Отговори
# 90
Предполагам, че за Добрич няма консултанти, към които можем да се допитаме в случай на проблем с кърменето?

# 91
  • София, Младост 2
В Добрич можете да се обръщате към неонатолозите в родилното отделение - то все още има сертификация като Болница-приятел на бебето и би трябвало да могат да асистират при обичайните кърмачески проблеми. Иначе като вариант май най-близо е Варна - там има и момичета, и лекар, на които може да се разчита Grinning

# 92
Бу ти от Пловдив ли си?
Имам нужда от съвет моля пиши ми на лични!Дай някакви координати.Благодаря предварително!

# 93
Предполагам, че за Добрич няма консултанти, към които можем да се допитаме в случай на проблем с кърменето?

За Добрич - ако все още е нужна помощ, мога да съдействам  Hug НО, да отбележа, че още не съм "сертифицирана"  Wink

# 94
А кой би могъл да помогне за Г.Оряховица или В.Търново

# 95
  • Варненско мишле
Момичета, има ли оторизирани лица за Варна? Към кого да се обръщаме ако изключим форума?  newsm12
Предстои ми раждане септември , много бих искала да кърмя, затова отсега да подготвя "почвата" smile3503
И още един въпрос-трябва ли предварително да си купя помпа за кърма ?В повечето списъци на болници вече фигурира.Какво показва практиката ?

# 96
Момичета, има ли оторизирани лица за Варна? Към кого да се обръщаме ако изключим форума?  newsm12
Предстои ми раждане септември , много бих искала да кърмя, затова отсега да подготвя "почвата" smile3503
И още един въпрос-трябва ли предварително да си купя помпа за кърма ?В повечето списъци на болници вече фигурира.Какво показва практиката ?

Отговорих ти на ЛС Peace

# 97
И още един въпрос-трябва ли предварително да си купя помпа за кърма ?В повечето списъци на болници вече фигурира.Какво показва практиката?

Ти вече подготвяш почвата четейки във форума и посещавайки лекциите, които организираме  Simple Smile Ако можеш да дойдеш утре ще се запознаеш и с останалата част от момичетата, които могат да ти бъдат полезни във Варна след раждането Heart Eyes
Ако закърмиш максимално скоро след раждането и кърмиш бебето на поискване, по-вероятно е помпата за кърма да не ти затрябва, а ако се наложи винаги може някой да я донесе допълнително  Hug

# 98
Момичета, има ли оторизирани лица за Варна? Към кого да се обръщаме ако изключим форума?  newsm12

Отговорих ти на ЛС Peace

samorasliche, мисля, че ще е по-полезно да напишеш тук в темата, за да може всяка мама, която има нужда от такова инфо да напарви справка, ще бъде много ценно мисля  Hug

# 99
Смин, писах и стандартното Peace - че всеки петък от 17 и 30ч, в Младежки дом Орбита има Лекции за кърменето. Всеки заинтересуван е добре дошъл.Вход свободен Hug

# 100
Мили бъдещи и настоящи майчета от РУСЕ, на 25.07, от 10.30 ч, в спортен клуб Вихър, на ул. Ниш 20 се организира поредната лекция с подкрепата на Ла лече Лига, на теми:

- Как да се храним, докато кърмим
- Каk да преодоляваме трудностите около кърменето

Лекцията е дискусионна и с неофициален характер.
Дава възможност да получите отговор на въпросите ви, свързани с кърменето, както и да се запознаете с други бременни жени  и майки от града. Бъдещи и настоящи татковци и баби са винаги добре дошли!

Заповядайте!

# 101
Бу, написах ти едно въпросче на лични-ако не си го видяла ,можеш ли да го погледнеш и да си кажеш меннието, много ми е важно. Благодаря предварително

# 102
  • До хладилника, който обичам
Добре, че ми писа тук, бях ти писала, но част от личните ми не се изпращат и нямам начин да го разбера иначе. Пратих наново, надявам се да стигне този път.

# 103
Бу,много ти благодаря за отговара вдъхна ми доста кураж,че все пак давам на детето си най-добброто Hug  bouquet

# 104
Изпратих Ви лично съобщение, моля отговорете ми бързо.

Общи условия

Активация на акаунт