Отговори
# 75
Изтрих този постинг т.к. Бу се свърза с мен на лични и ми даде прилично обяснение, за което благодаря!

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 15:20 от Весето

# 76
  • До хладилника, който обичам
Весето, имам проблем с интернета, дори доскоро ми стоеше в подписа това, защото вече няколко пъти се случва да разбера, че личните ми не стигат до адресата Confused
Съжалявам, че така се е получило.

# 77
Здравейте, аз уж потърсих, но не успях да намеря...  Embarassed

Имам един въпрос, как мога да стана донор на кърма във Варна?

# 78
  • София, Младост 2
За съжаление не можеш - във Варна няма банка за кърма и няма къде да даваш мляко Confused

# 79
Е, как така? Много жалко...

Благодаря ти за отговора, Хедра!   Hug

# 80
  • Пловдив
Искам да питам относно киселото мляко. То по безопасно ли е от прясното мляко, относно алергията към белтъка. И какво количество мога да ям спокойно без да има ефект върху бебка?
Питам защото миналата седмица пиех прясно мляко  doh и си мисля, че от него се върнаха на бебка коликите. И като прочетох в интернет, че нетрябва да пия прясно мляко се притесних. Но никъде ненамерих за киселото мляко дали може да се яде.  newsm78

# 81
  • София
Кофичка кисело мляко и часа прясно мляко са достатъчни на ден. Ако бебето има колики и предполагате, че може да се дължи на прясното мляко, може няколко дни да избягвате млечните продукти и после да внимавате с количеството.

# 82
  • Пловдив
Благодаря за отговора.  Hug

Мисля да наблегна на киселото мляко за всеки случай  Peace

# 83
Здравейте, момичета  Grinning

Аз имам притеснение относно провилното засукване на бебето. Защото в началото на сукането доста ме боли, а доколкото разбрах не трябва да е така  Rolling Eyes
Аз имам проблем със зърната. Дефакто нямам оформено зърно, то е на нивото на ареолата. И бебка, като засуква с вакуума оформа зърно в устата си.
Чудя се дали и това не е причината да ме боли в началото  Rolling Eyes
Вече почти две седмици станаха и си мислех, че за този период би трябвало да мине болезнения етап при сукане.
За това си мисля, че нещо не е както трябва.
Много ми се иска, ако може някое от момичетата да дойде в къщи и да види как стоят нещата, защото само с четене май няма да стане  Rolling Eyes
Но не знам на коя от тях да пиша и на коя ще й е най-удобно да дойде до в къщи.

# 84
Здравейте и от мен.От Пловдив съм.Имам бебенце на 8 дена. родих секцио и кърмата дойде при мен малко по-късно (преди около 4 дена).Незнам дали имам достатъчно.Бебето не искаше да захапе зърното в началото и аз се изцеждам колкото мога.От 2 дена някъде взе да суче,но не съм сигурна дали яде или ме ползва за залъгалка. ooooh! Cry Дохранваме се с АМ.а не ми се иска.Объркана съм и незнам какво да правя....нямам и време да чета.Сега пиша с една ръка,преди малко го кърмих и заспа ...дали се е нахранил? newsm78.
Зърната ме болят страшно много- незнам дали е нормално като за начало.Мажа ги с лансинох когато сетя.
Дали някой от консултантите не е от Пловдив и би ли споделил опит? Моля пишете ми на ЛС.

# 85
  • До хладилника, който обичам
Писах ти на лични Simple Smile

# 86
  • Sofia
Страхотна тема, искам просто да я следя, защото не желая един ден с второто си бебе да повторя грешките си от първото   bouquet  Благодаря на Бу и на Хедра специално  Heart Eyes  Hug

# 87
Здравейте
Отдавна не съм в кърмаческите редици, но имам следния въпрос за моя позната- чужденка. Предстои й раждане след около месец и тя желае да си наеме някой, който да й помогне ако има проблеми с кърменето. Дали кабинета в МД има такава услуга, или пък центъра за майчина кърма? Става въпрос за медицинско лице, което да говори и английски достатъчно добре, за няколко посещения вероятно в дома й, срещу заплащане.
Моля ако някой има информация, да ми пише тук или на лични. Мерси предварително   bouquet

# 88
  • София, Младост 2
Няма да има никакъв проблем с това - докторката в кабинета говори свободен английски. За посещения в дома й ще трябва да разчита на нас - ние сме консултанти, немедицински специалисти. Спокойно може да идем да я видим, да й покажем основните неща и ако има нужда от лекарско мнение, тогава вече ще я свържем с докторката.
Това е организацията по принцип - ще ти пратя телефони на ЛС.

# 89
Страхотни сте , както винаги   bouquet
Благодаря за бързата реакция както в този случай, така и когато аз преди време имах нужда от съвет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт