Лидл ::10::

• 74 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
аз също по принцип винаги смлян копувам и предпочитам да е на  порциики(бобички или както там се казват). Просто тогава се случи мъжът ми да купи, вкусово не видях разлика от другите.

# 256
Аз също често вземам от спанака. В началото имах предубеждение относно чистотата му, обаче никога не ми се е случвало да хрусна пясък или нещо друго (както ми се случва с пресния, въпреки, че го мия старателно). Правя го на супа, прибавям го към пържени яйца като гарнитура (задушен с малко сметана) или го правя на руло:
2 яйца, малко настърган кашкавал и отцедения от водата спанак -разбърква се, изсипва се в голяма правоъгълна тава върху хартия за печене, изпича се за 20-30 мин на 180 гр., после се намазва с крема сирене с подправки, слага се някаква плънка - пушена сьомга, тънко свинско филе, кисели краставички (по избор) и се навива на руло. Нарязва се на тънки колелца - много е вкусно.  Blush

# 257
Имате ли представа дали е почнал да се строи втория Лидл в Габрово? Там готвеха и един Кауфланд? Simple Smile

# 258
  • В най - голямото село
Цитат
На мен не ми хареса лидълският спанак

И на мен

# 259
Здравейте. Следя ви редовно и благодарение на вашите препоръки нямам лоши покупки.

Искам да ви попитам с точни размери ли са корсажите с вграден сутиен, които ще се предлагат от утре (т.е. чашка 75С си е 75С). 

Да, майка ми е 85В и си взима точно този размер - казва, че и пасва идеално.

# 260
Благодаря, Хапя   bouquet

# 261
 Колко са дълги тези корсажи?

# 262
  • София
Колко са дълги тези корсажи?

Определено са по-дълги от стандартните
дамски корсажи, малко под средата на ханша.
Страшно съм доволна от тях! Не мърдат при
прането.

# 263
  • София
Аз си взех от тези, които преди бяха пуснали, без вграден сутиен, многом и е удобен, дълги са (аз съм висока и на мен са ми дългички), доволна съм, ако ги пуснат пак бих си взела.

# 264

Момичета, а детските одеяла от полар някой наживо виждал ли ги е, дали са хубави?

# 265
Как мислите този заек от промоцията от четвъртък дали ще е хубав? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13454.htm
 Peace -за корсажите,отговарят си на номерата

# 266
  • София
Похвал на Лионския салам Simple Smile

# 267

Момичета, а детските одеяла от полар някой наживо виждал ли ги е, дали са хубави?

А килимите?

# 268
Пресните зелени пиперки са хубави- от промоцията на 2 лв/кг. А също варена свинска шунка на Пикок.

# 269
И аз да се включа с питане - някой от днес видял ли е детските китара, пианото и барабан.
Дали си струват парите, аз ги гледах в брошурата и много ги харесат, но моля за мнение .

Общи условия

Активация на акаунт