Децата и ските - 3

• 42 123
  • 659
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ОК, не споря, кой както му харесва, макар че за мен е незадължително удобство.

Каква е тая оферта за цял сезон? Те още нямат нищо обявено. Явно нова форма на дъмпинг Sad

# 406
  • София-Лагера
ОК, не споря, кой както му харесва, макар че за мен е незадължително удобство.

Каква е тая оферта за цял сезон? Те още нямат нищо обявено. Явно нова форма на дъмпинг Sad
Има го в сайта им.
http://www.skivitosha.com/index?id=1623&lang=bg
Зимен сезон ,ще има.
Утре ни е родителската среща.
Това ми е офертата за целия сезон.Ако иска може да кара и всеки ден ски.

# 407
Desi, къде го има това предложение в сайта. Прерових го, но нищо такова не видях.

# 408
  • София-Лагера
Desi, къде го има това предложение в сайта. Прерових го, но нищо такова не видях.
Не знам дали я има тази оферта не съм разглеждала.
В Мотен беше подобна 1250 лв за целия сезон.
Обади се и питай.
Децата се водят към отбор /естествено трябва да кара добре/.
Картотекират се и се водят към отбора на съответната ски федерация.
Довечера след родителската ,ще имам повече яснота. Peace

# 409
Desi_2, по такава схема познати деца тренираха ски.
Според мен или се включва детето на 100%, защото няма треньор, на който да му се занимава с несериозни деца, или не се включва. Нереално ми се вижда детето да решава кога да ходи.
Друг важен въпрос е към кой треньор ще бъде прикрепено детето, защото нашите познати точно заради това прекратиха състезателната кариера на децата.

# 410
  • София-Лагера
Desi_2, по такава схема познати деца тренираха ски.
Според мен или се включва детето на 100%, защото няма треньор, на който да му се занимава с несериозни деца, или не се включва. Нереално ми се вижда детето да решава кога да ходи.
Друг важен въпрос е към кой треньор ще бъде прикрепено детето, защото нашите познати точно заради това прекратиха състезателната кариера на децата.

Peace
Да.Малкия е от 3 годишен по пистити.От 7 дни 3-4 дни  кара.
Пропуснахме детска градина и предучилищна.
Сега ми е малко по сложно в 1 клас.Но със сигурност 3 пъти в седмицата ,ще се качва.
Говорила съм с класната и няма проблем .
Ако не ,ще го места в спортно у-ще.

# 411
  • София
Аа, за състезатели става въпрос, това е друго нещо. Затова го няма в сайта. Много се учудих.
Desi_2, не че нещо, ама имай предвид, че в спортното училище друго освен спорта едва ли ще научи. А ако не е върха, да прави спортна кариера... къде отива.

Просто мнението си казвам, не искам да провокирам спор.
За мен по принцип професионалният спорт е нещо много далеч от полезното и приятното.
Не бих насърчила детето си по никакъв начин.

# 412
  • София-Лагера
Наясно съм с това.
Той скиор не иска да става засега.
Иска футболист. Mr. Green
Ще видим на къде ,ще ни задуха вятъра.
Както и да е ,чакаме първия сняг .  bouquet

# 413
  • София
Моля да ме посъветвате - синът ми е на 3г. и 2 месеца и тази зима вече искам да го кача на ски. Как е най-добре да процедирам - да го кача първо с мен, да поразтъпче обувките и да свикне със ските или директно да го запиша на ски училище, без да се е качвал на ски преди това? И в кое ски училище е добре да го запиша, за да се занимават добре с него? Много се притеснявам да не се уплаши нещо и да се откаже от ските. С баща му и двамата караме и искам да водим и хлапето с нас занапред.

# 414
  • София-Лагера
Ние бяхме 2 год при Руми
http://www.kidssports.bg/%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D … 1%82-e444c68.html
Невероятна жена и майка на 3 момчета.Страхотно отношение към деца.
Карат на Ветровала. Peace

# 415
Desi_2, би ли дала малко повече информация за Руми. Организация, транспорт, екипировка и не на последно място- цени? Аз видях телефоните, но си е друго, когато някой ползвал услугите им сподили.  Simple Smile

# 416
Преди години съм й звъняла безброй пъти, нито вдигна, нито върна обаждането.
Така че, Тонита, ако не ти вдига, бъди упорита.
След препоръка на близки хора звънях.  Peace

# 417
  • София-Лагера
Наше съседче кара миналата зима при нея.Има няколко пункта за взимане на децата.
На Ветровала си имат собствена база.
Сутрин към .8-8.30 тръгват.
Към нея има още 2-3 учители,което е супер за децата.
На обяд почиват в базата и хапват.Вътре е много топло.
Ските си ги държахме при тях да не ги разнасяме всеки път.
50 лв на ден ни струваше това удоволствие.

# 418
  • София
Моля да ме посъветвате - синът ми е на 3г. и 2 месеца и тази зима вече искам да го кача на ски. Как е най-добре да процедирам - да го кача първо с мен, да поразтъпче обувките и да свикне със ските или директно да го запиша на ски училище, без да се е качвал на ски преди това? И в кое ски училище е добре да го запиша, за да се занимават добре с него? Много се притеснявам да не се уплаши нещо и да се откаже от ските. С баща му и двамата караме и искам да водим и хлапето с нас занапред.

Не е нужно да го водиш в теб. С малките деца обучнието се започва постепенно, с разхождане на обувките, с една ска, с две, с игри, съобразени с възрастта им. На Алеко училищата са добри - Атмосфера, Дино, Марина, Мотен. Мачирски работят на Ветровала и Офелиите. Другите не са ми познати. Цените и условията са сходни - около 220 лв за 5 дни,  което включва обучение, застраховка, екипировка, транспорт, чай на обяд. Аз лично препоръчвам малки деца да се записват при добра прогноза за времето. Нищо няма да им стане, прибираме ги, ако им е много студено, но дискомфорта от студ и вятър отказват някои.

Успех  bouquet

# 419
Преди години съм й звъняла безброй пъти, нито вдигна, нито върна обаждането.
Така че, Тонита, ако не ти вдига, бъди упоритаPeace
Упоритостта не е от силните ми качества, но ще пробвам... Wink
50 лв на ден ни струваше това удоволствие.
В тази сума влиза ли цената на влека и екипировката?

Благодаря и на двете за информацията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт