HiPP Combiotic

• 136 928
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте valentina0577,

Разликата между двете формули е само в количествените съотношения на съответните компоненти, така че да удовлетворяват нуждите на организма за съответната възраст. Все пак разликите не са големи, така както между единицата и двойката.
HiPP 2 може да се прилага до две годишна възраст, а HiPP 3 до три годишна възраст. На опаковките са обозначени единствено минималните възрасти, тъй като ако по-рано се въведе съответния продукт, би имало риск за здравето.
Ако подробно бихте искали да видите разликите, можем да ви изпратим етикетите на вашата поща.

# 586
здравейте
В Англия няма комбиотик 2
, а има само 2 hungry baby  newsm78
затова си взехме това
вижда ми се доста по гъстичко и трудно за разтваряне, но както и да е ... нали е правилното мляко не съм в грешка нещо.. пише от 6м +  newsm78

# 587
  • София
а това 2 hungry baby не е ли като нашенското номер 2  newsm78

# 588
бамбарадамбара пише че е от 0+

# 589
  • София
ами номер едно тогава откога е?
имам предвид в Англия.
аз ги загледах, че са с по-ниска цена от тук и се замислих дали да не си купя оттам  Crossing Arms

# 590
Здравейте,

Пишете ни за възрастта на детето, и ние ще ви препоръчаме коя формула ще е най-добра за вашето бебе. Става объркване, тъй като в някои страни има нулеви формули в други номерацията се определя от закона и според други критерии не само от възрастта и могат да станат грешки.

# 591
хип малката е на 6 месеца .
бамбарадамбара  1та е пак от раждането , но 2та се води за по гладни бебчета, които сигурно не ги насища 1та  newsm78 .
доста мами съм чела че вземат мляко от тук понеже им е по изгодно

# 592
Здравейте!

Защо вече никъде не може да се купи Комбиотик 4? Ще се появят ли отново?

# 593
andra77 Simple Smile
вече си мислех, че само аз използвам Хип 4

# 594
Здравейте,

тъй като изкарахме грипа с повръщане и разстройство се наложи временно да спрем адаптираното мляко, ползваме Комбиотик 2 /заместихме го с лечебна храна/.  Детето е добре и мисля да я върна към обичайното АМ, има ли показания млякото да не се смесва с други подобни храни? Според педиатъра трябва временно да задържа и двете като постепенно увеличавам количествата, но аз се притеснявам АМ и лечебната храна да не би да си взаимодействат някак си?!?

# 595
Здравейте,

HiPP 4 не е спряна от производство или внос. Новите количества пристигат до края на тази седмица, като им предстои стикиране, ето защо около 10-ти вече ще са на пазара. Търсете ги в детстките магазини, които ще заредят първи.

julia21, ако лекар ви е препоръчал смес от две млека, то не се притеснявайте. По принцип препоръките на педиатричните дружества са, след рехидратация вследствие на диария и повръщане децата да не преминават към диетично мляко,  а да продължат на кърма или млякото на което са. Но вашия педиатър е решил да приложи такава схема на лечение, тъй като той носи отговорността.
Няма опасност да си взаимодействат млеката, така че да се изяви здравословен проблем, ако детето ви е над 6 месечна възраст.

# 596
Здравейте! Бебчо е на 4 месеца и наддава доста скоростно. Вече е изцяло на Хип комбиотик. Въпросът ми е колко милилитра точно трябва да изпива на едно хранене. Според таблицата на кутията трябва да изпива 200мл. Струва ми се доста...  Thinking

# 597
Здравейте pepijo,

Всяко дете се ражда с различно тегло, наддава и се развива индивидуално т.е и количеството, което ще се приема от едно дето на едно хранене ще е различно при различните деца. Ето защо количествата показани в таблицата са ориентировъчни. Може вашето дете да приема например 160 мл. на хранене и да наддава добре и обратно дете на същата възраст да приема същото количество и да му е малко. Не е задължително стриктно да спазвате, количествата на опаковката ако детето наддава добре. Нашият съвет е да задържите сегашното количество за няколко седмици или месец. Детето само ще ви покаже, кога е време леко да увеличите млякото, както и детската консултация, с измерването на детето.

# 598
Здравейте,
Искам да попитам има ли в Hipp DHA и ARA?   

# 599
Здравейте tania_13,

Да, във всички млека за кърмачета, стартиращи формули се съдържат и двете полиненаситени мастни киселини под общото наименование LCP.

Общи условия

Активация на акаунт