Октомврийчетата сладки,чакат коледните изненадки!

• 28 301
  • 708
  •   1
Отговори
# 405
Аз днес се мобилизирах и си направих упражненията, които не съм правила още от преди да забременея. Установих, че положението е много запуснато - особено в горната част на корема. Като че ли в долната дето ми е операцията, ми беше по-лесно. Направих едва по 5 бройки от упражненията за корем.  ooooh!

Марсика, фотосесия няма да има или поне не скоро.  Laughing Туй ми е по-скоро един блян, който не е на първа линия.  Laughing

Искам да попитам мамите, които дават Биогайа - кога имаше ефект за изхождането? Аз от вчера давам, но засега ефект нулев и понеже пише, че действа с натрупване, та се чудя кога ще стане това натрупване.  newsm78 Поне е спокоен откакто не му давам пробиотиците на прах - не реве постоянно. Ако обаче до другата седмица Биогайата няма ефект, го почвам със сокчетата - вече ми писна от тоя запек.  Twisted Evil

# 406
jeni_r моят гинеколог каза, че най-рано след 3-тия месец се прави цитонамазка, обаче се наложи да ми вземат още сега, тъй като след бременността съм получила раничка на шийката на матката  Cry сега чакам резултатите  Sad
kisssa пускаме вече лиги  hahaha но това е нормално. Помня бебето на една моя приятелка как ми беше олигавило чашата с бира по ръба и аз без да видя я надигнах и уауууу бебешки лигиии  Sick
Ия* дано Дари скоро се оправи  Hug
marsssika играчки за изпът още не сме купували, но точно тази първата на Таф тойс, която си показала съм си я набелязала  Wink

# 407
Здравейте, момичета!

CVM- можеш ли да ми пратиш на лично съобщение телефона на фирмата за тениските, че мног оискам да поръчаме на Кали такива. Много ти благодаря, че си пуснала линка,ако знаеш само аз от кога искам такива тениски да и поръчам-))))
Ние водихме Кали вчера на ортопед при доктор Хайвазов, който е работил в Горна Баня, но бяхме в неговия медицински център на Цариградско шосе, та ходихме в 16.30, уж с направление, а ехографа си го платихме-15 лева. И какво излиза на практика, че касата нищо не ми покрива, или само приказките на доктора покрива, ама е тъпо, защото аз ако не платя ехографа, нали той няма да има какво да ми каже, абе луда работа е това здравната каса Shocked
 За гинеколога- аз другата седмица ще ходя на преглед и тогава ше ми вземе цитонамазка моят гинеколог. Така ми каза на миналия преглед, който беше месец и половина след раждането.
Определено вече реших какво ще купим на Кали за Коледа- музикална играчка за леглото и тениски с весели надписи Grinning А под другите елхи какво ще остави добрият старец предстои да видим Simple Smile
Това е за сега от нас с Кали, после пак ще се включим Hug

# 408
Радвам се че съм ви била полезна и веднъж  Hug

# 409
  • Пловдив
 Здравейте, момичета  Hug Hug

Намерих малко време да се разпиша,че докато се наканя и ще изпишете темата Grinning Борислав по цял ден реве и вече в чудо съм се видяла  ooooh!,няма успокояване това моето бебе, не знам дали са колики какво е ,ама не се търпи. И последните два дни времето е лошо не може и на разходка да излезем,не знам как ще изкараме зимата,дано да минава по-бързо. Сега съм го сложила в коша за колата и го люшкам с едната ръка,ама пак мрънка.

За Кледа се двоумя какво да му взема активна гимнастика или шезлонг.Май клоня към към шезлонг от вибриращите с надеждата като го слагам там да се поуспокоява.

За захранвамето - мисля да е след 6 месец,с доки още не сме коментирали

За лигите  Mr. Green плюнчи се от време на време и балончета прави

Ахилея, прочетох статията за рахита,която беше пуснала. И аз се притесних доста.Имаме повечето симптоми ,описани е нея .Другата седмица сме на преглед ще питам лекарката подробно

ЗА миризмата на акото-ами от скоро и аз забелязах неприятна миризма,сега и за това се притеснявам  Sad

Честита месечинка на всички бебоци ,родени на днешната дата  newsm30

Ами отчетох се ,хайде лека вечер от мен Hug

# 410
  • София
Здравей Пепи, ние с Илиянчо бяхме в Токуда за три дни заради повръщане – той наддава, весел е, заиграва се, има голям апетит, но и много повръщаше. Един ден започна да се уригва и да връща едно гъсто обработено мляко, което вече миришеше лошо и много се уплашихме, защото той буквално започваше да пищи от болка. А след всяко повръщане искаше още да яде и много плачеше, като си пъхаше нервно ръчичките в устата.
В Токуда д-р Лазарова ни предписа лечение с Мутилиум – 5х1 15 минути преди хранене.
Повръщането знaчително намаля и Илето се чувства много по-спокоен.  A_H_I_L_E_A, откакто пием Мутилиум и ние спинкаме по този начин Simple Smile от 23:00 до 6:00 и сме като часовник Simple Smile и ние имаме лиги и правим балончета .  И аз си мисля че се подготвяме за зъбки.
CVM,  моля  те да ми дадеш и на мен телефон за връзка или моля да ми кажете къде е линкът, за давидя тениските Simple Smile Ако нашата баба види надпис за нея ще се побърка от кеф.
За играчките – бебчо има една прекрасна музикална звездичка, а за нея е закачена жаба и една кукла момченце с големи очи Simple Smile Илето много ги харесва и говори на момченцето .
Ние вече сме 57см и тежим 5200гр.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 16:42 от Евелина

# 411
  • София
Честит празник на порасналите бебчета bouquet
Тони, трябвало е да ви предупредят за доплащането, аз така го разбирам-просто здравната каса плаща 25 лв за ехограф, и ти доплащаш разлката до 40, толкова, колкото е без направление. Ако си намериш ортопед, който взима 25 лв без направление /например в някое ДКЦ/ тогава нищо няма да доплащаш.
за играчките-най-интересната играчка на моята Кали засега са коледните лампички на стената.
...Сетих се за Клеопатра и първото ни талисманче Сара, как са, какво ли правят... newsm78

# 412
Здравейте момичета, съжалявам, че не пиша, но почни не ми остава време. Сара вечи е 3900гр и 53 см. Кърмиме се, на пук на всички прогнози, че тя няма да се засуче, след като е била на сонда и шише. Ходим на рехабилитация, правим по 4 пъти на ден гимнастика и масаж, ходим на разходки, като е хубаво времето. Клапата ни работи добре, преборихме ретинопатията и общо взето Сара се развива  нормално за коригираната възраст, но ще чакаме да видим (надявам се, че ще компенсира и няма да имаме сериозни увреждания). Ще кача актуални снимки в албумчето!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички вас, и да нацункате сладките бебоци от нас със Сара!!!

# 413
  • Sofia
Здравейте и от нас!
И днес беше гадно времето, но ние пак излизахме за час и половина. Нещо хич не ни свърта вкъщи.  Simple Smile

Сийнгърл, аз гимнастиката я слагах на земята, у дома е паркет и отгоре килим, върху килима слагах от четири по-плътно одеало и върху него разполагах бебето.

Поу, забравих и аз да ти кажа, че слинга ти е разкошен.  Hug

Цвм, бодитата са страхотни!  Peace

Евелинка, Илето е много сладичък...  Heart Eyes  Heart Eyes

Ия, стискаме палци за добри резултати от изследванията.  Praynig  Hug

Фифи, а някакво специално изследване ли е това на акото за стафилококи или просто изследват акото, т.е. правят микробиология? Ние изследвахме акото на Изи заради слузта, но педито ни даде направление, резултата беше че се изолира нормална чревна флора. Сега се чудя да не би да трябва да се иска специално да се изследва за стафилококи...  newsm78 А някакви други симптоми имате ли?

Киса, добри покупки сте направили...  Grinning

Честити 3 месеца на Миа!   bouquet  Heart Eyes  Hug

Елиза още не се лигави и дано да го избегнем това лигавене, както със Софи, тя изобщо не е била лигаво бебе. Днес забелязах, че започна много да се занимава на активната гимнастика-килимче.
Аз от една седмица започнах с коремните преси и да ви кажа вече се чувствам много добре като ги правя. Разбира се че резултата няма да дойде мигновено, но със сигурност ще дойде и това е най-истинския начин за стягане на корема.  Peace

Клеопатра, чудесни новини от вас със Сара  Hug  Hug  Hug Дано все така да продължавате!  Praynig Поздравления, че си успяла да кърмиш, напук на всичко което трябваше да преживеете и двете! За пореден път го казвам - ти си майка-героиня!   bouquet

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 17:20 от Hariela

# 414
Здравейте,момичета! HugДнес времето беше що-годе хубаво,та се разходихме за 2 часа и половина.Алина проспа цялата разходка.Иначе и през нощта беше спокойна.Последно яде в 12 и после се събуди чак в 7 и 30 WinkА и като цяло днес е доста по-спокойна за разлика от предишните няколко дни,да не казвам седмица...

Честита 3-та месечинка на Миа! HugИ честити 2-ри месечинки на Яна,Цветослава и Алекса!  bouquet

Кисса,браво за вчерашния пазар.Честити покупки. Grinning

За лигите-Али точи страшни лиги ooooh!Лигавниците дето ги бях купила в началото не ми стигнаха,та купувах още...Тя ги намокря за секунди...А ако я оставя без лигавник си намокря не само блузата,ами и бодито. ooooh!

Ия,дано се оправя бързо Дарина!И дано с изследванията всичко да е ОК,че и на вас много ви се насъбра вече... Confused Hug

Марсика,аз купих за племенницата ми такава играчка,ама сравнително по-евтина. GrinningЩе й я подарим за Коледа.Мисля,че ще й е интересно и ще се занимава...Ама знам ли и аз...

Евелина,много е пораснал Илиян,а и е много сладък Heart EyesЧувалчето с Мики Маус много ми хареса...От къде е? Grinning

Силса,аз съо от доста време се чудя какво става с Клеопатра...Преди малко й писах СМС...Дано ми отговори и да са добре!

Ааа,аз докато се наканя да си пусна поста и тя е писала Grinning

Клеопатра,много се радвам,че Сара е добре и че расте,а и най-вече,че успявате и да се кърмите.Браво на вас! Hug HugС нетърпение чакам да видя колко е пораснала Сара...

# 415
Клеопатра, много хубаво че Сара се развива така добре и много похвално, че сте се справили с кърменето. Срам и резил за нас дето не успяхме. Ти как успя да си поддъжаш лактацията толкова време?  newsm78

Евелина, голям сладур е твоя хубостник.  Heart Eyes

За ортопеда на мен не ми взеха пари нито за прегледа, нито за ехографа.  newsm78

Моят хубостник пък днес ме изненадва. До вчера не можеше да си изяде яденето, а днес все не му стига. Увеличих му го с 20 мл и в момента му давам 160 мл вода + отделно АМ и общо става може би около 180 мл и много бързо огладнява - 2 часа и половина и почва да реве. Едва го устисквам до 3 часа без 10 мин. някъде. Дали това не е нова криза на растежа?!  newsm78 Много ме е страх колко ли кг ще е на следващата консултация, надявам се да е качил по-малко от предните месеци, защото в противен случай ще се окаже, че вече тежи 7 кг.  ooooh!

# 416
Клеопатра- чудесни новини ни носиш днес, вие със Сара сте страхотен тандем, много, наистина мног осе радвам, че нещата при вас се развиват така добре и ви стискам палци да продължават в същия дух. Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 417
Клеопатра,специални поздрави за вас със Сара,която доказа,че чудото на живота е по-силно от всичко друго! а това,че кърмиш,наистина е още по-голямо чудо: щом си съхранила лактацията, а и бебето е засукало, направо може да засрами всяка една от нас,която се оплаква,че няма кърма или че не може да кърми по ред причини Peace пожелавам ви весели празници и много поводи да се хвалите с вашето дете през новата година Hug

# 418

Искам да попитам мамите, които дават Биогайа - кога имаше ефект за изхождането? Аз от вчера давам, но засега ефект нулев и понеже пише, че действа с натрупване, та се чудя кога ще стане това натрупване.  newsm78 Поне е спокоен откакто не му давам пробиотиците на прах - не реве постоянно. Ако обаче до другата седмица Биогайата няма ефект, го почвам със сокчетата - вече ми писна от тоя запек.  Twisted Evil

Аз давам био гайа от самото начало - вече почти 2 месеца. Мога да споделя, че нямахме колики или минаха много леко и безболезнено. Ивайло е с по-ленива перисталтика и продължава да е така, въпреки че сме предимно на кърма и по-малко дохранвам с АМ. Днес дори бяхме на детски гастроентеролог, няма нещо обезпокоително при нас, препоръката й беше да не го оставяме повече от 2 дни без да се е изходил и да кърмя максимално дълго.

# 419
Клеопатра,сега видях снимките на Сара.Прекрасна е! Heart EyesВече е станала истинско пухченце.Все така добре да се развиват нещата при вас!Браво още веднъж! Hug

Качих и аз 2 снимки на Алина,че скоро не бях качвала...На едната пък ни се виждат хубаво сините очи... smile3533 Mr. GreenАз много им се кефя,дано си останат такива...Като се роди си й бяха кафяви,преди около 1 месец започнаха да се променят,първо бяха тъмно сини,сега взеха да изсветляват...

И едно поздравче от Боян Laughing за бебоците...До одеве сме се смяли с него на тая песничка.Само ме кара да му я пускам пак и пак...И на Алина много й хареса hahahahttp://www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 19:41 от Sunny_Girl

Общи условия

Активация на акаунт