Предучилищна - набор 2005 - 3

• 44 608
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И в групата на сина ми учат гласни и съгласни и броят срички. Като пишат ползват син и червен молив. Гласните пишат с червеното, а съгладните със синьо. Даже рисуват кутийки и пишат буквите в тях. Поне така ми показа вкъщи.

По същия начин и Дани учи в ДГ. И мисля, че така нагледно му е по - лесно, отколкото ако му се обяснява, кое е гласна, кое е съгласна. Вкъщи преди му бях обяснявала кои букви какви са, но той нещо не схвана идеята, а в ДГ от две три упражнения почти ги научи.

# 376
Кристи,би ли споделила за кое у-ще в св.Троица става въпрос.

# 377
 32 СОУ От 8.02.2012 год. започва приемането на заявления за 1 клас.

КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР НА УЧЕНИЦИ В 1-ви клас за учебната 2012 / 2013 ГОДИНА ,приети с решениена ПС № 5 от 06.02.2012г
 1.     Деца ,които живеят в близост до училището- територията между - бул. Т. Александров и ул. Цар Симеон ;ул. Отец Паисий и ул. Стефан Стамболов” /удостоверява се с лична карта на родителите ,при подаване на заявлението.;непроменена адресна регистрация след 01.01.2012г./
2.     Деца , които имат по-големи братя и сестри ,обучаващи се в 32 СОУ / представя се копие от ученическата книжка /
3.     Деца на учители и служители ,работещи в 32 СОУ, както и деца на бивши учители с трудов стаж в 32 СОУ над 5 години.
4.     Деца ,чиито родители работят в близост до училището- територията между бул. Т. Александров и ул. Цар Симеон ;ул. Отец Паисий и ул. Стефан Стамболов”  / представят служебна бележка от местоработата на родителите /
5.     Членове на семейството , възпитаници на 32 СОУ.

Подборът на кандидатите се извършва независимо от реда на подаване на заявленията.

Подаване на заявления от 08.02.2012г. до 30.05.2012г.

При промяна на нормативната уредба по приема в 1 клас ПС ще преразгледа решението си.

На 28,29, и 30 май ще се проведат дни за среща – разговор с родителите и бъдещите първокласници .

# 378
за 113-то.В началото бях доста предубедена заради славата на самото училище.Бях записала сина си в 43-то,обаче се оказа,че имало много първокласници и затова предучилищната отпадна.После го записах в 3-то.И там положението беше същото.С мъка отидох в 113-то.Единственото останало.Сега не съжалявам за нищо.Госпожата от подготвителната е страхотен учител.

# 379
  • софия
Не мога да разбера нещо за 32 СОУ- искат от 28-30.05. да си дадеш там свидетелството за завършена подготвителна група, а ако не те приемат там? Трябва да ходиш да си го вземеш ли?

# 380
  • София
Да не става въпрос за копие на свидетелството?

# 381
След 30 май би трябвало да става записването.Помня, че на баткото носих свидетелството когато го записвах, веднага след като завърши подготвителния клас.

# 382
  • София
Дами,
Търся плакат с азбуката. Искам да го бодна на стената в детската стая. Обиколих всички сносни книжарници, всички квартални такива.....е, няма! Само на едно място намерих, ама 42лв ми идват множко ooooh!
Къде из нета мога да погледна за такива пособия?
Благодаря Hug

# 383
  • София
Можете да го направите заедно. Разпечати букви и картинки, които детето да оцвети и ги залепете на цветен картон.

# 384
  • София
Да, това мисля да правим довечера Peace
В крайна сметка, така и детето ще е доволно Hug

# 385
Ние имаме 3 азбуки на хладилника налепени (магнитчета) от Данонино (събирах му ги като беше бебе).. Сега постоянно ги реди и нарежда и пише разни думички  Crazy Не винаги му се получава, ама се опитва поне  Laughing

# 386
  • нейде там, където ....
Табло с букви и картинки съм виждала в "София прес" и в една книжарничка на "Пътеките" - в края, от страната на блоковете. За около 6 лева, по спомени.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 14:35 от jd

# 387
  • София
Ние имаме 3 азбуки на хладилника налепени (магнитчета) от Данонино (събирах му ги като беше бебе).. Сега постоянно ги реди и нарежда и пише разни думички  Crazy Не винаги му се получава, ама се опитва поне  Laughing
И ние имаме, но не всички Confused
jd, благодаря за инфото. Знам си аз, че в София прес всичко има, ама.... ooooh!

# 388
Кристи, благодаря ти много.

# 389
  • София
Дами,
Търся плакат с азбуката. Искам да го бодна на стената в детската стая. Обиколих всички сносни книжарници, всички квартални такива.....е, няма! Само на едно място намерих, ама 42лв ми идват множко ooooh!
Къде из нета мога да погледна за такива пособия?
Благодаря Hug
Подобна азбука взехме миналата година от квартално магазинче. Препоръчвам я.
http://www.dara.bg/main_bg/new-products/zabavna-azbuka.html
Друг вариант е магнитна дъска с букви и цифри(ако не се лъжа на барт има такава) и да си закачите дъската на стената.

Общи условия

Активация на акаунт