Да преправим старите мебели - 11

• 126 750
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • хасково
С пролетта да сте много усмихнати и здрави.На мен ми остана да ви се радвам тази пролет.Толкова се канех да свърша а ме скова дискова херния и не мога да мръдна.Ако на някоя от вас и свърши работата а не и секва ентусиазма-да пише.Ще пращам каквото съм натъкмила!И се пазете,не вдигайте много тежки неща,че аз с ремонта се насадих на пачи яйца! Banghead

# 541
mumita ,масата картина е уникална идея за малки пространства Heart Eyes
tanyaviolin ,бързо възстановяване  bouquet

# 542

mumita, рамката, която се вижда на първата снимка всъщност е от сгънатите крака на масата. Така е конструирана, че краката се прибират отстрани и се получава просто дъска, която лесно може да се прибере на подходящо място. Peace
Интересни предложения, благодаря!  bouquet

# 543
mumita , благодаря много за идеите!

bouquet  bouquet  bouquet

Може би това най ще подхожда, остава да разгадаем как точно става.
http://www.idh.ru/jornal/experimental/stol_bez_nozhek.html

# 544
Може би това най ще подхожда, остава да разгадаем как точно става.
http://www.idh.ru/jornal/experimental/stol_bez_nozhek.html
С подходящия механизъм става  Wink

# 545
 Hug мацки! Отдавна не съм влизала, но денонощието пусто е само 24ч Crossing Arms и нямам грам време за писане. Това пък не означава, че нямам грам време за събиране на вехтории Crazy От продавалника в най- големите снегове се сдобих с ратанов оооогрооомен куфар и дървена проходилка от 50-те год. Дороти пък ми е издирила кантонерка, която тия дни също ще довлека до къщи, ама ДВОЙНА кантонерка, с 2 врати Naughty, не каква да е!
В същност влязох тук, защото искам да ви метна едни красоти от дървении, които обикновено изхвърляме. Ето: http://krasivdom.com/2012/03/04/%d1%83%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%80%d … 0%b8%d0%bd%d0%b0/  
Демек, вече ще събирам и дъски, цепеници, кръндаци.... Joy
Днес, вървейки по Одрин съзрях дървена топчеста дръжчица барабар с винчето от стар бюфет и я грабнах толкова бързо, все едно съм намерила византийска монета. Дъщеря ми само изпъшка жално и продължихме.
Хайде, останете си със здраве!

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 22:31 от СедеФка

# 546
Здравейте майсторки,май не си спомням да съм писала,но ви наблюдавам много сериозно   #Crazy  Имам измайсторени някои неща,ама нямам още смелост да ги покажа,а и вече съм ги омазала няма как да се разбере предишното им  състояние.То това болестно състояние било  Joy ,яка клептомания  hahaha  ,гледам онзи ден едни хора от съседния блок товарят багаж,ама старички мебели,викам ЗА МЕН Е,сигурно ще ги хвърлят,а майка ми вика,абе хората сигурно се местят не се излагай   Joy  ,Една щайга ми е в главата,вчера ми я засече погледа в мазето,че щях и да се пребия да я оглеждам  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 547
gali2405, поздравления за масата!

Аз пък да се похваля, най-сетне се сдобих с европале Grinning Почти неупотребявано и малко ме дразни в тоя си вид - по-старичките по ми харесват. Обаче то било много тежко бе!
И мерак, мерак, сега не знам точно какво да го направя newsm78 Запазила съм няколко линка с идеи, ама още се чудя...
Но ще почака, че сега съм на терасата със сгъваемите столове и масата...

# 548
Помощ! Търся класическа виенска закачалка - ако може  бяла, ако не, ще я боядисат.
От този тип - Тонет. Дървена , не метална. Гледам има разни извити железа по магазините.

http://ciknoto.blogspot.com/2011/11/blog-post_21.html

Магазини, някой, нещо ?

# 549
Ако изчакаш някой и друг ден! Дървена е, не е бяла- каквато си е от години е.
ШЪ си ходя на село и може и да не са я откраднали ... Sick
На практика- по- добре да я продам/подаря, от колкото да я вземат просто ей така  Crossing Arms
Не, че не ми харесва, но в момента не ми е до нея  Embarassed

# 550
# 551
Нивина, пусни обява в продавалника, че търсиш виенска закачалка. Аз така се сдобих с моята срещу 15 лв. Peace

# 552
# 553
  • София
Седевка-браво,но Байбиби-ВъЙ!

# 554
  • София и там където не се пуши
Що не пуснете една кантонерка снимка какво ги правите.

Седефка сега си гали вече нейната  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт