Децата и ските - 3

• 42 027
  • 659
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някои училища ги учат с щеки, други - без. Ние не даваме щеките в началото, защото им е трудно да се координират, особено малките, пък и щеките създават допълнителни опасности за тях, особено като ги ползват за дуелиране Wink

# 121
Момичета, имам следния въпрос към познаващите района на Ветровала и и Офелиите. Голямат ми дъщеря ходи за втора година на ски от детската градина. Има желание да отиде с баща си през някой от уикендите на ски там. Имам и по-малко дете на почти 3 г. Въпроса ми е ако те двамата си се занимават със ските, има ли подходящо място наблизо, където да пързалям малкото със шейна?

# 122
Тъй като споменавате уикендите, ще ви информирам че от 1-2 седмици не пускат да се качват хора с лични коли до Алеко и до Златните (събота и неделя). Единствената алтернатива остава автобуса за Алеко и маршрутка за Златните. До ски пистите няма качване.

# 123
Е това вече е мноооого тапо.не стига че не работят лифтовете ами не те пускат с кола.Чудя се на кой е планината  #Cussing out
Ние само един път ходихме до Алеко и ни отбиха 4 км преди това.Нали се сещате колко уморено беше детето докато се качим  ooooh! и след това не и се караше а аз е готвих за ски учител.
За термобельо, пак от спорт директ http://www.sportsdirect.com/campri-thermal-top-infants-408013?colcode=40801306
цялото семейство сме се оборудвали горно+долно

# 124
Тъй като споменавате уикендите, ще ви информирам че от 1-2 седмици не пускат да се качват хора с лични коли до Алеко и до Златните (събота и неделя). Единствената алтернатива остава автобуса за Алеко и маршрутка за Златните. До ски пистите няма качване.
Доколкото знам, не пускат от 11 до 15 ч., но не съм 100% сигурна.

Момичета, имам следния въпрос към познаващите района на Ветровала и и Офелиите. Голямат ми дъщеря ходи за втора година на ски от детската градина. Има желание да отиде с баща си през някой от уикендите на ски там. Имам и по-малко дете на почти 3 г. Въпроса ми е ако те двамата си се занимават със ските, има ли подходящо място наблизо, където да пързалям малкото със шейна?

По-скоро на Офелиите, там е по-широко мястото, има и по-равни участъци.

# 125
Дано забраната да се прилага само от 11-15 ч.  Ако някой се качи, да сподели после  Wink

# 126
Благодаря за отговорите, ако забраната обаче важи за целия ден, не бих предприела качване. Ако някой има сигурна информация, моля да сподели!

# 127
Е, ама тя забраната не важи за излизането, предполагам Grinning Въпросът е да се качите преди 11, а не че няма да ви пуснат да си тръгнете преди 15  Laughing

# 128
 Simple Smile Да, ясно. Имах предвид, че не бих се качила с автобус, маршрутка или пеша, в случай че забраната важи за целия ден.

# 129
  • София
От 11 до 14 е забранено качването. Вероятно, за да се предотврати хаос с паркирането на късно дошлите. Видях знака с очите си, така че информацията е сигурна  Peace

# 130
Благодаря!  Simple Smile

# 131
  • София
Това значи ли, че и за Офелиите е затворено?

# 132
Това значи ли, че и за Офелиите е затворено?
Да. Явно номера е да се качиш преди 11.

# 133
  • София
Благодаря! Дали обаче ще станем толкова рано... Simple Smile

# 134
Записах детенце на ски от детската. Ще ги водят Мачирски.
Моля кажете откъде да купя каска ?
Очила са казали слънчеви . Каква е разликата между слънчеви и скиорски ? Кое е по добрият вариант ? Той има качествени слънчеви. Ние с мъжът ми не караме ски, затова съм абсолютно не наясно.
Как се отразяват подобни ски училища на вашите деца. Страх ме дали няма да се преуморява. Той спи следобед а на ски училището ще имат и следобедни занимания и ще ги връщат в детската чак за следобедна закуска  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт