HiPP Combiotic

• 137 010
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, от 2 дни децата ми са на мляко на Хип - едното е на анти-рефлукс формулата, другото е на Combiotic HA 1. Преди това ядяха друга марка мляко за родени с ниско тегло деца. От вчера съм увеличила количеството с 10мл., но едва успяват да изчакат 2-2.5ч. и се започва неистов рев от глад, особено от детето, което приема Combiotic. Преди издържаха 3-4 часа без проблем. Нормално ли е да изгладнява толкова рано или се дължи на НА формулата? Другото - при приготвяне по упътването на опаковката, става много рядка консистенция - такава ли е нормалната?
И последно, относно AR млякото - много трудно се открива по магазините и аптеките, а когато го поръчам в някоя аптека, представителя за съответния район не го кара навреме, за да "не се разкарва за една кутия мляко" цитирам. Имайте предвид, че с такова отношение, няма да наложите млеката си на пазара - децата ядат всеки ден, не само когато има внос на съответния продукт.
Хубав ден от мен, надявам се да възприемете градивно поста ми.

# 556
Здравейте Germar,

За това сме направили и този канал за връзка с потребителите, за да можем да отговорим на въпросите ви, както и да чуем вашето мнение и проблеми.
Млеката за недоносени са с много по-различен състав от обикновените млека за кърмачета, ето защо и прехода е труден. При тях белтъчната компонента е много по-висока, а оттам имат и по-засищащ ефект.
В HA млеката белтъчната компонента е намалена, но съобразена за възрастта или килограмите. Тя е "накъсана" с храносмилателни ензими, за да е хипоалергенна и лесна за храносмилане т.е за да облекчи храносмилателния тракт при проблеми като запек, колики. Това е причината детето да огладнява по-рано. Формулата е адаптирана спрямо състава на кърмата т.е е и рядка като кърмата. Все пак за всеки случай отново внимателно прегледайте таблицата с мерителните лъжици дали приготвяте млякото, както е обозначено.
Вие защо давате HA формула, заради това, че е хипоалергенна или заради проблем с храносмилателната система?. Също млякото за недоносени хипоалергенно ли беше, тъй като ако не е било, то няма смисъл да давате мляко, което е хипоалергенно в момента, тъй като детето отдавна да е развило алергия ако е имало риск.
AR формулата е доста по-гъста, заради влакнините за сгъстяване в нея т.е е и по-засищаща.
За да можем да ви дадем съвет е необходимо да имаме повече информация, ето защо ако решите звъннете на нашия медицински представител, който ще ви консултира - 0889 26 13 29 - г-жа Кошева.
По отношение на дистрибуцията имахме проблем с вноса за кратко на AR формулата, но в момента вече имаме налични количества. Всяка аптека може да заявява млеката от фармацевтичния склад Стинг, от където заявява и лекарствата си. В рамките на един два дни поръчките се изпълняват. Нашият вносител работи с много малко аптеки. Представителите са в различен район всеки ден, ето защо им е трудно, но не невъзможно. Това е причината фармацевтите да могат да имат алтернативен канал от където да заявяват стока и тя да пристига навреме.
Вие от къде сте и къде ви е удобно да пазарувате?
Ще очакваме да се свържете с нас.

# 557
Мога ли да попитам защо в бълраския сайт на Хип млякото Комбиотик 2 е дадено за бебета над 6 месечна възраст а в английския сайт пише че 1цата и 2ката са от раждането? Има ли някаква разлика в състава на Хип Комбиотик тук в България в сравнение с това което се продава в Англия? Моето дете е вече на три месеца и се чудя дали е време да минем на 2ката??

# 558
Здравейте Lemony,

В Англия формулите са разпределени по друг начин, спрямо възрастите. Това зависи от законодателствата на различните страни по отношение на храненето с млека за кърмачета.
В България формулите са разпределени по възрасти така, както в Германия и Австрия.
Трябва детето да навърши 6 месеца, за да преминете към двойката, която ние предлагаме на нашия пазар, така както в немския сайт.

# 559
Hipp , аз живея в Англия и искам да попитам като навършим 6 месеца може ли да минаваме към комбиотик 2? И много търсих еднокомпонентни пюрета на хип в големите вериги магазини, но открих само sweet potato , нищо друго , а ми се искаше да почнем с ваши пюренца.

# 560
Здравейте MIVA06,

Да, като навършите 6 месеца спокойно можете да преминете към двойката. Дори двойката в тази страна да е с по-ранна възраст, и детето наддава добре и се развива добре с единицата, то не бързайте с двойката. Този съвет го даваме независимо от страната и законодателствата, тъй като единиците са винаги строго адаптирани спрямо състава на кърмата. Възрастите на опаковките показват минималните възрасти, те обаче не са ориентир за максималния период през, който могат да се прилагат. Това е така, тъй като ако един продукт се прилага по-рано това може да се отрази върху здравето и развитието.
В България супермаркетите също поддържат едва 20-30% от продуктите, които предлагаме. Специализираните магазини за детски храни са тези, които поддържат целия асортимент.
В Англия предполагаме, че е същото положението.

# 561
благодаря ви за бързия отговор, много сме доволни от 1та до кога мога да я ползвам за да не ощететявам детето в развитието му

# 562
Здравейте отново,

Единицата можете да я ползвате до една годишна възраст стига детето да наддава добре и да се засища. В момента, в който забележите, че детето огладнява по-рано е необходимо да преминете към двойката, тъй като през втората половина на първата година детето започва да изразходва много повече енергия.

# 563
Здравейте!Моето момченце е на 7,5 месеца и от 2-3 седмици сме на Хип Комбиотик 2.Като му правя кашите с това мляко,обаче,е някакъв ужас!Хич не се разтварят.Ще ги правя с Хип Комбиотик 1.Проблем ли ще е,ако отворения пакет с мляко го ползвам 18 дни,примерно,а не 14,както вие сте посочили?Защото единицата ще ми е само за кашите.

# 564
Здравейте valentina0577,

Можете да ползвате единицата за приготвяне на кашите. На опаковките е обозначен 2 седмици срок на годност при отворен пакет на млякото, но тъй като вече сте по-големи и ако съхранявате пакета на сухо място, то можете да го ползвате 3-4 седмици.

# 565
Hipp , аз живея в Англия и искам да попитам като навършим 6 месеца може ли да минаваме към комбиотик 2? И много търсих еднокомпонентни пюрета на хип в големите вериги магазини, но открих само sweet potato , нищо друго , а ми се искаше да почнем с ваши пюренца.

аз в тази връзка да попитам, в Англия доста се говори, че от здравният регулатор са забранили използането на Combiotic. ние ще се местим там и ми е притеснено какво ще праим - ще сменяме млякото ли или от тук да си купим. и защо всъщност забраняват Combiotica?

# 566
Здравейте Nelly_Lu,

Ние нямаме подобна информация. Продуктите се предлагат свободно на английския пазар.

# 567
Здравейте,
синът ми е на 1 година и 1 месец. Преди две седмици преминахме на Комбиотик 3, но той пие все по-малко и по-малко АМ - само преди два месеца изпиваше по 200 г сутрин и вечер, после по 120-150 г, а сега след смяната едва успявам да му пробутам по 50 г. Не знам дали това се дължи на многото нови храни, които опитва през деня, или 3-ката не му харесва толкова. Смятате ли, че е добра идея да го върна на 2-ката? Мерси много!   

# 568
Здравейте, макар да не е Комбиотик, имам въпрос относно ХИП 4. Забелязах, че мерителната лъжичка е по-малко като вместимост спрямо другите млека и че максималната указана доза е 5 м.л в 150 мл. вода. Бихте ли дали малко повече информация за това мляко - по-гъсто ли е? По-засищащо ли е?
Може ли да се смесва с някоя от другите формули? Благодаря!

# 569
Здравейте, използваме Hipp combiotic  от 4 месец и до сега си го пием без проблем. В момента пием ХИП combiotic  4. Проблемът е,че не мога да го намеря в нито един магазин. Казват ми на всякъде , че е спрян и няма в наличност. Понеже не намерихме никъде и го заменихме с ХИП organic .  Имате ли информация кога отново ще го пуснете на пазара?

Общи условия

Активация на акаунт