беше такава, така издадена от строителя - старо строителство. Дори старите панели бяха и все още са, неремонтираните с естествен масивен паркет в кухнята. Има дори бани с масивно дюшеме, извън душ кабината и под ваната (вана на крачета).

# 186
Бръмбофръц, не мога да си затрая - прелестен дом! Много ми харесва! А дори не харесвам този стил (представяш ли си пък ако го харесвах) - направо е върха всичко!  Crazy  Heart Eyes

Много благодаря!
Бръмбофръц, дневната е станала страхотна.  Peace Много ми хареса ламината. Незнам как не му обърнах внимание предния път. Моля те, сподели марка, модел, цена.  Praynig Изобщо апартамента ви е страхотен. Много ме гризе любопитството помещението горе какво ще бъде?  Embarassed Embarassed Embarassed
Марката е Кронопол, цвят "Канадски дъб".
http://tsonevflooring.com/kronopol/laminat-kronopol.html
Аз си ходих с парче дърво от корпуса на кухнята, "Орех Лион" и този цвят заспа направо.
Стълбите ми се разминават като дървесна шарка, но са естествено дърво и нямаше как да паснат с плоскостите на мебели и под.
Но ме увериха, че щяло леко да потъмнее във времето.
Ако не, то може да си взема леко по-тъмен лак и да ги направя, но към момента така ми писна от ремонтни дейности,че е малко вероятно Laughing

# 187
Момичета и аз в кухнята ще съм с ламинат. Избирах го по цвят, не по фирма и сега ме е яд. На Кронопол е ламината и не разбрах и той ли много се драска. И още нещо да питам:  Сега ми се обадиха майсторите, че като са взели да редят ламината са отворили няколко кашона, но нещо не могат да напаснат шарките. Това нормално ли е?

# 188
Ама те и шарките се мъчат да напаснат?!  Shocked   Laughing  Майсторите, дето идваха у нас, им се молех да го сложат, за шарки и дума не е ставало. Такива тъпанари бяха  Close

# 189
Ами аз се тръшнах, че искам да се спазят долу горе шарките, защото мисля в трапезарния кът да нямам никаква постелка. Звънях и на търговеца и той ми каза, че се отваряли всички пакети и от даден вид ламинат се правели между 10 и 12 шарки и чак после се нареждал ламината. Ама едно обяснение му дръпнах и аз.  Simple Smile
Пина, на  Кроношпан разбрах, че се е надраскал плота ти. Дали и аз като теб заради цвета ще бера ядове с този Кронопол? Ама кой да ми каже какво да гледам............ newsm78.  Оставиха ме да се оправям сама - нямали време моите мъже.

# 190
Кронопола май е една идея по- добре от Кроношпана. Кронопола се произвеждали в Полша, а Кроношпана в БГ. Ама пак не очаквай чудеса.

# 191
  • Раковски
Само да кажа, че Кроношпан не е българска марка, прави се из цяла Европа, от ПДЧ-то се правят някои декори тук а други се вкарват от близки страни (примерно Сърбия).

# 192
shadowman ами уж ламин.пдч е но незнам защо стават такива петна..
евед и с обикновен препарат не се чистят, а е само вода по вратичките, защото не готвя горе а долу в на свеки кухнята моята все още е без ел.уреди а стоят петната като мазно,, дори и да не ги забърша със сух парцал и да ги оставя така да си изсъхнат пак така стои..

# 193
  • Стара Загора
момичета помагайте ,ще слагаме бойлер в ъглов шкаф под мивката,и се чудя между 10 и 15 л  newsm78(ще имам и съдомиялна 60 см)

# 194
момичета помагайте ,ще слагаме бойлер в ъглов шкаф под мивката,и се чудя между 10 и 15 л  newsm78(ще имам и съдомиялна 60 см)

По добре 15-лт. Дест не стигат ако се събере повечко миене или пък се радваш на горещата вода и не обичаш да се ограничаваш със нея. При това и разликата в цената е смешна. Десет литровия според мен не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт