Децата и ските - 3

• 42 174
  • 659
  •   1
Отговори
# 345
  • София
знаете ли дали може да се наеме индивидуален учител за дете на Офелиите или Ветровала? или само групово обучение практикуват там?
дали може да се отиде и на място да се намери такъв инвидидуален учител или трябва да ангажирам предварително от училище Мачирски?

# 346
знаете ли дали може да се наеме индивидуален учител за дете на Офелиите или Ветровала? или само групово обучение практикуват там?
дали може да се отиде и на място да се намери такъв инвидидуален учител или трябва да ангажирам предварително от училище Мачирски?
пиши на лични на Луда Мара, ако не държиш на точното име на училището.
има доста доволни родители от обучението при нея Simple Smile

# 347
  • София

Много ми е приятно да го чуя. Благодаря   bouquet

# 348
Аз днес ще си имам скиорче на Офелиите.
Много ми е любопитно каква ще е реакцията  Grinning

И ние бяхме днес там,на моят мързеланчо му хареса много,ако имаше и кой да го бута нагоре по баира,а той само да се пуска сигурно щеше да е още по-доволен Laughing

# 349

Много ми е приятно да го чуя. Благодаря   bouquet
да, живи здрави, малка е щерката още, но сме си харесали вече ски-учител Simple Smile

# 350
  • София
Такам Simple Smile
Моята скиорка снощи мрънкаше че била падала и че не я пускали от високото щото била малка.
Но тази сутрин сестрата от градината е дала отчет - спускала се по няколко метра, паднала е 2 пъти. И което май повече я е впечатлило - щерката не е заспала в автобуса за разлика от по-големите деца.

Малката обаче се оплака, че на вратлето й било студено. Днес я пратих с блуза с по-висока яка тип поло. Това предполагам е достатъчно?

# 351
Такам Simple Smile
Моята скиорка снощи мрънкаше че била падала и че не я пускали от високото щото била малка.
Но тази сутрин сестрата от градината е дала отчет - спускала се по няколко метра, паднала е 2 пъти. И което май повече я е впечатлило - щерката не е заспала в автобуса за разлика от по-големите деца.

Малката обаче се оплака, че на вратлето й било студено. Днес я пратих с блуза с по-висока яка тип поло. Това предполагам е достатъчно?
браво, може да се похвалите вече с умения Wink
Ако е с блуза и качулката на якето се закопчава отпред - да я нахлупи и да я закопчае, така ще й пази врата, няма да има нужда от шал, разбрах, че не са за предпочитане. С поло не съм карала, дано не й е топло. Ще намерите най-добрия вариант, предполагам.

# 352
  • София
Да, jos, има копча за качулката.
Аз започвам да я подозирам, че може сама да се разкопчала - на нея все й е топло. И после да не е успяла да се закопчае...
А шалът е нежелателен аксесоар, така че не съм слагала.

Днес са с тяхната си госпожа, така че се надявам на по-точно инфо по темата за облеклото довечера Simple Smile

# 353
Да, jos, има копча за качулката.
Аз започвам да я подозирам, че може сама да се разкопчала - на нея все й е топло. И после да не е успяла да се закопчае...
А шалът е нежелателен аксесоар, така че не съм слагала.

Днес са с тяхната си госпожа, така че се надявам на по-точно инфо по темата за облеклото довечера Simple Smile

да, моля, пиши с полото как е Simple Smile

# 354
  • София
Защо не се препоръчва шал при каране на ски?

# 355
за децата най-вече писа горе някой, че учителите не го препоръчват, защото може да се замотае някъде или да се закачи. в което има логика.
за мен да се кара с шал е топло и задушно. може след като са седнали някъде, да си го сложи на врата, ако вее много и качулката не пази достатъчно (или няма такава).

# 356
  • София
Вчера нямаше оплакване за вратлето т.е. полото при моята явно е свършило работа.
Но пък и не знам доколко вятърът е бил със същата сила като по-предния ден.

Снощи беше по-доволна - не била падала, сама се похвали Simple Smile

Тази сутрин се започна - не иска да ходя, искам в нас... А детето мрънкало, щото ме вижда мен и решава, че оставам в нас. А просто тази сутрин аз я заведох до градината и след това тръгнах към работа.
Като цяло, мисля че й харесва.

# 357
  • София
за децата най-вече писа горе някой, че учителите не го препоръчват, защото може да се замотае някъде или да се закачи. в което има логика.
Да, има логика. Не се бях замисляла. Благодаря ти.   bouquet
Моят среден син беше на ски през последната малка ваканция и ми сподели, че е карал без шал /така са ги посъветвали/, а вятърът беше мнооого силен, и се чудех защо.

# 358
Аз шал не слагам, само поло.

# 359
  • София
Аз шал не слагам, само поло.
Моите деца не търпят поло /като мен/. Но нищо. Ще ходят без шал.
Имам един въпрос. Утре ще ходят от училище на Алеко /с класната и с някаква фирма/. Дали там могат да се вземат ски, обувки и т.н...дали ще има учители? Така неорганизирано не сме ходили, освен семейно с шейната и нямам представа какво се случва там.

Общи условия

Активация на акаунт