Лидл ::10::

• 74 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Понеже малко шоколади и марципани унищожавам, та трябва да хвана супената лъжица и да кУсам от буркана ли  Joy

# 181
  • Бургас
Сакън! Не хаби мат'риала щом не си познавач и ценител Naughty Mr. Green

И да измрънкам, че таман бях решила какво да сготвя набързичко утре с продукти от Лидл уж и то какво стана - пилешко филе йок, пушено сирене тц, а сметаната Пилос била намалена малката, а не голямата дето я взех (лакомо, какво да го правиш)... Ми няма да готвя пък Crossing Arms

# 182
  • Бургас
То се е видяло,че скоро няма да заредят кетчупа на Микадо  Crossing Arms ,та да питам има ли отзиви за другите марки кетчуп?  Rolling Eyes

# 183
  • Варна
Привет, някой да има лични впечатления от това? Или ако може да споделите реални размери?

# 184
Момичета, кажете моля ви  за замразените банички в синя опаковка по 1 кг. Хубави ли са? Скоро прочетох хубави неща за бутер тестото и тези ли са така хубави?

# 185
  • вече Пловдив
Привет, някой да има лични впечатления от това? Или ако може да споделите реални размери?
Разгледах го в петък - беше отворен 1 куб в Лидъла в СтЗ. Куб със страна около 25-30 см. Картинката дава доста ясна представа. Гледах, гледах и в крайна сметка не го взех...

# 186
  • вече Пловдив
Разгледах го в петък - беше отворен 1 в Лидъла в СтЗ. Дървен куб със страна около 25-30 см. Картинката дава доста ясна представа за игрите. Гледах, гледах и в крайна сметка не го взех...

# 187
  • Варна
Ваня, много благодаря!  bouquet Мислех, че е по-голямо и две деца могат да играят без да се бутат от две различни страни.

# 188
И аз го гледах кубчето. В крайна сметка също се отказах...
Едната му страна е с 4 геометрични фигурки, които трябва да се пъхнат в съответният отвор. Имаме доста такива играчки и най-вече заради това не го взех.

# 189
  • Варна
Здравейте!Изчетох няколко теми,но така и не открих нищо за праховете?Кажете ми дали са хубави и кои точно?Благодаря ви предварително. Hug

# 190
  • Варна
Здравейте!Изчетох няколко теми,но така и не открих нищо за праховете?Кажете ми дали са хубави и кои точно?Благодаря ви предварително. Hug
На мен ми харесва MaxiTrat за цветно пране. Нормално/до силно замърсени дрехи ги изпира идеално и аромата ми допада.

# 191
  • Пловдив
Момичета, вижали ли ли сте в Лидл Пловдив в Тракия все още от електронните кантари, за нормално теглене, не кухненски?

# 192
Искам да си призная, че повлияна от вас вчера обрах Лидл Simple Smile Пък и да се пооплача....от шоколада с парченцата имаше само от белия с кокос Sad Толкова му се точех, а нямаше... Дано заредят,че искам да го опитам. Взех си и от универсалните кърпи на W5 и сега ще ги пробвам. Пуканките със сол си ги взех и довечера ще ги пробваме.. Колкото повече ви чета, толкова повече ми се пълни списъка с продукти за купуване Simple Smile

# 193
Запис,че вече си имам ЛИДЛ наблизо:)   bouquet

# 194
  • Pb
Поли, извинявай, че съм те прекръстила.   bouquet

В събота взех от спортните долнища за момче. Малко странна ми идва кройката, но като за цената си е добре.
Пробвахме мини-вафличките асорти (2 лв. и нещо беше пакета, но не обърнах внимание дали това е редовна или промо цена) - не са лоши, но едва ли ще ги повторя.

жани, праховете им никак не са лоши откъм качество на изпиране, но не притежават така кутирания по рекламите "парфюмен аромат".

Общи условия

Активация на акаунт