HiPP Combiotic

• 136 967
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Извинявам се, че отново повдигам въпроса, но е изключително важно за мен
имам информация от UK, че UK Health Department забравяна на HIPP да използва както пробиотици, така и health claim (каквото и да ознаава), че формулата съдържа същите.
до колкото разбрах е свързано с това, че няма достатъчно доказателства че обогатяването с пробиотици води до нещо по-добро. не са ли всички млека на HIPP с пробиотици? и какво ще е отражението на това във формулите в UK? Да се запасим ли с млека от тук или?

# 571
Здравейте,

Anima77,  не приема на мляко може да се дължи на различни причини. HiPP 2 може да се прилага до две годишна възраст, ето защо ако причината е вкусова, то детето би приемало предишната формула, но ако причината е друга, то връщането към двойката не би довело до резултат. Нашият съвет е да пробвате с двойката, ако няма ефект, то се старайте млякото да се въвежда към останалите основни хранения т.е. да са млечни, в закуските и вечерите да присъства млечна компонента.

blueeyes, мерителните лъжички като грамаж на всичките формули са различни, но всички формули се дозират по един и същ начин т.е 5 лъжички независимо от формулата се разтварят в 150 мл. вода. Различните формули са различни като гъстота, засищане и енергийност. HiPP 4 вече се води мляко за подрастващи деца. То не е толкова гъсто като например двойката, но е така разработено, че да удовлетворява нуждите на подрастващия организъм. Не е препоръчително да се смесва с други формули. Имайте предвид, че тройката може да се дава до 3 годишна възраст, т.е има застъпване на формулите, в зависимост от индивидуалното развитие на децата.

deizzi_7, за съжаление в момента имаме проблем с вноса на HiPP 4. Той се дължи на голямото търсене на продукта на европейския пазар и невъзможност да ни доставят исканите количества. Надяваме се края на месец Октомври проблема да бъде преодолян.

Nelly_Lu, ние нямаме подобна информация. Знаем, че млеката HiPP се предлагат в Англия. Също не е вярно, че няма научно потвърдени статии, които доказват ползите на Пробиотиците. Например такива проучвания, които са рандомизирани и признати от ESPAGHAN - европейското дружество по педиатрия, гастроенерология, хепатология и хранене бяха публикувани - Lopes 2011, Macdonaldo- 2012. Дори да има проблем с пробиотиците в Англия, HiPP произвежда серия без пробиотик т.е мляко ще има на този пазар.
Все пак ако прецените, че би ви било по-спокойно вземете си мляко от тук, поне в началото.

# 572
Благодаря ви за отговора.  Simple Smile

# 573
Здравейте!Ползваме Хип Конбиотик 1  кутиите от 800 мг, но в последната седмица не го откривам в нито един магазин както във Враца,така и в няколко магазина в София ,беше изчерпан.Може ли да ме насочите къде има зареден?

# 574
Здравейте venito85,

В момента имаме както 300, така и 800 г. опаковка HiPP 1 Combiotic.
Ако ви е удобен магазин Лабиринт в кв. Люлин - София, там днес беше зареден.

# 575
Здравейте!

Какво се случва с ХИП 4?

Последните 2 месеца го откривам изключително трудно. Обикаляме редица магазини, търсим го и сме поставени в изключително затруднена и неудобна ситуация всеки път когато трябва да купуваме нова кутия, а това се случва почти всяка седмица!!!

Защо след като сме се доверили на ХИП, за да отгледаме децата си сега ни поставяте в такава ситуация? Нима Българският пазар не е част от европейския и децата тук не са толкова важни колкото останалите в Европа, за които "уж" се пренасочва производството?!?

За мен отговорът ви към deizzi_7 относно количествата е неприемлив и ще търся друго обяснение на друго място!

# 576
мимоза извинете че се намесвам, но ако пазарувате онлайн хипп 4 може да намерие в амазон  Peace

# 577
Аз също предлагам 2 кутии Хипп Комбиотик 4, останаха ми от малката - в срок на годност са.

# 578
Здравейте Mimoz@,

Разбираме ви, но ситуацията с HiPP e такава не само в България. Осигуряването на био суровина се оказва недостатъчна за търсенето, което се създаде от началото на годината в цяла Европа. В Германия и Австрия по рафтовете се зарежда само по една, две кутии от продуктите, за да не се презареждат потребителите и да има равномерно разпределение за всички, но въпреки това има проблем. У нас досега имаме регулярен внос на единицата и двойката, като също се стремим да разпределим равномерно тези количества, за да  няма презареждане и от страна на търговските обекти. HiPP 4 обаче очакваме най-скоро през Октомври.

# 579
Може ли да се започне Хип Комбиотик3 на 9 месеца?

# 580
Здравейте valentina0577,

Можете. HiPP 3 може да се дава до 2 годишна възраст т.е има препокриване на възрастите с четворката, тъй като всяко дете има различни предпочитания.

# 581
  • гр.Пловдив
Здравейте,бебето ми е на 1 месец и го дохранвам с Хип Комбиотик 1 HA,вярно ли е,че трябва да се дава по лекарско предписание?Вярно ли е,че хипоалергенните млека са с 30 до 90% по-голямо съдържание на сол?Прочетох тези неща случайно на едно място и ми се сториха тревожни #Crazy

# 582
  • София
teddynm консултантите на Хипп ще ти дадат най-точно инфо,но по лекарско предписание се дават анти-рефлукс и комфорт млеката.Препоръчително,но не задължително е до 4ти  / 6ти месец бебето да е на ХА формула,за да се намали до минимум риска от АБКМ,но за алергиите фамилната обремененост е по-важна,а ние нямаме проблеми.Синът ми е кърмен кратко за съжаление и откакто навърши месец минахме изцяло на Hipp Combiotic 1,сега сме на двойката и не сме ползвали ХА формула.

# 583
Здравейте teddynm,

Всички млека трябва да се включат само след консултация с лекар. Нито една формула обаче не е необходимо да се закупува с рецепта, както лекарствата. Ако детето има проблем или просто за профилактика на някакво заболяване също е необходимо първо да се консултирате с лекар.
HiPP HA млеката са специализирани формули, които се различават от обикновените млека Combiotic само по това, че белтъка е накъсан на по-малки фрагменти с помощта на храносмилателни ензими, за да е по-лесен за храносмилане от толкова малки деца, тъй като формулите са произведени от краве мляко, а от друга страна белтъците да не са алергизиращи.
Млеката са адаптирани като състав спрямо състава на кърмата, ето защо големи отклонение по-отношение на който и да било компонент е невъзможен. Няма повече сол, от нормите, които са установени за млека предназначени за кърмаческата възраст.

# 584
Каква е точно разликата като съдържание между Хип Комбиотик 2 и 3?

Общи условия

Активация на акаунт