Лидл ::10::

• 74 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз искам да заменя "филаделфия". Не зная кое ще се доближи до нея. Вземала съм едно от тези, но не помня кое и не ми допадна много. Може би, когото ги видя ще се сетя.

# 226
  • София
Да следя

# 227
Момичетата бяха похвалили Микадо в пакет, че била като Пикантина.
Аз съм го ползвала,но на мен ми беше прекалено солено..

# 228
  • София
Аз искам да заменя "филаделфия". Не зная кое ще се доближи до нея. Вземала съм едно от тези, но не помня кое и не ми допадна много. Може би, когото ги видя ще се сетя.

Пик фриш най-много ми харесва.

# 229
  • у нас
подправката е много хубава, аз я ползвамм от доста време и отново и отново ще си я купувам. Малко може би и е в повечко солта за пропорцията която предлагат на опаковката Peace

# 230
Здравейте момичета, искам да попитам за мнения относно коледните сладкиши на Фаворина - щолена, меденките, шоколадовите бъчивички и шоколадовите фигурки на Дядо Коледа. Моля, някой, ако ги е пробвал да сподели впечатления. Благодаря Ви!

# 231
Ще пробвам и останалите шоколади,а крема за мазане на Пик фриш наистина е много хубав.Опитах и крем десерта и ми хареса не е лош.Взех и от царевицата на Chira,която много ми харесва.

# 232
Току що им писах и се оплаках от качеството на франзелите.Днес си купих и бяха глетави вътре и това не е за първи път. А в началото бяха страхотни.
Сигурно сте писали, но си купих в четвъртък одеало и много ми харесва. Сега се чудя дали да не повторя.Най -накрая си взех от прочутия марципан. После ще го пробвам.
В младост има одеала все още. Любимото ми нес кафе е на промоция и не го пропуснах.Взех си и немската кокошка да я пробвам,сиренце софра и разни други неща, които постоянно купувам.
О, а защо изчезна онзи замразен микс от морков,броколи и кафиол? Много го купувахме.

# 233
  • Варна

О, а защо изчезна онзи замразен микс от морков,броколи и кафиол? Много го купувахме.
Тъкмо и аз това щях да питам. newsm78 Също и мексиканския, а и граха гледам, че някаква друга марка. Май започна побългаряването. Tired

# 234

Тъкмо и аз това щях да питам. newsm78 Също и мексиканския, а и граха гледам, че някаква друга марка. Май започна побългаряването. Tired
Мексикански има при нас, но не можем да го ядем./ милото получи язва , а децата не го ядат/
Ммммм, хареса ми марципана, с нуга е.Ще си го ям тайно, сама. Mr. Green

# 235
на нас не ни хареса кус куса.. Или не сме го направили както трябва, или шпросто сме свикнали с традиционния вкус Simple Smile Иначе съм много доволна от Лидл. Днес с майка напълнихме количката и платихме само 50 лв Simple Smile Много й похвалих универсалните кърпички и тя си ги взе.

# 236
  • София
Здравейте момичета, искам да попитам за мнения относно коледните сладкиши на Фаворина - щолена, меденките, шоколадовите бъчивички и шоколадовите фигурки на Дядо Коледа. Моля, някой, ако ги е пробвал да сподели впечатления. Благодаря Ви!

Шоколадовите бъчвички с разни ликьорчета са страхотни  Rolling Eyes От торбичките с дядо Коледа и разни шоколадови шишарки взех за децата за празниците. Като цяло нещата на Фаворина ми харесват много.

Иначе харесвам замразения спанак, на добра цена е, едно топено сиренце с гъби и шунка за по 0,89 лв., брецелите са любими на мен и детето  Rolling Eyes Сега се заредих с маринованото червено цвекло, както и с консерви сладка царевица, бяха и те на промоция тази седмица, много е хубава царевицата.

От вината взех 2 пъти, но не ми харесаха (едното беше бордо, другото беше унгарско бяло). Сега гледам ще има на промоция разни на по-високи цени, но не ми се рискува, на тази цена бих си взела нещо сигурно хубаво.

Като цяло много харесвам магазина, има добри попадения, но лекинко вдигат цените, което не ми харесва. Ще изчакаме сега да видим след Коледа какво ще пуснат и намалят.

# 237
Бъчвичките и меденките в пакет с натурален шоколад са много хубави.Кокошката я варих 3 часа в тенджерата под налягане. ShockedТочно като едновремешните,дори имаше и перца Mr. Green

# 238
  • Стара Загора
Аз я сварих за 30 мин под налягане кокошката. Стана като домашна, много хубав бульон пусна. Аз  обезкостявам за супа и се късаше много лесно месото.

# 239
  • София
Ние варихме кокошката 2 часа и половина, след което ни писна и я метнахме на фурна в плик и за още един час стана готова.  Mr. Green Мисля, че няма да повторим. Много хубава беше, страшен бульон, но толкова дълго приготвяне ми скъсва нервите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт