Кюретаж и забременяване след това - 26

• 23 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Само днес не съм влизала и вече сте изписали 3 страници от новата тема. Добре, че не се налага Тони да мисли заглавия, че нямаше да има време за друго.
Тота, бъди силна. Hug Със сигурност тая нощ ще бъде тежка за теб. Дано повече не се налага да преживяваш това.
Тед, и мен разсмя с тая папагалка. Joy Представям си те как я дебнеш. Joy Да не паднеш ти  от леглото накрая Grinning

# 46
Честита ни нова темичка и само положителни новини в нея.  Hug Hug Hug Hug

# 47
Toта, кураж, миличка! Прегръщам те!  Hug Hug Hug Пиши веднага, щом можеш!

Луни, чак сега видях, че си ме питала за аспирина Blush - аз вече го пия, започнах го веднага след третия аборт по 1 вечер, заедно с неофолика мета. Това ми беше изписано от генетичката ми и от новия док, с който ще раждаме, както той каза  Mr. Green

# 48
Ето къде сте се скрили , а аз си мислех че темата е закрита поради липса на интерес към тази тема Wink

# 49
Честита нова темичка!!!
 Коледната дружинка да се стяга  Party

# 50
  • Пловдив
Tota , много съжалявам. Кураж  spoko

# 51
Аз срам, не срам...ще питам... за какво се пие аспирина? Няма да пия, ама ей така, за информация да знам.

Аз тази вечер направих две питки-една за нас и една за танците. Нали по обичай се дава питка, та викам...да спазя обичая до край. Дано св. Сава си е хапнал и да е благосклонен към нас Simple Smile

Хубава вечер на всички  Hug

# 52
Аз приемам аспирин протект с цел да улови някой имунологичен фактор, който възпрепятства износването. По принцип се приема при доказана тромбофилия и завишени антифосфолипидни антитела.

# 53
Здравейте в хубавата нова тема Simple Smile
Дони, Тедд, още малко и е сряда Simple Smile
Тота, съжалявам и кураж, пиши после как си Hug
Антонели, с голямо закъснение, честито и жива и здрава Simple Smile
Карола, голяма си майсторка, ха дано ни е на късмет хубавата пита Simple Smile

# 54
Аз приемам аспирин протект с цел да улови някой имунологичен фактор, който възпрепятства износването. По принцип се приема при доказана тромбофилия и завишени антифосфолипидни антитела.

Благодаря ти, ЗУ, и аз да понауча нещо покрай вас  Hug

nikitto, дано fingerscrossed

# 55
Каролка, и ние сме едни примери Joy

# 56
  • София
Тота, съжалявам, миличка  Hug Hug Hug

Каролка, леле, ти си голям майстор! Страхотно изглежда питката! Е такава питка няма как да не е на късмет Simple Smile

# 57
ЗУ, вие сте цяла енциклопедия!! Може да сложите един гинеколог в малкия си джоб Simple Smile

Айде, дано ни е на кадем питката...Тъй както се наду, така да ни пораснат коремчетата догодина!

# 58
Королка, страхотна питка трябва да ми дадеш рецептата  Simple Smile

Тота, съжелявам за това което ти се случва в момента  Hug знам как се чуваш, но трябва да сме силни  Hug

# 59
Взех рецептата от друг форум:

за погачата:

Продукти:
300гр. прясно мляко
5 с.л. кисело мляко
4 с.л олио
1 пакетче мая за хляб колкото кибритена кутия
3 яйца
2 с.л захар
1 с.л. сол

Подгрява се половината прясно мляко да бъде приятно топло в никакъв случай вряло. В него се слага 1 щипка захар и се разтваря цялата мая. Оставяте маята да втаса( започва постепенно да бухва). След като втаса маята в тава слагате брашно и смесвате всички продукти по- горе, да не забравите и другата половина от прясното мляко! Слагате вече бухналата мая и си мееесите до припадък. Месите хубаво докато спре да лепне тестото. След това го бието 100 пъти( хвърляте го в тавата). Оставяте го да втяса 15 мин. После пак месите и пак биете и пак втасва. След второто втасване делите тестото на 3 топки. Всяка топка я разточвате на кора малко по-голяма от дъното на тавата. Корите ги мажете по отделно с олио и ги налагате една върху друга. След като ги наложите режете корите на 16 парчета( като торта). Взимате една намаслена и набрашнена тава. Парчетата преди да ги сложите в тавата ги навивате от дебелата към тънката част като кифлички и ги редите в тавата. Наредената пита я оставяте да втаса 30мин.След това мажете с жълтък и печете на 200 градуса. Става невероятна.

Да ви е сладкоо..на нас ни беше  Wink

Общи условия

Активация на акаунт