Лидл ::10::

• 74 262
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, вижали ли ли сте в Лидл Пловдив в Тракия все още от електронните кантари, за нормално теглене, не кухненски?
Няма със сигурност.

# 196
  • Пловдив
Момичета, вижали ли ли сте в Лидл Пловдив в Тракия все още от електронните кантари, за нормално теглене, не кухненски?
Няма със сигурност.

Благодаря, значи няма смисъл да се разхождам до там.

# 197
  • Pb
Момичета, хич ме няма във вината. Препоръчайте ми червено, че иначе ще взема на сляпо.

# 198
  • Shumen, Bulgaria
Момичета някои има ли впечетление от дамските сатенени пижами. Цената ми се струва добра? Вие какво ще кажете? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13413.htm

# 199
Момичета, хич ме няма във вината. Препоръчайте ми червено, че иначе ще взема на сляпо.

Аз лично най-много харесвам Мерлото от Австралия, след това Каберне совиньон от Чили. Не ми хареса Руби каберне от Калифорния. И трите са на една цена.

Обаче не съм познавач, а само консуматор  Grinning

# 200
  • Варна
Благодаря ви момичета. Hug

# 201
  • София
Момичета, кажете моля ви  за замразените банички в синя опаковка по 1 кг. Хубави ли са? Скоро прочетох хубави неща за бутер тестото и тези ли са така хубави?
Ако имаш предвид баничките със сирене и тези с кренвирш, да, хубави са. Изпичат се добре, стават хрупкави и вкусни, не остава отвътре сурово тесто, както при някои от нашите - Фамилия, Белла и т.н. Само ги слагаш във фурната и след 20-30мин. закуската е готова  Hug

# 202
  • на Земята
Момичета в нашия Лидл има два вида детски ботушки.Едните имат цип отпред и после залепващи се,а другите са без ципа.Моля,ако някой ако има впечатление да сподели.По назад в темата на няколко пъти виждах коментари,но може би става въпрос за по предишни модели.....Интересуват ме по-специално модела,който няма ципче.И двата вида са гумирани в долната част т.е от глезена на долу.Дано сте ме разбрали.че обясних...Благодаря!

# 203
  • София
Добре де, каква е тази унгарска гъска, дето струва 45 лева  newsm78 Може би със златни бутчета?.......
Пижамите и на мен ми се иска да ги видя, както и корсажите, спомням си, че ги бяхте похвалили. А такива сутиени (като тези, дето ще са на промоция от четвъртък) до сега пускали ли са и имате ли впечатления? Благодаря.

# 204
Не, сама се маринова и доброволно скача в тавата! Mr. Green

# 205
  • софия
Добре де, каква е тази унгарска гъска, дето струва 45 лева  newsm78 Може би със златни бутчета?.......
Пижамите и на мен ми се иска да ги видя, както и корсажите, спомням си, че ги бяхте похвалили. А такива сутиени (като тези, дето ще са на промоция от четвъртък) до сега пускали ли са и имате ли впечатления? Благодаря.
Кг излиза по около 11,84 лв. Нямам идея какви са цените на гъските. Пише, че е 3.8 кг.

Аз от миналата година имам сатенена пижама (бежовата на кафяви точки). Много съм доволна - леко е ватирана, съхне много бързо. Като, че ли, тогава беше по-евтина. Ще помисля дали да не си взема още една.

# 206
Няма със сигурност.

portokalche, защо не пробваш на клиентския тел. - може да ти изнамерят от някой друг магазин

# 207
Опитах Choco Nussa и да си кажа честно има голяма разлика с Нутелата, прави сте нутелата си е нутела, друго не може да се сравнява с нея.Няма място за сравнение.

# 208
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1146917

Изчакайте да минат празниците  Wink

# 209
  • Пловдив
Няма със сигурност.

portokalche, защо не пробваш на клиентския тел. - може да ти изнамерят от някой друг магазин

Мъжът ми е бърз и вчера вече беше купил от Техномаркет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт