Лидл ::10::

• 74 237
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Направо ме убихте с тази кокошка. Joy

# 241
Направо ме убихте с тази кокошка. Joy

Усетих аз, че не и е чиста работата  Mr. Green

# 242
  • София
Дайте идея какво да го правя замразения спанак от Лидл.

Един пакет го сготвих с ориз, но сложих и домати. Стана ужасно и замина в боклука.

Втори път, пак с ориз но без домати. Пак беше с гаден вкус.

Не е като другите спанаци, замразени дето се продават.

И сега един пакет ми отлежава щото ме е страх, че пак ще си стоим гладни.

# 243
  • София
Вкъщи това е един от най-често ползваните продукти. Веднъж седмично малките си изкрънкват спаначена супа. Много обичат. Пък и става за 30 минути. Аз я правя така:
Нарязвам една глава лук, задушавам с олио и 1 чаша вода, след това допълвам тенджерата с вода и слагам замразения спанак, само го "обелвам". Добавям едно кубче бульон и сладък червен пипер. Като заври слагам една топка фиде. След 5 мин махам от котлона. Правя застройка от едно яйце и едно кисело мляко. И това е.  Heart Eyes

# 244
Със замразен спанак правя лазаня.

Задушавам зелен лук 1-2 връзки, добавям спанака, и натрошавам сирене.
Това е едната плънка, другата е класическия сос бешамел.
Редувам кори, сос, спанак, завършвам с бешамел, настъргвам кашкавал и това е.

Аз лично дори по я харесвам от тази с кайма  Peace

# 245
  • София
Аз правя често спаначена крем супа, любимата на детето, става бързо - слагам глава лук, малко моркови, спанака, обелиени картофи, заливам с вода, сол и мазнина и слагам да заври, слагам малко чубрица. След акто се сварят зеленчуците пасирам, слагам малко краве масло и прясно мляко. Тази седмица сложих и половин праз лук, пак стана вкусно. Това е един от малкото начини детето да яде спанак и праз Simple Smile

# 246
Дайте идея какво да го правя замразения спанак от Лидл.

Един пакет го сготвих с ориз, но сложих и домати. Стана ужасно и замина в боклука.

Втори път, пак с ориз но без домати. Пак беше с гаден вкус.

Не е като другите спанаци, замразени дето се продават.

И сега един пакет ми отлежава щото ме е страх, че пак ще си стоим гладни.
Какво по- различно откриваш от другите замразени спанаци ?
Аз мога също да ви посъветвам да не купувате от спанака в "Пени" - пресовани
топчета, които трудно може да наречеш спанак.
От "Лидл" не съм взимала и дори не съм го забелязала.

# 247
  • София
аз взимах от лидл, спанак нормален, но не ми хареса, че е цяла буца, т.е. половината замина в боклука просто защото не правя такива порции, а докато успея да отделя половината  просто другата вече не ставаше пак за замразяване.
Иначе спанак освен с ориз на супа, правя и на огретен с картофи и  ест яйца, мляко, сирене, масло. както си се прави, просто между картофките намествам от спанака.
Най-накрая стигнахме до марципанче, ще го опитам по-късно Simple Smile добавям много ми хареса, въпреки бадемовият аромат, който не понасям особено, но в случая не е горчив, така че супер балансиран и добър вкус Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 11:32 от Angel_Dust

# 248
Има разлика в замразените спанаци - този от Лидл е във вид на каша, от други места съм купувала и е бил във вид на листенца след размразяване, освен че е порциониран,  зависи за какво ви трябва.
Лидл-ският става за пица със спанак, идеално, подкрепям, че лазанята/канелони със спанак са по-хубави от тези с кайма, моята изпитана рецепта е със спанак и рикота, ако няма - извара, аз слагам и задушени гъбки.

Забравих, купувал ли е някой скоро сметана, дали е пак така гадна, аз смятам да пиша на лидл, да обърнат внимание на производителя, не беше зле при предни партиди, последно купувах, когато беше на промоция - месец-два назад.

# 249
  • София
Мерси за идеите, момичета.

Ще направя супа.

А, спанака е по-различен, според мен, защото като го задушавам не си променя цвета така както този на Виталино, Бондюел, Мергел. И аромата на спанак ми се губи някак си.

# 250
Здравейте момичета, искам да попитам за мнения относно коледните сладкиши на Фаворина - щолена, меденките, шоколадовите бъчивички и шоколадовите фигурки на Дядо Коледа. Моля, някой, ако ги е пробвал да сподели впечатления. Благодаря Ви!
Шоколадовите бъчвички с разни ликьорчета са страхотни  Rolling Eyes От торбичките с дядо Коледа и разни шоколадови шишарки взех за децата за празниците. Като цяло нещата на Фаворина ми харесват много.

Още един глас за шоколадовите бъчвички. От торбичките с Дядо Коледа и разни джудженца слагам в коледния календар на дъщерята и много им се радва.  Wink

# 251
  • Варна
На мен не ми хареса лидълският спанак. Наготвих го с ориз и стана като зелена пяна около ориза като се размрази. Надявах се, че ше е на листенца, а той се оказа като смлян.
Въобще вече не откривам замразен спанак на листа. От където и да купим все е смлян.

# 252
Здравейте. Следя ви редовно и благодарение на вашите препоръки нямам лоши покупки.

Искам да ви попитам с точни размери ли са корсажите с вграден сутиен, които ще се предлагат от утре (т.е. чашка 75С си е 75С). 

# 253
  • София
Замразения спанак по принцип се продава на листа или смлян, аз лично търся винаги смлян. От метро си взех една опаковка от 2,5 кг. за 5 лв., на бомбички е и си вземам колкото ми трябва.

Спанак на листа имаше в Кауланд. Просто обръщайте внимание на опаковката какво пише.

# 254
Аз честно казано избягвам да купувам замразен, като знам аз как го мия лист по лист, представям си как е смлян  Sick

Общи условия

Активация на акаунт