Кухните - 41 тема

• 90 200
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofiq
Хехехе 7/8 яко. Благодаря, честит петьов ден и от мен  Joy

# 661
Здравейте! Някой да има впечатления от квадратните кухненски смесители. Казаха ми, че били шумни и много пръскали, но незнам дали да вярвам на това.
kokovi4, виждам, че твоя смесител е такъв, би ли споделила мнение моля те.

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 13:38 от mimi000

# 662
  • Русе
7/8, страхотно  Laughing.

# 663
# 664
хи хи маправо му търсете квартира в варна  Mr. Green,определно се старае човека  :
  Peace

Каква квартира?
Напрово ще ни бъде последователен гостенин!   Peace

# 665
  • Раковски

http://www.rosi.bg/kuhnenski-plot-30-mm---5410m---mat---gentas-- … egepres-2990.html
http://www.rosi.bg/kuhnenski-plot-30-mm---5540g---glantc---akritas-2894.html
http://www.rosi.bg/kuhnenski-plot-30-mm---585m---mat---akritas-2900.html

Този плот се прави от няколко производители, тези горе ги давам за пример, има ги в няколко цвята, инак ако търсиш белия се води мрамор.

# 666
  • Sofiq
shadowman инсталирал ли си до сега от тези кухненските мелачки за отпадъци? Много удобни и практични ми се виждат, определено искам такова чудо в кухнята си.

# 667
  • Раковски
 В Таря я сложихме , но така и неразбрахме как да се свържи с ел. инасталацията. Сега ще правя кухня с мелница и ако ще видим дали има подробна схема за монтаж, тоест то монтажа не е нещо особенно, а връзката с тока.

# 668
Ех, kokovi4! Не мога да не изразя възхищението си и аз Simple Smile Страхотна кухня, изпипана в детайли от проекта до реализацията bouquet Семпло и изчистено, хармонични линии и съчетание на цветовете. Съвсем по мой вкус Simple Smile
Дано полиестерното покритие се окаже по-издържливо! За боята с лак върху МДФ вече се уверих, че е доста капризна и лесна за надраскване Sad

P.S. И чудесен избор с FVXS-a  Wink  Можело е още няколко см да го вкопаете  Peace

# 669
В Таря я сложихме , но така и неразбрахме как да се свържи с ел. инасталацията. Сега ще правя кухня с мелница и ако ще видим дали има подробна схема за монтаж, тоест то монтажа не е нещо особенно, а връзката с тока.

Предполагам интересният момент е извеждането на прекъсвач за включване/изключване на удобно и скрито място? Wink Иначе ток би могъл да се вземе от всеки ключ, контакт или розетка зад шкафовете или на гърба на кухнята Simple Smile

# 670
  • Балчик

Че няма ли си кабел мелницата?  Как така няма как да се свърже с тока? За каква марка става въпрос? Моята понеже изгоря и все се каня да си купя някоя друга, но се ослушвам за мнения, та ми стана любопитно как не може да се свърже?

# 671
  • Раковски
Ние не можахме, инак няма начин да не се върже.

# 672
  • Sofiq
Хм, ще се измисли някак, това ме навежда на мисълта да накарам майсторите да предвидят кабел специално за мелачката. Знам, че некоколкократно е споменавана темата но все пак ако някой има свежи впечатления за тези мелачки и как работят нека да каже.

# 673
  • София
Да кажа за мелницата: Има си кабел с щепсел за контакт, но аз исках да се изведе отделен прекъсвач, като ключ за осветление с цвета на контактите на известно разстояние от мивката.
Не е проблем да се направи по принцип, но прекъсвача, който взехме беше малко странен, а и трябваше да си взема един монтажен комплект сифони, че стандартните от мивката нещо не паснаха.
Както и да е, вече всичко е налично и измислено и само чакам мъжкото тяло да се смили над мен и да я монтира мелницата.
По принцип се предлагат хидравлични бутони, които играят ролята на прекъсвач, но те се монтират или върху мивката, или на плота, а аз исках да е по-далеч от гледна точка на безопасността, и да е на гърба, а не на плота.
Ще дам малко зор на главата на семейството и ще пусна снимки.
Иначе е голямо удобство, няма спор  Grinning

# 674
Моята мелница е с пневматичен бутон /не са с хидравличен, а с пневматичен/ върху отвор изрязан на мивката. Удобен е много. За да задейства мелницата трябва да потъне повече от сантиметър навътре и трябва да се натиска вертикално и чак до долу, иначе не включва. В изключено състояние не стърчи нагоре. С това искам да кажа, че не може да се включи случайно, но ако децата са малки - всеки сам преценява. Моето е вече голямо, за да разбира опасностите и знае, че там не пипа той.
Засега моята работи много добре и съм доволна, че я сложих.
Всъщност преди да убедя майсторите ВИК, че искам да сложат S-ка след нея, за да има водна тапа, не бях така доволна. Усещаше се миризма от канализацията в определени моменти, с което не можех да се примиря. Отне ми доста усилия да ги накарам да я сложат. Техния довод беше, че мелницата може да се задръства, но не би - няма такъв проблем, а и проблема с миризмата изчезна. Сложихме S-ка с една капачка на най-ниската част - така че, ако се затлачи нещо, да мога сама да я почистя. Така го обясних..., дано ме разбрахте.

Общи условия

Активация на акаунт