Октомврийчетата сладки,чакат коледните изненадки!

• 28 352
  • 708
  •   1
Отговори
# 480
cvm, дано бързо ти минат болките, а за темата - според мен е достатъчно че ние с нея се заяждаме като махленски бабички. Това обаче скоро трябва да приключи, че достатъчно поспорих. Нали знаеш - с луд човек на глава не можеш да излезеш. Твоя мъж дева ли е?  Rolling Eyes

За Биогайа-та сигурно нещо си въобразявам.

Снощи мъжа ми се мери на кантара и реши да премери бебчо като го гушна след като се беше претеглил. Отчете разлика 6.600 кг. Аз се базикам, че на следващата консултация бебчо ще е 7 кг ама май-май верно така ще излезе.  ooooh! Направо не знам колко ще тежи на година - как качва това бебе, дано да се спре малко...  Rolling Eyes

# 481
 Hug Zdraveite!!! Izvinqvam se 4e pi6a na latinica no nqmam kirilica....
Iskam da izkaja edno GOLQMO vazmo6tenie  Shocked Kak moje cigarite da sa s fiksirana cena,a adaptiranoto mlqko da struva na koi kolkoto mu haresa   newsm78  izob6to za6to trqbva da se pe4eli na garba na na6ite deca? Kak moje?

# 482
ами да, аз съм виждала аптамил от 29 до 31 лв
ама вече не купувам от БГ

# 483
Петкова, много сладко джудженце си имате Heart EyesА откъде е костюмчето?Ти може да си споменала, но съм пропуснала newsm78

# 484
  • Пловдив
Добро утро от нас  Hug
Слънчо пекна и се готвим за разходка   Crazy
Аз за сега правя само масажчета, но в понеделник на консултацията доки ще ни покаже и гимнастика предполагам  Grinning
Димето, възмутително е наистина как се възползват, защото знаят, че за детето си всеки е готов на всичко  #2gunfire То не е само млякото, с всичко е така за съжаление....
Анбибиан, на нашата кутия Аптамил и седи етикета - 37.95лв  Shocked Какви са тия разлики в цените не знам... На всичко отгоре аз дадох само веднъж уж да дохраня и сега си го ползвам за шоколад  Mr. Green
По принцип на всяка смяна на памперса мажа дупето, ама се случва и да забравя понякога  Rolling Eyes
Благовест вчера беше толкова кисел цял ден, а вечерта направо се дереше горкото от тези колики  ooooh! Та не можах да си направя сладките, днес пък времето е хубаво и ще излезем та да видим кога ще им дойде реда  Crazy
Айде хубав ден от нас  Hug

# 485
Момичета имам нужда от помощ-понеже не съм от София и не съм се интересувала за ортопедите в Горна Баня,но май ще се наложи да ги посетим.На Плами й изписаха нашите доктори/както и на батко й / гащи,но много се съмнявам дали има нужда от тях и искам да направим втори преглед.
При кой лекар сте ходили и сте останали доволни,покрива ли се от здр.каса прегледа и ако не колко лева е.И още нещо в събота или неделя работят ли?

Благодаря предварително на всеки ,който ми отговори
Защо си мислиш,че като ви изписват гащички има някакъв проблем. Аз преди години като заведох каката в Горна баня, тогава доктора ми каза да си ги вземем и да ги носим профилактично, не че е открил някакъв проблем, после се оказа че май са негов патент, та е ясно защо ги препоръчваше.Сега с бебето не съм ги слагала въобще.
Честно казано и аз незнам какво да си мисля.Гледаха я на ехограф и има някакви си 7-8 градуса отклонение на лявата става,по-точно изоставяне на разтежа на ставата.А тези гащи как ще помогнат да не изостава незнам newsm78.
на баткото му бяха изписали,той пък беше с 12 градуса отклонение на 6 месеца и познай дали ги носи-точно 2 пъти за по час и то с рев до посиняване,единия път даже и повърна и от тогава до прохождането бях на тръни/гащите се продаваха в аптеката на доктора който ни ги изписа/ #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Момичета благодаря Ви и извинявайте ,че ви занимавам с моите проблеми.Явно през седмицата ще се ходи,никой не работи в събота или неделя.

Ахилея аз спрях Био гаята и не съм забелязала проблем Peace
Анбибиан ,мажа с кремче против подсичане само ако има проблем.
Еххх,голяма зарибявка с тези веселяшки надписа на дрешките LaughingДано ги получите навреме и със здраве да си ги ползвате.

Димето,това е като детските,тези с високите доходи явно не са българчета ии за тях няма парички
Влизам да се къпя и да се приготвям за разходка.При нас изпече  Nature Sunny

# 486
моми4ета, някоя от вас знае ли как се прави курбан, ако има някой моля да сподели защото мъжът ми катастрофира онази ве4ер и искам да му направя 4е от известно време хи4 не му върви  Sad

# 487
моми4ета, някоя от вас знае ли как се прави курбан, ако има някой моля да сподели защото мъжът ми катастрофира онази ве4ер и искам да му направя 4е от известно време хи4 не му върви  Sad

В момента са коледните пости и не се прави курбан,но ще питам свекъра и довечера ще ти пиша на лични.
Ако вярваш в баячки,да му леят един коршум.

# 488
  • Варна
Пфуу заспа уж.. вече не смея да се похваля.  Laughing Да видим дали този път ще успея поне пижамата да хвърля.  Joy
marsssika ти остави, че стана по-облачно, ами и заваля... Да не си нарисувала облак вместо слънце?!  Shocked  Ей не знам как ще свиквам да не излизам много много...  Confused Не е за мен тая работа.  Naughty
nadenceto84 на H&M ни е дрешката.  Wink

# 489
iveta, дано се оправи този проблем със ставите при вас и то без нежелани ефекти.

i4eto, дано и при вас нещата да се оправят и на мъжа ти да почне да му върви, че и гадните периоди са много кофти. А защо просто не се помолите на Господ?
Аз не съм от най-вярващите, но в трудни моменти съм се молила и Господ ми е помагал. Даже забременях, когато се помолих и изобщо молитвата има голяма сила.

За цените на бебешките храни и то не само храни, ами всичко останало: Наистина като че ли се надпреварват да повишават цените, защото в този кратък период могат да се възползват максимално, за да припечелят добре.   #2gunfire Изобщо най-скъпите млека, храни, дрехи, дори играчки са за бебета.  #Cussing out

# 490
Здравейте момичета! Hug

Днес така се бях настроила за разходка, но уви  Sad вали.

Сийн, дръж се! И моят Калоян, както много пъти съм писала, много ревеше. Е вече не е чак така. Случва се от време на време, но мога да кажа, че почти по цял ден вече си стои сам в кошарата, на леглото, в шезлонга. Не го нося на ръца, което си е цяло облекчение и мога да свърша и домакинската работа. Peace До към 3-я, 4-я месец имат колики и казват, че при момченцата са повече. Всичко ще мине само дето на мама нервите се опъват до край.

Ахилеа, аз не мисля, че от БиоГаята или от друг пробиотик може да боли корем или да има запек. Напротив! Това са добрите бактерии, които най-просто казано се заселват в тънките и дебелите черва и пречат на болестотворните бактерии да атакуват и по този начин засилват имунитета. Също помагат както при запек, така и при диария. Според мен проблема при Християн идва от смяната на млеката. По този начин се разстройва стомаха на детето.  Naughty Моето педи казва, че да се види как дадено мляко се отразява на детето трябва то да го приема поне една седмица. А за килограмите аз знам, че на 3-4 месеца детето трябва да удвои теглото си, а на годинка да го утрои.

За кремчето за дупе, аз мажа при всяка смяна. В началото, първият месец, не мажех и така се подсякоха, че едвам ги оправих. От тогава мажа винаги!

Анбибиан, сподели за Юриаж нещо за лице. На Емо много му се бели. Горе долу и цена?

Какво се случва с другите близнашки майки?  Явно нямат много време, защото въобще не се включват. Не че аз се справям перфектно, но днес даже съм и наготвила и седнах с баща ми да обядвам, което си е постижение.  Simple Smile

# 491
i4eto, дано и при вас нещата да се оправят и на мъжа ти да почне да му върви, че и гадните периоди са много кофти. А защо просто не се помолите на Господ?
Аз не съм от най-вярващите, но в трудни моменти съм се молила и Господ ми е помагал. Даже забременях, когато се помолих и изобщо молитвата има голяма сила.

Аз също се моля, но искам да си му направя и курбан понеже знам 4е при неприятни слу4ки така се прави за здраве.

# 492
В момента са коледните пости и не се прави курбан,но ще питам свекъра и довечера ще ти пиша на лични.
Ако вярваш в баячки,да му леят един коршум.
[/quote]
Благодаря ти, ще 4акам да ми пи6е6.

# 493
  • варна
Здравейте момичета и при нас е голяма лудница .От няколко дни това дете няма мира ,само да я нося , добре ,че времето беше хубаво вчера че да излезем.Снощи пак от нищото един луд рев не можем 100 часа да я успокоим .
Бяме на ваксина вчера -наи после ни биха тази за хепатита ,нито ни мериха нито ни теглиха .Все едно ще им счупим кантара.Добрата новина е че нямаме рахит ,но продължаваме с 4 капки вигантол до следващата консултация.
Това от мен засега .Лек ден

# 494
Ахилея мъжа е лъв , но имам първи братовчед който е дева и много го обичам и много се разбираме с него нищо че го пере съчмата повече от мен сигурно за това така се тачим  hahaha hahaha hahaha
Ичето 84 дано няма повече лоши преживявания мъжа ти и цялото ви семейство  Hug писах ти на лични някой работи  Laughing
Марсика дона да ти дойдат утре дрешките  Hug а относно слънцето май за София си го поръчала  Mr. Green
Ние направихме една разходка на бързо че аз с тия течове не смея да се мотам много много по улиците ,че ме е страх да не напълня маратонките  Mr. Green
Дарина заспа и аз като почнах   wash newsm28 1ironing  food002  седнах малко да си почина и продължавам

Общи условия

Активация на акаунт