HiPP Combiotic

• 136 779
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
можели и колко време да се държи готовата храна,когато бебето яде малко и заспива бързо?

# 646
Здравейте,

marianna17, HiPP HA го има в някои търговски обекти - Магазин Лабиринт, Магазин Метларов в Люлин 10, ул. Орион 33A -0893 544387 0888 953 180. Обадете се преди да отидете.

dani_dani1981, приготвеното мляко не бива да престоява повече от половин час, особено при по-малки деца под 6 месечна възраст. Опитайте се да приготвяте по-малки дози, по-начесто. В противен случай има риск от развитие на патогенна микрофлора, попадайки в млякото в процеса на приготвяне.

# 647
Здравейте,

бебнцето ми е на 45 дни и го храня с Hipp combiotic 1. Следвайки указанията на кутията, на тази възраст трябва да приготвям 150 мл вода + 5 лъжички мляко и храненията да са 5 на брой. Тъй като все още не можем да махнем нощното хранене, се интересувам от следното:  в нашата ситуация как трябва да са разпределени храненията? 4 през дневните часове и едно нощно? или 5 през деня и едно шесто хранене през нощта. Какво количество готова храна трябва да поема бебето за 24 часа?
Благодаря

# 648
  • София
vanjuha  тези количества са ориентировъчни. Дъщеря ми на вашата възраст едвам изяждаше по 90 мл вода + 3л. Хип. !50 мл започна да яде към 4 м. всяко дете е индивидуално и има различни нужди от кол. мляко. Води се от бебето, ако  е гладно и си изпие цялото шише , ще плаче. Ако пък е сито и не иска да си допие млякото не го насилвай. За режима съм се водила по нея до третия месец  имахме 7 храненя, като мина на 4 часов режим има 5. все още става да се храни в 5-5.30 през нощта

# 649
Здравейте!
Задължително ли е преминаването от Хип Комбиотик 2 към Хип Комбиотик 3 след 10 месец...
или може и по късно ,като са ми казвали че от 1 към 2 не е задължително да се премине точно на 6 месеца.
Благодаря!

# 650
Здравейте
Не знам дали вече сте говорили за това, но аз сега се сблъсквам с графика за хранене. Въпросът ми е много подобен на vanjuha. Бебчето ми е на 42 дни и е време по схемата да минем на 5 хранения. Сега се храним през 3:30 часа ( 6:30; 10:00; 13:30; 17:00; 20:30; 24:00; ) 6 пъти. Молбата ми е за примерна схема за храненията. Дали да ги направим с интервал помежду им 4 часа? Кога е време да се махне още едно от нощните хранения?
Много ви Благодаря.

# 651
Здравейте
Не знам дали вече сте говорили за това, но аз сега се сблъсквам с графика за хранене. Въпросът ми е много подобен на vanjuha. Бебчето ми е на 42 дни и е време по схемата да минем на 5 хранения. Сега се храним през 3:30 часа ( 6:30; 10:00; 13:30; 17:00; 20:30; 24:00; ) 6 пъти. Молбата ми е за примерна схема за храненията. Дали да ги направим с интервал помежду им 4 часа? Кога е време да се махне още едно от нощните хранения?
Много ви Благодаря.

Здравейте,
А нощно хранене правите ли? Тогсва би трябвало да са 7 храненията. Аз правя общо 5 за 24 часа, но точно това не ми е ясно: 5 за денонощие или 5 + 1 нощно хранене

# 652
 Много точно съм казала часовете в който се храним. За 24 часа се храним 6 пъти. Последно ядем в полунощ и след това сутрин в 6. Но сега имам нужда от примерна схема за 5 хранения за 24 часа и кога се удължава нощната почивка.

# 653
Много точно съм казала часовете в който се храним. За 24 часа се храним 6 пъти. Последно ядем в полунощ и след това сутрин в 6. Но сега имам нужда от примерна схема за 5 хранения за 24 часа и кога се удължава нощната почивка.
Ние се храним на интервал от около 5 ч и правим 5 хранения за 24 часа, но едното но хранене винаги е към 3ч през нощта. Изобщо не можем да обърнем режима

# 654
  • София

Бебето трябва да има 6 хранения ПОНЕ до навършени 3 месеца, че и до по-късно.

# 655

Педиатрите са на друго мнение. Нашата педиатърка още преди месец ни посъветва да почиваме нощем и да правим 5 хранения общо

# 656
  • София
И аз това щях  да попитам защо толкова държите да премахнете  нощтното хранене   newsm78. Моята дъщеря е на 7 м. и както съм писала все още има едно нощно хранене. Останалите сама си ги отказа, без насилствено да я наливам с вода. Когато детето е готово да поеме по-голямо количество мляко, само преминава на по-дълги интервали. няма смисъл да се опитвате да го натъпчете с мляко , което то ще повърне , за да прави по-голяма пауза и но възраст  няма и 2 м. но все пак всяка майка , преценява как да гледа детето си.

# 657
  • София

Педиатрите са на друго мнение. Нашата педиатърка още преди месец ни посъветва да почиваме нощем и да правим 5 хранения общо

Повечето педиатри карат по стари схеми на хранене и захранване, моята ни препоръча да започнем с жълтък на 4 м, при условие че аз започнах да захранвам на 5м.  Crazy.Още повече в американски статий и книги съм чела, че детето е по-добре да се храни на по-малки интервали и п0-малки количества

# 658
  • София
И аз това щях  да попитам защо толкова държите да премахнете  нощтното хранене   newsm78. Моята дъщеря е на 7 м. и както съм писала все още има едно нощно хранене. Останалите сама си ги отказа, без насилствено да я наливам с вода. Когато детето е готово да поеме по-голямо количество мляко, само преминава на по-дълги интервали. няма смисъл да се опитвате да го натъпчете с мляко , което то ще повърне , за да прави по-голяма пауза и но възраст  няма и 2 м. но все пак всяка майка , преценява как да гледа детето си.

По-точно и аз не бих могла да го напиша  Peace

# 659
  • София
Моята педиатърка каза, че тези схеми на кутията не се отнасят за системата в България. Зависи колко е голямо детето, но схемата дори без нощно хранене е 7 на ден. През деня през 3 часа, а нощем с 6 часа почивка. Най-много да се намалят до 6.

Общи условия

Активация на акаунт