HiPP Combiotic

• 136 654
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
 Не знам, явно ги разделят с 1-ката. Номер три е от 6-тия месец. Тези дни о4аквам 8 кутии 1-ка от тях.

# 676
  • София
Хм, а тук 2 е от 6 месеца...
Намерих още една двойка, която пише че е от раждането.
http://www.ebay.co.uk/itm/Hipp-Organic-Hungry-Infant-Milk-800g-/ … sh=item3cd739fdb8

# 677
Хм, а тук 2 е от 6 месеца...
Намерих още една двойка, която пише че е от раждането.
http://www.ebay.co.uk/itm/Hipp-Organic-Hungry-Infant-Milk-800g-/ … sh=item3cd739fdb8
Mлякото е същото, само кутиите са различни. Явно така си ги номерират. На теб за колко месечно бебче ти трябва мляко?

Редактирам се.. видях.. Ако ще поръчваш от тях мляко вземи 1-ка.

# 678
  • София
Аз сега давам 1-ца. Но гледам за след 6-месеца. Ориентирам се сега понеже излиза доста по-евтино от тук.

# 679
Аз сега давам 1-ца. Но гледам за след 6-месеца. Ориентирам се сега понеже излиза доста по-евтино от тук.
И аз именно заради цената го поръчах от там. Поръчах и оризовите им каши, които смятам да използвам при захранването. За след 6-ти месец е 3-ката.

# 680
  • София
Мерси. И аз ммисля да ползвам кашите.
Само се чудя дали след като не сме на кърма, да не почна захранването от 4 навършен месец.

# 681
Мерси. И аз ммисля да ползвам кашите.
Само се чудя дали след като не сме на кърма, да не почна захранването от 4 навършен месец.
Според мен е рано. Смятам да я захраня не по-рано от 5 месеца и половина.

# 682
  • София
Вие също ли сте изцяло на АМ?
Гледам в този сайт и пюретата са доста по-евтини от тук.
И аз ако кърмех, щях да захранвам късно, но така..не знам. Нали на оризовата каша по принцип пише, че е над 4 месеца та се замислих.

# 683
Вие също ли сте изцяло на АМ?
Гледам в този сайт и пюретата са доста по-евтини от тук.
И аз ако кърмех, щях да захранвам късно, но така..не знам. Нали на оризовата каша по принцип пише, че е над 4 месеца та се замислих.
От 20-тия ден сме изцяло на АМ. Не гледай какво пише. Захрани детето по-късно. Пюретата незнам в какво състояние ще пристигнат при транспорта, освен ако не се поръчат онези в тубичките. Смятам да правя поне в началото домашни пюрета.

# 684
  • гр.Пловдив
Здравейте,ние сме на Хипп 1 ХА от самото начало,с навършването на 4 месеца педи ми каза да зхраня с оризова каша-купих на Хип пак,заедно с половин бурканче пюренце от тиква на ден,засега му се услаждат и много добре ги понася,но ми прави впечатление,че млякото взе да не го засища вече добре.Единицата ХА ще я пие до шестия месец включително,после ще му взема двойка.

Иначе оризовата каша пак си я разтварям в АМ Peace

Иначе и аз исках да зхраня най-рано от петия месец,но той е много лаком и бяхме стигнали до 2 кутии на седмица АМ,просто не ставаше само на мляко,така поне откарва две,три хранения с пюре и каша... Mr. Green

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 14:18 от AnMary

# 685
Има мляко за гладни бебета, което засища.

# 686
Здравейте ,
бебето ми е на 2 месеца и половина , за съжаление кърмих само 10 дни  и от тогава е изцяло на Хип Комбиотик 1  . Но от известно време се запича и не може да се изхожда всеки ден.Искам да попитам възможно ли е да е от млякото .И искам да го храня с ХИП какъв друг вариант мога да използвам

# 687
Не съм чувала Хип да запича, даже напротив, други майки споделят, че като са минали на Хип и бебетата им вече се изхождат.
Ноо, това не означава, че и при твоето бебе е така.
Даваш ли някакви капки за колики?
И защо смяташ, че бебето се запича-само защото не се изхожда всеки ден ли?
Ако не е твърдо, а нормално ако, не е проблем, че не се изхожда ежедневно.

# 688
По съвет на педиатърката давам АБОКОЛИКЕН и съм доволна,от колики не се оплаквам
Вече 3 ден малкия не се е изхождал,до сега съм нямала никакъв проблем с изхождането .
Днес говорих с педиатърката и ми каза да му дам ЛАКТОЛОЗА и сега чакам този дълго чакан момент.
Нормално ли е детето да спре да се изхожда.

# 689
По съвет на педиатърката давам АБОКОЛИКЕН и съм доволна,от колики не се оплаквам
Вече 3 ден малкия не се е изхождал,до сега съм нямала никакъв проблем с изхождането .
Днес говорих с педиатърката и ми каза да му дам ЛАКТОЛОЗА и сега чакам този дълго чакан момент.
Нормално ли е детето да спре да се изхожда.

Нормално е до 48 4аса.

Общи условия

Активация на акаунт