Децата и ските - 3

• 41 994
  • 659
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ще следя и аз темата. Начинаеща скиорка съм. В градината тази зима само за големите имаше ски-училище. До следващата зима ще съм подготвена. Миналата година така се бях ентусиазирала да се качим и двете на ски, но като видях какви опашки са....и как трябва да нося себе си+ дете + два чифта ски и щеки + лифта изобщо не спира.   Rolling Eyes  Отказах се. Детето обича да играе в снега и това е засега. Другата зима ще видим. Дано да и хареса.

# 571
  • София, България
Моя тръгна днес. Но като гледам времето се притеснявам. Дано горе да е по-добре  Praynig

# 572
Моя тръгна днес. Но като гледам времето се притеснявам. Дано горе да е по-добре  Praynig

И моят син тръгна днес и също се притеснявам заради времето.

# 573
  • Beyond the Frontiers
Да се отчета, пратих щерката на ски училище с Мачирски, организирано съвместно с градината.
За разлика от миналата година, този път всичко беше чудесно. Имаше обратна връзка, показно на наученото, добра организация и даже сертификат. Още от втория ден бяха на влека.
Скоро ще имат пак 5-дневен пакет от градината и смятам да продължим. Тя вече може да кара чудесно за 5-годишна  Crazy

Значи децата ни са били заедно  Mr. Green Синковеца беше цяла седмица 28.01-1.02. Като се има предвид, че не е карал ски, а ние с баща му сме морски чада и далеч от всякакви зимни спортове, се справя просто отлично. В петък се качих да ги гледам с дребното и съм доволна - няма много хора на Офелиите, групички с по 5 деца. Най-важното децата бяха доволни  Peace

# 574
  • София
Keit, в магазина на Соломон, при Семинарията, там има малки размери термобельо и чорапки, мисля и в Спорт депо.

# 575
  • София
Нищо му няма на времето днес.  Топло и тихо. Имайте предвид, че начинаещите са на завет.

# 576
  • София
Най-важното децата бяха доволни  Peace

Абсолютно  Peace
Ние продължаваме от 18ти  Wink

# 577
  • Sofia
Нищо му няма на времето днес.  Топло и тихо. Имайте предвид, че начинаещите са на завет.

Здравейте,

Можете ли да споделите има ли групи за не начинаещи скиори, ами такива които карат по червени писти ... Как е положението на Лалето и дали събота и неделя има много хора.
Може ли на лични телефон на който проверя за условията при които мога да запиша детето си, което на 7 години !?

# 578
  • Пловдив
Има ли малки скиори от Пловдив? Търся отзиви за клуб Канари и ще съм благодарна на всеки, които сподели впечатления   bouquet

# 579
  • София, България

И моят син тръгна днес и също се притеснявам заради времето.

Вашия с кое училище го пуснахте. Времето май се оправи, поне от тук гледано, досега няма забележки - слънчице ... приказка. Дано само пък не развали снега сега  Wink

Нашия даде зор да купуваме каска, че всички имали, само той си нямал. И понеже в събота има рожден ден решихме да му вземем една - по-добре отколкото да купуваме некое боклуче. Знаете ли дали има оферти някъде - и колко ли струва една детска каска горе долу newsm78 Те имат удължители, нали, ще може да я ползва няколко години поне  newsm78 Мисля да вземем нова, че двама скиори още се задават след него, да я ползват и те  Wink

# 580
  • София
Аз също трябва да купувам тези дни - гледах детски в SLS за около 100 лв. /но честно казано, нямах време много да оглеждам и не знам дали това е стандартна или намалена цена, освен това не огледах всички, мисля тези дни да ходя и ще ти пиша, ако имам още инфо/.

# 581
  • София, България
ок, ние миналата година взехме екипа на добра цена от Интерспорт, някой да пише ако знае дали има каски и там

# 582
  • София
тези дни бях в СЛС на Черни връх и там има намалени детски каски,ако не се лъжа за по 49лв  Peace

# 583
  • ride my bike...
и двете ми деца карат с каски купувани от магазини за дрехи втора употреба.
това също е вариант Simple Smile

# 584
  • Лондон
Здравейте,

ние от 15.2 ще бъдем на Чепеларе за седмица, основна цел е на малката да й харесат ските Simple Smile

Миналата година започна да се учи по малко, но някак си не се "запали", надеждата ми е тази година да се получи...
Отиваме на Чепеларе заради компанията, и си признавам, че не знам какво да очаквам, не съм ходила по зимните курорти в Родопите от сигурно 15 години... Молбата ми е някой, който е бил скоро в този курорт, да ми каже какво да очаквам, сигурно ли е за децата на пистите, учителите как се държат (Луда Мара, за теб зная, но ти няма да си там Simple Smile) съвсем печелбарски ли се подхожда, или наистина има учители, които се стараят децата да усвоят ските, и то без да им се крещи и вика Confused

И каквото се сетите друго, което е хубаво да знам... благодаря предварително на отзовалите се?

Общи условия

Активация на акаунт