Лидл ::10::

• 74 082
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Купих пресата, много бързо нагрява, мисля че си заслужава.
Аз от кафето на Bellarom купувам само в червената опаковка, сега взех да пробвам и Gold. Много съм доволна от червеното, прави невероятен каймак.
Koleda emotion е онлайн брошура с рецепти.
Миксера е много добър, аз съм много доволна от него.
Честито за пресата! И аз днес я получих като подарък и съм мн.доволна.
А за миксера щом казваш, че си доволна следобед като се събуди бебока отивам да го взимам. На предната промоция май пак беше 29,99лв.

# 421
Мисля, че миксера ще бъде на тази цена от 27.12., когата почва коледната им разпродажба. Провери, за да не се разкарваш напразно

# 422
  • София
Снимката,не е  с добро качество,но се вижда .
http://prikachi.com/images/787/4168787B.jpg
Кафето ,с което направих  беше от Лидл,зелената опаковка,а днес си взех и едно еспресо .Утре ще опитам и с капсули.

# 423
Снимката,не е  с добро качество,но се вижда .
http://prikachi.com/images/787/4168787B.jpg
Кафето ,с което направих  беше от Лидл,зелената опаковка,а днес си взех и едно еспресо .Утре ще опитам и с капсули.

Ох, изтормозих те аз, ама кафе не видях бе  Wink

# 424
Мисля, че миксера ще бъде на тази цена от 27.12., когата почва коледната им разпродажба. Провери, за да не се разкарваш напразно
Благодаря Wink

# 425
krasi1980 миксера е от вторник 27.12. на  29,99лв., иначе досега беше на 45лв. мисля беше цената.

Маслото на Пилос винаги е с малък срок на годност, така че не мисля че ще го намаляват.

# 426
krasi1980 миксера е от вторник 27.12. на  29,99лв., иначе досега беше на 45лв. мисля беше цената.

Маслото на Пилос винаги е с малък срок на годност, така че не мисля че ще го намаляват.
Peace благодаря - чаках с нетърпение малкия да стане и щях да се засиля  Joy

# 427

...
аз съм официално пристрастена вече, към тези жълти хрупки  http://www.lidl.de/media/product/0/0/3/1/6/1/5/crusti-croc-staengli-regular.jpg

Тези пръчици? са ми едни от най-любимите снаксове от ЛИДЛ, но не съм ги виждала във Варна Sad Angel dust, ти от български ЛИДЛ ли ги купуваш? Ако някой знае дали са ги пуснали в някой от варненските магазини, моля да сподели  Hug

# 428
  • София
да, мъжът ми ги купи от тук, даже каза, че били на промоция. за Варна нямам идея, в София сме.

# 429
  • софия
Ееееее, значи, нямате си работа, да знаете Twisted Evil Пуснахте ми мухата с тази преса.  Crossing Arms

# 430
Аз да питам пак - някой беше споменал за сауната за лице - че прави инхалации на детето си и е много доволен, та може ли повече инфо от имащите я - какво слагат в нея освен вода и за какво др.може да се използва

# 431
  • софия
Аз да питам пак - някой беше споменал за сауната за лице - че прави инхалации на детето си и е много доволен, та може ли повече инфо от имащите я - какво слагат в нея освен вода и за какво др.може да се използва

Аз. Слагам чай от лайка (пакетче) и сода, и физиологичен разтвор. Лайката и содата не ги слагам в разтвора, а в едно пластмасово като цветенце има на самата фуния и парата минава през тях. Може би не е най-правилно, но не смея да ги сложа в контейнерчето за вода.

За друго - предполагам може да се ползва по предназначение, но аз ходя на козметик и не съм пробвала.

# 432

Аз. Слагам чай от лайка (пакетче) и сода, и физиологичен разтвор. Лайката и содата не ги слагам в разтвора, а в едно пластмасово като цветенце има на самата фуния и парата минава през тях. Може би не е най-правилно, но не смея да ги сложа в контейнерчето за вода.

За друго - предполагам може да се ползва по предназначение, но аз ходя на козметик и не съм пробвала.
Ясно. Аз си мисля ако вместо пакетче отгоре, се сипе в резервоарчето направо готов чай дали няма да стане и се добавят евкалиптови капки например./ха ха - голямо въображение съм имала/

# 433
  • софия
Ясно. Аз си мисля ако вместо пакетче отгоре, се сипе в резервоарчето направо готов чай дали няма да стане и се добавят евкалиптови капки например./ха ха - голямо въображение съм имала/
Ами не знам. Резервоарчето е от нещо като метал и ме е страх да не се развали, та за това не смея да пробвам. За евкалиптови капки във водата не мисля, че ще има проблем.

Присъединявам се към положителните отзиви за машината за кафе. Всичко е така, както са го написали момичетата - каймак, гъстота. Много добро кафе прави машината. Купихме я от предишната промоция за вилата.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 16:28 от zvanche

# 434
Рая,малко късно влизам,но наистина кафето става страхотно.С каймак,който остава.И прави хубаво плътно кафе/аз основно с Лидл-ско я ползвам-черната метална кутия, и това,което в момента е на промоция/.С капсули не съм я ползвала,а и мисля,че става по-скоро за пад-четата/едни като пакетчета чай,ама кръгли/,а не точно с капсули/дето са като сметанки/.Дано да не съм закъсняла много с отговора,ама все още имаше машини/поне в Пловдив/.
А,за сроковете на годност-мога да Ви гарантирам,че  не се правят промоции за да се чистят количествата......както и че всичко което е съмнително като качество се маха от продажба....За объркването с цените на промоционалните стоки-масово е,но винаги може да се провери цената на скенера,както и да се пита някой от персонала....а,в случай на грешка-да Ви се върнат парите.Но,все пак е добре да се четат хубаво етикетите и да се следят датите на промоциите/в брошурата/.....

Общи условия

Активация на акаунт